0 oy
54 göst.
Diğer kategorisinde (631 puan) tarafından
25 haftalık hamileyim. İlkine göre daha rahattım. Ama şu son haftalar çok rahatsız olmaya başladım artık. Uykudan gözümü açamıyorum hele de yemek yedikten sonra. Yediğim şeylerin önemi yok az da yesem geliyor zaten az yiyorum. Çok yemek istiyorum ama almıyor artık ağzıma kadar dolu gibi hissediyorum. Midem bulanıyor. Sürekli ilaç kullanmak da istemiyorum vücudum alışmasın daha etki etmez diye korkuyorum. Niye böyle oldu anlamadım. Tuvaletten çıkamıyorum zaten. Gece uykumu alsam da sabah sanki uyumamış gibi uyanıp gün boyu esneyerek ya da yatarak geçip gidiyor. Valla bıktım bu durumdan ya. Kendimi çok garip hissediyorum niye böyle oluyor bilen var mı 

1 cevap

0 oy
(3,997 puan) tarafından
seker yukleme yaptirdin mi canim , gebelik sekeri olabilir anlattiklarin ben de oyleydim cunku
(631 puan) tarafından
Yaptırmadım daha ayın 4 ünde gidicem. Ben de şüpheleniyorum valla ya.
Peki göbeğin nasıldı benimki büyük duruyor aşağıda duruyor bebek de 2 hafta falan ilerde. Seninki de öyle miydi
(3,997 puan) tarafından
yok benimki ilerde degil tam tersi minyon bir bebekti . seker testinde cikti sonuc, gobegim su anda var ama 34 haftaligim  , ben hamilelige kilolu baslamistim bir de
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 147 göst.
6 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde eda (meftun) (1,779 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 216 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 17 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Merva90 (111 puan) tarafından soruldu

405,597 soru

12,152,511 cevap

36,574 kullanıcı

...