0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Slmmkizlar ben hamile olmadan once 71 kiloydum suan18+2 oldum 2 gün once tartildigimda 65 kilo olmusum  cunku birsey yiyemiyorum tiksinmelerden dolayı  sizce bebekte bundan etkileniyor mudur benim gibi olanlar ne durumdasiniz kaç kilo aldınız

6 Cevaplar

0 oy
(12,609 puan) tarafından
ilk başlarda sorun olmaz bebek senden beslenmezken ama şimdi senden besleniyor. seni sömürüyor tabiri caizse. yemen lazım sen çökersin yoksa doktoruna danışarak takviyeler kullanabilirsin
(275 puan) tarafından
Tamam teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Ben 6. Aydan sonra 12 kilo almistim canım normal sonraları geçiyor mide bulantısı yemeye başlıyorsun 
(275 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Ben de 6.aydan sonra birden kilo aldım. Çocuk zehirlediği için ödem ve kilo birden binmişti. Dikkat et derim biz fark edememiştik. Anında kilo almaya başlarsan tetikte ol.
(275 puan) tarafından
Bebegin zehirlendigini nasil anladiniz peki
tarafından
7.5 aylıkken ansızın gece suyum geldi. Hastaneye yatışım verildi, yarısından çoğu gitmiş suyun. 5 gün antibiyotik ve ciğer geliştirici verdiler. Hipertansiyon vardı, idrarda da protein kaçağı. Benim haberim yok tabi. Yurtdışında geçirdim hamileliğimi o yüzden ölçme biçme pek yapamamıştım. Sonra gözlerim körleşmeye başlayınca preeklampsi tanısı kondu, onun tek çaresi de gebeliği sonlandırmak. Acil sezaryen dendi, normal diye direttim. Fitil verip açılmamış başlattılar. Öyle de doğum oldu elhamdülillah.
33 haftalıkken doğduğu için 1 hafta kuvözde kaldı.
0 oy
(4,253 puan) tarafından
Bebek sendeki depoyu tuketir kendini buyutur merak etme. Ben iki dogumumda da 11 kilo aldm ama ikinci de ilk 4 ay bisey yemedim ona ragmen ilk cocugumdan daha iri dogdu ikinci cocugum.
0 oy
(8,079 puan) tarafından
Bunu muhakkak doktora söyle. Önemli bir durum bu ve kendini zorla yemek için
0 oy
(1,718 puan) tarafından
71 ile hamile kaldim.  Şimdi 18+0 oldum. 74.5 kiloyum. Hiç mide bulantim  olmadı. Cinsiyeti ne cnm?
(275 puan) tarafından
13+4gittigimde doktor erkek demişti cnm dahada gitmedik senin belli mi

İlgili bir soru bulunamadı

408,400 soru

12,269,867 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...