0 oy
440 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar annemlere geldim anneannem vefat etmişti bir hafta oldu geleli bugün 7 ncı gün geldigimin. Neyse annemler Çarşamba akşamı yurt dışına gidiyolar kız kardesimde calisiyo annemler Çarşamba aksmi gidiyo kardesiminde Perşembe cuma izni var diye eşime cuma günü kardeşim yardım eder terminale kadar gelir binerim otobüse karsilarsin dedim oda ne diye cuma gününü bekliyosun işte annenler gidiyo seni otobüse gitmeden bıraksınlar diye ısrar ediyo yok planın mi var ne planliyosun işte annenler bıraksın siz nasıl terminale gidicrksiniz diye laf ediyo en son telde bilet bak salı çarşamba ya baban seni terminale kadar götürsün diyo resmen emir verir gibi bende bakicam duruma dedim ama sinirimi çok bozdu illa yok benim dediğim olucak diyo resmen bende kardeşimin iki gün izni var tek kalicagina o iki gün onunla olayım istiyodum sizcr yanlismi dusunuyorum ne yapmam gerekir 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yani annenler gidiyorsa sende git evine neyi bekliyorsunki eşinle kavga edeceğine 
(41 puan) tarafından
Ne bilim ya işte madem annenler gidecekti yurtdışına ne diye gittin falan tantana yaptı zoruma gitti sonuçta anneannem vefat etmiş benim annemin yanına gelmem gerekirdi ki memlekete bile cenaze için gitmedim çok ayıp olurdu gelmemem ve bunu böyle söyleyince hepten beni sinir wtti
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sinir oluyorum böyle erkeklere. Emir verir gibi git gel gitme gelme kalma tarzı konuşmalar. Evlilik bu demek değildir. Kimse kimsenin boynuna tasma takamaz, ahlaksızlık yapılmadığı sürece tabii ki. Eşinle senin aranda olan bir mevzu şöyle yap böyle yap diyemem en iyisini sen bilirsin fakat bu benim şahsıma yapılsa gideceğim varsa da gitmem eve. 
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Bizde geçen böyle birşey yaşadık. Normalde eve kaçta geldin nereye gittin asla olmaz. O gün kavga ettik. Bir yerden ablama geçecektik bana eve geçin dedi. Hiç cevap vermedim geçtim. Ertesi gün bin pişman oldu kusura bakma diye kendi götürdü ablamlara. Bazen böyle inadı tutuyor o anlarda sivrilmiyorum ev huzurum daha önemli. Sende kavga çikarma bence git. 
0 oy
(29,401 puan) tarafından

Eşinle huzurunu bozma derim yani öyle istiyorsa yap uzamasin çokta konu 

0 oy
(357 puan) tarafından
İlk evlendiğimde banada oyle yapardi arardı boyne gel diye çok darlatirdi simdi ise git istersen hiç gelme diyo:))) boşuna canını sıkma güzellikle de kardeşimle vakit geçirmek istiyorum de illa gel derse git bnce 
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Yoo doğru düşünüyorsun. Kalsan ne olacak sanki. Zaten evlendikten sonra bütün zamanımızı eşlerimizle geçiriyoruz. Ne olacak yani iki günde ekstradan kardeşinle geçirsen. 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Yanlış düşünmüyorsun. Kardeşinle zaman geçirmek istemen çok normal. Ne kadar sürede bir görüşüyorsunuz bilmiyorum ama eşinin acele etmesinin manası yok. Ama yine de evliliğiniz adına siz bilirsiniz. Planın mı var ne planlıyorsun tarzında konuşması çok yanlış geldi. Biraz narsistlik olabilir mi? 
0 oy
(3,642 puan) tarafından
Eşin haklı bence ne gerek var tatsızlık çıkarmaya güzelce göndermiş durmussun işte eşin gel diyormuş git yani bence haksizsin canım 

Tadıyla geldin tadıyla git bence
(41 puan) tarafından
Haklısın canım öyle yapicam birbirimizi iki gün için kırmaya degmeZ
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Erkek dilinde seni özledim demek bu canım erkekler lap diye özledim demez biyere gidince ne zaman gelirsin hadi gel ne işin var daha der
(41 puan) tarafından
Öylemi diyosun bilemedim Yaa gidicem zaten donucem
(1,218 puan) tarafından
Eşimde aynı 1 gece kalayim annemlerde sabahtan başlıyor ev çok sessiz akşam geliyorsunuz dimi 6 olsun misal baban birakicak dimi geç birakicak diyeyim niye geç bırakıyor işiniz mi var gelsenize görüntülü arar açımdan ölüyom sen gelme beni düşünme anca der hiç şaşmaz sen eşini dinle canım huyuna git
(41 puan) tarafından
Sağolasın canım icimi rahatlattın gidicem iki gün için birbirimizi kırmaya gerek yokbu dediklerinin aynısını diyo bana sen beni unuttun düşünmüyorsun ben burda tek kaldım diye
(1,218 puan) tarafından
Aynen canım üzmeyin birbirinizi araya soğukluk ayrılık çok uzun girmesin
0 oy
tarafından
Şimdi şöyle baştan eşinle ne konustuysan o kadar kalmalisin bence bi de eşini arayıp deseydin annemler gidiyo kardesim 2 gün yalnız kalacak 2 gün da ha kalsam senin için sorun olur mu deseydin hem ona danistigin için o mutlu olurdu hem huzursuzluk çıkmazdı bi de şöyle bişey var valla benim eşim su gün gel derse ben giderim ne gerek var 2 gün için huzursuzluk çıkarmaya kendi adıma konuşuyorum yani 
(41 puan) tarafından
Haklısın canım ben yanlış yaptım sadece bana madem annenler gidicek ne diye gittin diye laf deyince bozuldum çünkü annenannem vefat ettifi için annemin yaninagelmem lazım di
tarafından
Tabiki canım cenaze bu gitmek gerekir de 2 gün için ne biliyim huzursuzluk çıkarmaya gerek yok bence bak ben annemlere hep gidemem eşimde bana git diye ısrar eder hadi düğün bayram cenaze gitmem gerekti ne kadar kal derse o kadar kalırım mesela yaz sonu kuzenimin düğünü var gidiyim mi dedim gitmek istiyorsan git kaç gün kalayım dedim kaç gün gerekiyo dedi 3 4 dedim tamam dedi gircem yani

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 2,606 göst.
9 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nur 6851. (26 puan) tarafından soruldu

411,397 soru

12,383,645 cevap

43,381 kullanıcı

Kategoriler

...