0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (869 puan) tarafından
Kızlar zamanımız çok daraldı ev bulamıyoruz bir tane bulduk kendimiz memur olduğumuz halde memur kefil istiyor çok fazla önden para istedi anlaşamadık çok daraldık yokmu bilgisi olan

3 Cevaplar

0 oy
(5,688 puan) tarafından
İşiniz o taraftami başka semtlere baksanız illaki vardır.
(869 puan) tarafından
Öyle valla evi görsen çok eski kirli ama temizlenir dedik kadın önden istiyor 3 kira ona tamam dedik memur kefil nereden bulalım bu devirde kim kime kefil olur
(5,688 puan) tarafından
Allah ıslah etsin gerçekten ev sahipleri zivanadan çıktı.Devlet el atmadikcada bu böyle sürecek.Yazik olan kiracılara oluyor.Benim kardeşim Karapürçek de 5 bine oturuyor 4. Katta bu sene 10 bin yapacakmış oda ev almaya çabalıyor.Rabbim kiracilarada ev almayı nasip etsin.
(869 puan) tarafından
10 bin iyi değil mi canım biz o eve 16 verecektik Karapürçek duydum ama nasıl biryer bilmiyorum bizde ev almak istiyoruz inşaallah olur kaç yıldır taşınma kira derken çok yoruldum
(5,688 puan) tarafından
Canım eski kiracı olduğu için fazla geliyor birde kardeşim eşinden ayrı 3 çocuğu var zar zor yetişiyor abim yardım etti biraz ev alsın diye ama elindekide eriyor böyle.Karapurcek biraz uzak her yere ama bence güzel yer temiz en azından.
(869 puan) tarafından
Anladım canım inşallah gönlünce olsun
-Reklam-
0 oy
(1,678 puan) tarafından
Etimesgut topçu mahallesinde evimiz var. 2+1 boş olsaydı verirdim size
(869 puan) tarafından
Çok Teşekkür ederim canm sincandan tuttuk şükür
0 oy
(28,792 puan) tarafından

Yenikentte var sincanada yakın bakabilirsiniz Mustafa Kemal menderes var yani 

(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm bulduk tuttuk evi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 70 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde BebegimiBeklerken07 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.

404,814 soru

12,126,568 cevap

36,488 kullanıcı

...