0 oy
1,043 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

bana bu yazıyı anlatirmisn ne demek istyr ...kizlar eşimin msj çöp kutusunda gördüm bunu karşı tarafa yazmış numara var ama ben kendim kaydedince profil görünmüyor ben bu numarayı nasıl bulabilcm profilini nasıl girebilcm bir uygulama güvenilir varmı bildiğiniz şuan eşime patlamamk için zor tutyrm yalan söyler diye emin olmam lazım 

28 Cevaplar

+3 oy
(2,134 puan) tarafından
Benm  yarın dogym günüm biz seni bekliyoruz bana dogum günü hediyesi al saat ve kundura al . Gel gidek daha kurbanlık alacagız 
tarafından
Kız Allah seni.ne güzel anlamışsın .ahahaa
(13,266 puan) tarafından
Ana mağaraca biliyor helal ajajjsjs ben doğumgününü anlamadım
(1,186 puan) tarafından
Kiz golüm benim dediği de " kız gülüm benim " demek istemiş herhalde.
(2,134 puan) tarafından
Orası belliydi yazmak istemedim djsnns kızlar magara insanlarıyla konusa konuşa kaptık birseyler :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnan bunu anlayan neler anlamaz :D 

Hintçe sanki :D
(4,910 puan) tarafından
Al şu takatukalari gibi bısey olmus :D
tarafından
Alya :D ahahahahah:)))))))))))
0 oy
(310 puan) tarafından
Bune böyle tekerleme gibi
0 oy
(12,764 puan) tarafından

Kim kime yazmis oma gore yorumliycam :D

(325 puan) tarafından
Numara var çöp kutusunda gördüm eşimin ama numarayı kaydettim profilini goremedim profilini nerde görebilirim beynim den kaynar su döküldü suan
tarafından
Bence kadından gelen bir mesaja benzemiyor ama olada bilir böyle anlasada bilirler erkek arkadaşı olabiliir dalga geçmek için atmıştır böyle mesaj yada yanlış gelmiştir yada dilini anlama diye öyle saçma şekilde yaz ben seni anlarım demistir eşin kurban bayraminda nerrdeydi o önemli
(325 puan) tarafından
Kurban bayramında olms olmyr ki 11 Haziranda
tarafından
Ama adamdan kurban için kurbanlık ta istemiş acaba eşin kurbanda biryere gitmiş olabilir mi ki yada anlamadim ben pek yaaslinda anladım ama nasıl anlaticam bilemedim herşey olabilir
0 oy
(1,301 puan) tarafından

Kız gülüm yarın benim doğum günüm 

Biz seni bekliyoruz 

Gel et pirzola al bana bir saat bir ayakkabı al 

Gel Birtane daha kurbanlık alalım  ben bu kadar anlayabildim:D

(1,301 puan) tarafından
İnşallah  intertette görüp  gülmek için birine atılmış bir msjdır  kadın  başka seylerden süphelenmiş
tarafından
İnşallah ya arkadaşı falan dalga geçmiştir yada yanlışlıkla gelmiş bir mesajdır rabbim bir an önce içine ferahlık versin kardeşimizin
(613 puan) tarafından
Ay vllahi aynı şeyi anladım :)))))
tarafından
Yaa çok güldüm pirzola nerde yazıyor;);))))) yazan kadar okuyanlar da uydurmuş baya güldüm
(1,301 puan) tarafından
İyie  dediği kısım  hayvanın  pirzola yapılan kısmı☺️ bizim burdads iye derler
0 oy
(325 puan) tarafından
Numaranin kime ait olduğunu nasıl öğreneceğim 
(1,221 puan) tarafından
Getcontack indir oradan numara sorgula
(199 puan) tarafından
Kendi telefonundan arayıp kiminle görüşüyorum diye sorabilirsin o da söylediğinde pardon yanlış olmuş kusura bakmayın der kapatırsın
(1,221 puan) tarafından
Valla bana kiminle görüşüyorum dese birisi adımı soylemem sapık mıdır nedir napacak ismimi
(7,745 puan) tarafından
Arayan sensin kimle görüşmek istediğini bilmiyor musun der
(325 puan) tarafından
Bilgilerim gidince birşey olmz demi karşı tarafa msj falan gitmyr demi cnm
(325 puan) tarafından
Profilde ben ve eşim varız ya erkek yâda kadinsa kaydedip bakarsa eve eşimi tanıyıp bu numara beni aradı dese benm olduğumu bilecek
(325 puan) tarafından
O yüzden bu numarayı nasıl öğreneceğim bir uygulama var güvenilir kizlarr
(1,221 puan) tarafından
Yazdım ya kız getcontack diye uygulama var indir bak
(325 puan) tarafından
Onda e posta falan istyr ya bilgilerim gidyr diye korktm
(1,221 puan) tarafından
Ya yok birşey olmuyor bende de eşimde de var sonrasında silersin
(325 puan) tarafından
Meltem diye bir bayan çıktı adi
(325 puan) tarafından
Adından başka başka bilgi ogreniliyormu bu uygulamda
(325 puan) tarafından
Cvp ver lütfen bayan çıktı isim başka nasıl bilgi öğrenirim isim tek mi ogreniliyr
(1,221 puan) tarafından
İsim soyisim çıkar çıkarsa başka çıkmaz orada
(325 puan) tarafından
İsim kız çıktı
(325 puan) tarafından
Şuan msji ona attip kim bu hesap sormak istiyorum
(1,221 puan) tarafından
Az bekle bakalım noluyor kız ekli mi eşinde
(325 puan) tarafından
Aksam kaydedip profiline bakmam gerek ama akşam gelince tlfnu istiycm ver diye o dk kaydedecem cikmsa bile hesap sorucm eşime zmn gecmyr Aksam olsn istyrm
(1,221 puan) tarafından
Eşinin telefonuna sende yükle activity launcher buradan birine dedim sakla biyere o programı eşine ne bildirim gelirse gelsin silsede bildirimi mesajı orada gözüküyor gitmiyor whatsaptan gelen mesaj normalden gelen mesaj arama vs hepsi gözüküyor silmiş bile olsa bence onu dene inkar eder akşam hesap sorarsan
(325 puan) tarafından
Şimdi bu dediğin uygulamayı eşim de yuklim kendime de yuklim sakliyayim daha hicbirsey yapmadan hersey görünür demi ama anlamz mi bildirim gitse ona ücretlimi ucretsizmi bu uygulama tm cnm simdi bakıyorum hemn
(1,221 puan) tarafından
Kendine yükleme canım eşine yukle sadece hergun bak 24 süresi var 1 günlük bildirimleri gösteriyor eşine bildirim gitmez ucretsiz
(1,221 puan) tarafından
Uygulamayı görse bile anlamaz uygulamayı indir arama yerine bildirim geçmişi yaz bildirim geçmişine tıkla indirdiginden itibaren 24 saatlik eşine gelen bildirimleri gösteriyor silse bile
0 oy
(993 puan) tarafından
Bence bunu yazan bir kadın ve yabancı. Et iyesi dediğine göre Avrupa'dan değil Özbek Kırgız falan olabilir gibi geldi. Bı ara bakalım yanlış numara gibi kim çıkacak. Ama kendinden değil başkasından ara
(4,910 puan) tarafından
Aynen:))
0 oy
(1,461 puan) tarafından

Benim yarın doğum günüm

Doğum günüme bekliyoruz. Gel doğum günü hediyesi al.bir saat al bana bi de bu kundurayı al gel gidek kurbanlik daha alak. Haha böyle okudum ben:)

0 oy
(5,863 puan) tarafından
Kız gülüm benim yarın doğum günüm, gel.

Et al. Bir saat ve kundura yine al . Gel gidelim kurbanlık daha alalım.

Ben böyle anladım cnm
(325 puan) tarafından
Ayyy bilen kisisler yazsın o kızda goruyorsa cvp yazsn lütfen ebposta bilgileri istyr korkryrm bilgilerim gider diye ondn dolayı cnm
(5,863 puan) tarafından
Gtmez diye düşünüyorum  hiç eşinde şüphe uyandıracak bı durum varmı özel değilse cnm
(325 puan) tarafından
Mesala yanımızda hep mesela ise gidip gelme saati falan hep aynı geç falan gelmedi hiç ama bu bir aydır sürekli telefonu elinden birkmyr korktuğu birşey var gibi nasıl desem oynuyor mesela önceden bırakırdı koltuğa direk ama bu sefer birkmadan önce mobil yerini kapatyr birkyr yâda birkmasa da cebine katyr gidyr
(325 puan) tarafından
Sorduğumda da birşey yok supheleniyormsn diyrm bende dyrm bak hata yaparsan beni ve çocukları ömür billah *** gorursn dyrm ama yapmaz çünkü evden işe işten eve giden biri ztn bu sabah çöp kutusunda bu msji gördüm elim ayağım boşaldi
(5,863 puan) tarafından
Yaaaaaa çok kötü aklına gelen başına gelmez inşallah. Valahi cnm yapmak isteyen adam kutunun içinde olsa yine yapar
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Çaktırmadan eşinin telefonuna kaydet numarayı WhatsApp profile bak. Karsuda kayitliysa eşinde görünür profil resmi sonra da sil.
(325 puan) tarafından
Tam cnm ama akşama gelecek dayanamıyorum şuan bağırıp cagirasim var zor tutyrm kendimi
(1,386 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni ama Birşeylere oyalanmaya calis. Eğer düşündüğün gibi birşeyse o şekilde.iyice yüzüne vurursun
(325 puan) tarafından
Kadındır kaydetim
(325 puan) tarafından
Aksm gelsin ondanda kaydedecem onda görülürse profil o zmn icabına bakacam ben onun
0 oy
(325 puan) tarafından
Kizlar hiç mi yok aranizda tlfn numarasını nasıl öğrenebilirim 
(1,221 puan) tarafından
Sen yapamiyorsan noyu özelden at bakayım ben kimmiş adını derim
(325 puan) tarafından
Bu uygulamayı nasıl silicm cnm baktım bir kızdir kıza yazms
0 oy
(3,638 puan) tarafından
Kız gülüm benim yarın doğum günüm biz senide bekliyoruz gel doğum günü hediyesi al bir saat al bana birde bu kunduradan al gel gidelim bir kurbanlık daha alalım 

Ben böyle anladım ayakkabı kundura ne alaka bence bunu bir erkek yazmış 
0 oy
(613 puan) tarafından
Eşinin doğum günü nezamandi doğum gününden bahsediyor 
(613 puan) tarafından
Benim eşim napiyirdu biliyinmu tuvalete telefonla giderdi dışarda telefon konuşmaları uzun sürerdi evde telefonu ya cebinde tutardı yada yanindayken ters koyardı şifresini soylemiyirdu bende güvendiğim için sorun etmezdim.bana karşı çok değişti merhametli adam gitti canavar adam grldi resmen okadar kötü şeyler yasadimki hangi birini anlatim sonrasını bir bilsen taş olsa catlardi :(
(613 puan) tarafından
O attığı numarayı sorgula kimmiş.yada eşinin telefonundan ara sesini dinle
(325 puan) tarafından
Ayrıldın mi yoksa affetin mi merhametli adam şuan yok bna kiyamayan adam yok yardım eden yok yok çok üzgünüm bn çocuklari yatırıp hesap surucm aksamu bekleyemm çok üzgünüm tlfnda sendemi numara gördün bnm gibi :(((<
(325 puan) tarafından
Nasıl sorgulayacagim cnm başka nasıl bilgi edinebilirim akıl ver bilmyrm hiç bir uygulama canm yanıyor şuan
(613 puan) tarafından
Cnm googldan gir hat turkcelmu vidafonmu hangusiyse örneğin turkcel numara sorgulama yaz çıkar.sorgulayacagin numarayı gir sorgula
0 oy
(310 puan) tarafından
Eşine bir kız yazsa neden eşine kız gülüm desin ki acaba 
0 oy
(761 puan) tarafından
Kız gülüm yarın benim doğum günüm 

Biz seni de bekliyoruz sende gel

Doğum günü hediyesi al 

Bir saat bir kundura al 

Bide bir gurbanlikdaha alak

Bu kadar ☺️
0 oy
tarafından
Mesaj çöp kutusu nasıl oluyor 
0 oy
tarafından
Bunu yazanın beyni normal mi
0 oy
(7,799 puan) tarafından
Eşinin normalde Türkçesi bu kadar bozuk değil dimi? Anlaşılmamak için mi bu şekilde yazmış acaba 
0 oy
tarafından
Bunu yazan bence çocuk eşinde onemsemedigi için silmistir benim eşimde çünkü böyle saçma mesajları siliyo çocuk işidir diye 
(325 puan) tarafından
Ben yazmadm diyor
tarafından
Aradinmi kadını sen
0 oy
(13,266 puan) tarafından
Eşin ya da karşıdaki ilk insan sanırım. Yarın tüm günüm boş beni al bu saati ve kundurayı da al bir de kurbanlık alalım demek istemiş sanırım 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 559 göst.
23 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yigido (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 419 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde sevgi.att (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 491 göst.