0 oy
1,517 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim kocam tam bir merakli ne görse alır ev taşırken daha bir belli oluyormuş gereksiz eşya şuan en gereksiz gördüğüm şey yumurta kaynatma makinası hayır buna ne gerek vardı bilmiyorum mesela 

53 Cevaplar

+4 oy
(4,319 puan) tarafından

Araba tamponu :D arka tarafta sığınakta duruyor sorun şu ki arabamız yok:D

(51,802 puan) tarafından
bizde de babam bilgisayar masasi almisti yıllarca çalışma masasi olarak kullandik sonra abim calisinca bilgisayar almisti ☺️ Allah araba nasip etsin inşallah canim
(4,319 puan) tarafından
Amin inşallah canım
(674 puan) tarafından
Yaa çok alemsin güldürdün beni :):)
(4,319 puan) tarafından
Allah daha çok güldürsün canım ☺️☺️
(674 puan) tarafından
Saol canım hepimizi inşallah :)
-Reklam-
+2 oy
(394 puan) tarafından

Kocam, dermişim :) 

tarafından
Ahahaha :D
(394 puan) tarafından
Çok şükür Allah başımdan eksik etmesin ❤️
tarafından
Aminn aminnn
+2 oy
(5,345 puan) tarafından
Kaynanamin dogurdugu oglan pekte gerekli degilmis.d.d.d
tarafından
Ahaha :d
+1 oy
(2,729 puan) tarafından
Neden 6 kişilik mutfak masası aldım hâlâ anlamıyorum. Kaynananın her işe burnunu sokması böyle oluyor. Biz 3 kişiyiz ne gerek var, biri gelse zaten mutfakta değil oturma odasında yiyoruz yemekleri
tarafından
Kız kaynanan senden 4 tane torun istemiş ondan 6 kişilik aldırmış ancak sigarsiniz 4 torun ikide siz ☺️
(8,094 puan) tarafından
Ben annemler geldi mi kayınailem geldi mi mutfakta yerim. Neden başka odaya götürüyorsun ki orası da çok rahat oluyor hem
(335 puan) tarafından
Ay keşke benim onu koyacak mutfağım olsaydı ben alır koyardım gayet gerekli bazen kalabalık misafir alınıyor eve kadınlar mutfakta oturuyor
(2,729 puan) tarafından
Benim hiç kalabalık bir ailem yok. Eşimin bir tek annesi ve abisi merkezde, diğer ailesi köyde. Kendi tarafımda yok denecek kadar az
(335 puan) tarafından
Arkadaş ailesi çağırılır biz haremlik selamlık yaşamadığımız için alamıyoruz eve misafir
0 oy
tarafından
Sjsjsjs cok güldüm ya:))) 

Benim esimde oyle ne gorse alir ,toz alma makinesi almis hic kullanmiyorum canim bez varken
tarafından
Benimki geline evine katılabilir gösteriş meraklısı gösteriş uğruna herşeyi alır
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Tekli bir koltuk var oturulmuyor kırık arka odada duruyor aşırı yer kaplıyor atacağım kapıdan çıkmıyor bu aralar taktım ona 
tarafından
At gitsin fazlalıksa
0 oy
(8,344 puan) tarafından
Salonum tamamen gereksiz.Koltuklar hariç yemek masası sonra ne diolar gumuslukmu konsol vs hepsini sallayacagim yeni koltuk takımların yapılmasını bekliorum inşallah ful şutlayacagim hepsni
tarafından
Ben ne konsol ne de gümüşlük almadim evime
(3,248 puan) tarafından
Ben vitrini mutfak balkonuna çıkardım baharat bakliyat koydum alt dolablarını saklama kapları bir sürü eşya aldı .12 sene salonda başona yatmış 2 senedir balkonda işe yarıyor
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Bir ton yatak var asla kullanmiyoruz ama bizim adetlerimiz tam 6 yıldır durduğu yerde durur hepsi 
tarafından
Nasıl yatak kız döşek falan mi
(1,331 puan) tarafından
Evet canım yer yatağı   döşek yorgan yastık 12 yastık 6 döşek 6 yorgan hahooooo   :)))
tarafından
Sadece döşek eksik gerisi bende de aynı :)
tarafından
Çocuklarınız evlenir o zaman onlara verirsiniz birazda geliniz çeksin diycem de o zamana kalmaz onlar ☺️
0 oy
(3,460 puan) tarafından

Meyve sıkacağı. Yani gereksiz demeyelim de çok gerekli de değil  :D bi hevesle aldık 1-2 defa kullandık baktım aşırı derecede bulaşık çıkartıyor hemen kutusuna kaldırdım :D

tarafından
Meyve sıkacağım var onu hadi iyi de katı meyve sıkacağıni kaldırdım çok posa çıkarıyor nefret ediyorum ondan
(3,460 puan) tarafından
Evet bendeki de katı meyve sıkacağı. Makinanın parçalarını teker teker temizlemel k birdr aralarına giriyor. Sabır istiyor. Yada çocuk olmayan bol vakti ve sabrı olan evlere gider :)
tarafından
Bencede çok meşakkatli sevmiyorum:)
(2,941 puan) tarafından
Vala çocuklu bi kadın bence meyve sikacagi önemli belki siz kul anladığınız için fazlalilk gelebilir :))
0 oy
(2,345 puan) tarafından
Eskilerin sarı süpürgesi evde kaç milyarlık Dyson var adam eve çalı süpürgesi almış bir yerimize monte edecez heralde :) bir kere bile kullanmadım attım bu devirde kullanan olacağınıda sanmıyorım
(4,134 puan) tarafından
Demmki bu devirde kullaniyormus
(2,345 puan) tarafından
Kız ben kullanmıyorum vallaha bahçem yok balkonum yerleri çok kötü ya süpürge ya suyla silmek şart ev sahibim ilgilenmiyor oyüzden boşta duruyor
(4,134 puan) tarafından
Olsun bakem :D
(2,345 puan) tarafından
Bahçem kapı önüm olsa şaka maka sarı süpürgeden başkasıda güzel temizlemez foşur foşır yıkıcan sürtecen onu mis gib
(335 puan) tarafından
Aahahahha okurken alerjim öksürdü:DDD
0 oy
(14,715 puan) tarafından

Bizim de vardı eşim a101 den almıştı sonra bozuldu :)

tarafından
Hiç kullanmadim :)
0 oy
(18,385 puan) tarafından
Waffle makinesi bin senede bir kullanıyorum  
tarafından
Ben çok severim waffle
(18,385 puan) tarafından
Bende severim ama sık yapmam yaptığımda da tost Makinesini kullanırım çoğu zaman
0 oy
(327 puan) tarafından
Salonun orta sehpası  balkona kaldırdim ortada sivri kenarli bi dikdörtgen hoşuma gitmiyor
tarafından
Çocuklar buyuyene kadar tehlikeli olabiliyor
(327 puan) tarafından
Evt hemde gözüme kalabalık geliyor
0 oy
(3,129 puan) tarafından
Fazla eşya ruhumu daraltiyor hiç istifci biri değilimdir. Gerek olmayan hiçbir şeyi almam. Kullandığım bişey varsa taşınırken yada büyük temizlik yaparken ayırırım birine veririm. Kızımın oyuncakları bile bozulan kırılan varsa atarım. Mutfakta çatlak yada tek kalan sey sinirimi bozar hemen atarim :) bende biraz o konuda sıkıntılıyım
tarafından
Bende bende herşeyi veirrrim yada atarım ama yinede kalıyor işte fazlalık
0 oy
(2,320 puan) tarafından
Para sayma makinesi :) şimdi attı bir köşeye
tarafından
Oh maşallah:D
(2,941 puan) tarafından
Herşeyi anladım para sayma makinası ne çokmu zenginsiniz:)))
(2,320 puan) tarafından
Yoo ama olurum ümidiyle aldı sanırım :)
(2,941 puan) tarafından
Olabilir canım:)
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bitmiş salça kutuları ne işe yariyorsa demi :))
tarafından
Kız o ne harbiden :D
(1,945 puan) tarafından
Ben o salça kutularında yumurta haşlıyorum :)
(2,941 puan) tarafından
Bende ona kaynatiyorum bide sözlük var onda kaynatiyorum
(1,945 puan) tarafından
Gayet iyi oluyor
(2,546 puan) tarafından
Bitmiş salça kutusunda kaynatıyorum canim zaten tek değilimdir bu konuda :)))
0 oy
(410 puan) tarafından
Milkshake makinasi eşim kaç yıldır almış, boşu boşuna orada duruyor birine verelim diyorum yok kullanırız diyo 4 yıldr sadece bir kere kullandik
tarafından
Ben çok kullanıyorum
(1,742 puan) tarafından
Satmak isterseniz bana özelden yazabilirisniz :D
(410 puan) tarafından
Bacım bana kalsa 4 yıl önce satmıştım vallahi eşim izin vermiyor, daha büyük mutfağımız olunca kullanirmişiz..
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Yeni koltuk aldım bazen gerekli geliyor bazen gereksiz çok misafir gelince alan daraldığından o tutulmuyor o zaman keşke almasaydık diyorum:D bende katı meyve sıkacağı var o gereksiz bir arkadaş daha yazmış aşağıda yumurtalık diye bende de porselen olanı var misafir için koyuyorsun hiç kullanmadım bide yumurta şekşllendirici aparat var kalpli o hediye geldi hiç kullanmıyorum. Ev taşırken daha çok farkına varıyor insan gereksiz şeyleri :) 
tarafından
Evet sorma iki gecede iki bebeyle evi topladım ama neler neler çıktı
0 oy
tarafından

Gereksiz hiç birşeyim yok çünkü gereksiz gördüğüm gibi evden şutluyorum :D fazlalık eşyadan nefret ediyorum taşınsam aşırı rahat taşınırım az eşya çok huzur :D

tarafından
E güzeli katılıyorum
0 oy
(745 puan) tarafından
Evimde gereksiz eşya robot  süpürge sözde rahat edelim diye aldık gir gir ondan daha iyi temizliyor :))
tarafından
Ya evet bende sevmiyorum şükür ona engel olabildim de aldırmadım

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 1,809 göst.
+2 oy
10 cevap 180 göst.
0 oy
1 cevap 115 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 768 göst.