0 oy
237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
12 gün önce doğum yaptım ilk gebeliğimdi 19 yaşım var şimdiye kadar hiç çoçuk bakmadım kaynanayla kalıyorum annem bizde kalıyodu her kesin yanında beni kötülüyo işte çoçuğuna bakamıyo diye altını ilk defa deyiştim bu ne böyle falan dedi böyle yapma böyle yap demektense destek çıkmaktansa böyle yapınca ben çok kötü oluyorum bakamayacağım hissine kapılıyorum desteğe ihtiyacım var(

6 Cevaplar

+1 oy
(5,495 puan) tarafından
Bakarsın canım logusasin benim ilk gebeligimde bile yapayapa öğrendim altını değişirken öguruyordum resmen ama insan alisiyo bide kolik bı bebekti ağlayıp duruyordum bende bebeğimle o zamanlarda bir hafta yanımda kalan oldu zordu ama alıştım. Sende alışırsın yapamam deme
-Reklam-
+1 oy
(1,706 puan) tarafından
Böyle şeyler modunu dusurmesin özgüvenini zedelemesin, evet annenin bu şekilde yapmaması lazım ama madem o şekilde yapıyor takma herkes annesinin karnından doğunca ogrenmiyor bebek bakmayı.annelik içgüdüsel bir şey en geç bir aya alisacaksin.sen kendi bedenine ve ruhuna iyi bak gerisi çorap söküğü gibi gelecek Allah'ın izniyle 
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Ben 3 yeğenime baktım ama kendi çocuğum olunca çok çok zorlandım altını almakta beslemekte herşeyinde ama bir anneden daha iyi kimse bakamaz anne hisseder öncelikle sadece biraz zamana ihtiyacın var alışman gerek yeni hayatına bebeğine anneni uyar bu şekilde konuşacaksan gelme sanki sen ilk bebek bakarken ustalaşmıştın da beni yargılıyorsun de insan içindede devam ederse ben doğurdum ilk çocuğum zamanla alışacağız birbirimize bu dediklerinden utanırsın sonra lohusa kızına bunları demeyi nasıl için elveriyor de insan içi falan deme yani bakarsın inanki kendin bile şaşarsın ne kadar iyi anne olduğuna sen annesisin ve onun sana ihtiyacı var kimseye değil sadce sana altını değiştirirken bakımında vs tam yapamıyor olabilirsin ama bu yapamayacağın anlamına gelmiyor sakin ol sadece bebeğine odaklan onu bol bol emzir kucağına al sarıl alıştırma kucağına diyenlerede siz öyle yaparsınız de geç 
0 oy
(11,570 puan) tarafından
Ben çocuk bakmayı biliyordum da noldu kendi çocuğuma bakmaya hevesim kalmadı milletin doğurduklarına o kadar çok baktım ki küçük yaşta kendi çocuklarımda herşeyi biliyordum bence çocuğunla birlikte büyümen öğrenmen gereken çok şey var kaynana kafa takılacak en son şey
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Çok biliyorlar Öyle De Güzel bakarsın ki fıstık gibi modunu düşürme indik ayakta dur sen annesin bakarım de tabii çocuk benim değil mi de
0 oy
tarafından
Aksine ben daha iyi bakardım çocuğuma benim annemde çocuk zayıf aç soye böyle diye bunalttı beni kaynanamda ondan fenaydı onların aklına uydum mama verdim 1 ay fark etmedim meme reddi olduğunu çocuğum kilo almadıkça daha da bunalttilar kaç doktor gezdim bende kendimi çocuğuma yetersiz hissediyordum bakamiyomudum gibi geliyodu en son doktor beni azarladı kaynanam demekki doktorları da dinlememek gerekiyormuş dedi annemde al al bi daha mama al dedi anneme bi patladim kaynanamın yanında bi daha böyle diceksen arama dedim kaynanamda duydu ondan sonra geri çekildiler ikiside oğlum 4 günlük olana kadar annem yanındaydı sonra 6 gün kaynanamda kaldim hiç minnet etmedim herseyini kendim yaptım 10 gunluktu kendi evime gectim bi kere ne annemi ne kaynanamı arayıp da çocuk durmuyo ne derdi olabilir demedim şuna ihtiyaci var demedim şuan oğlum 2 yaşını geçti yasitlarini solladı tek başıma buyuttum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 825 göst.
31 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semagktrkl (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 496 göst.
25 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 442 göst.
8 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Havin (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 284 göst.