0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
7 seneleik evliyim evim yeni yapı 2 çocuk var 3e hamileyim kayananam en alt katta otryor arkası böyle bahçe çok güzel 5 kattan aşağı sürekli inemiyorum çocuklarım sürekli dışarı çıkmak istiyirlar eşime bahceli bir eve gidelim dyorum asla kabil etmiyor evim saray gibi benim çok güzel esylarim hepsi yeni dyorumki ben en alt katta otursam kaynana kayinper yukarı göndersem çocuklarım hep arka tarafta oynarlar yorulmam bende kaynanamın evide çok eski mutfak küçücük odalar küçücük benim 3 artibir ne yapsam kızlar ya 

11 Cevaplar

0 oy
(20,661 puan) tarafından
Asansör olaydı eyidi
(41 puan) tarafından
Ozman cikmazdim zten asla
(20,661 puan) tarafından
Yapılamazmı acaba bi şekilde
(41 puan) tarafından
Asla ypmazlar
-Reklam-
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Kız nolacak  bunu. İçin insan saray gibi evini bırakır mı 
(41 puan) tarafından
Kız ne blim cocukarim durmuyor sürekli kapıya çıkmak istiyorlar bizim yolda anayol sürekli bakmakldan inmkten bir hal oldum hamileyim bide arka tarafta bahçeli güzel ne ypcam şaştım kaldım
0 oy
(357 puan) tarafından
Bnce hiç inme yeniymis zaten herseyin çocuklar oynasın bahçede kaynanan bakmazmi orda oynarken 
(41 puan) tarafından
Ah ah keşke baksa keşke biraksada çocuklar arka tarafa geçse oynasa asla izin vermiyor bende asayi insem bana düşer orası bakmıyor malesef
(357 puan) tarafından
Oooo o zmn iş değişir cocuklara bile izin vermiyorsa sana asla gel otur demez bence
(41 puan) tarafından
Benim evim jcin can atiyor kız
(357 puan) tarafından
Bosver hiç inme can atsin dursun canım evi bırakma bi de hamile hamile taşınmaklami uğraşcan bosver
(41 puan) tarafından
Hiç sorma ya ama gerçekten yoruluyorum in çık
0 oy
tarafından
Imkanin varmi bilmem ama

Arka tarafa evinin balkonundan asansör yapabilirisn 4. Kata engelli bir çocuk için yapmıştı aakrabamiz direk arka  bahçeye iner 
(41 puan) tarafından
Kız kaynanam bırakmıyor arkada oynasınlar hep önüne ana yol arabalar gelip geçiyor kucuk alan var anca orda oynuyorlar kapı önünde arkası sanki dycen meyve sebze var hiç bisede yok bomboş
0 oy
(353 puan) tarafından
Kiz deli misin eski eve ineceksin gönder kaynanası yanına baksın sen iye iniyorsun hem bahçesi varsa anne durmuyorlR evde biliyorsun bakar mısın biraz de
(41 puan) tarafından
Malasef bkmiyor eltimin çocukları da var sadce bitane eltimin çocuklarına bakıyor o eltim de ağzına etmiş gene onunkilere bakıyor asla benimkiler bakmaz
(353 puan) tarafından
Demekki ağzına eden yarıyor gerçekten bu dogru
(41 puan) tarafından
Her zman dyorum Rabbim büyüktür cocukalrin asla onun yanına gitmezler sevmiyorlar babaanesine anne babaanne bize bağırıyor sürekli su istiyorlar vermiyor en alt kattan üst kata kadr çıkıyor çocuklarım ölürüm ya
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Dışarının da bı saati olmalı zirtpirt çıkarılmaz ki canım.evde işlerini hallet al termosunu suyunu çekirdeğini bı kere inin bir iki saat oynasınlar yeter yani.saray gibi ev bırakılıp eski yere küçük eve gelmek delilik
0 oy
(6,894 puan) tarafından
Oo 5. Kattan inmekte zulüm ya. Bende 3. Bebeğe hamileyim 1. Kattayım inanır mısın asansörle inip çıkıyorum birinci kattan bile yani seni düşünemiyorum
tarafından
Ay evet , bende yapamazdım. Benim bir tanıdığım 3.katta asansörsüz. Sırf bu yüzden evi satıp, başka ev aldılar.
(6,894 puan) tarafından
Hangi mantığa göre 2 kattan fazlasıı asansörsüz yapıyorlar ki anlamıyorum
(41 puan) tarafından
Bide kendi binamiz yani kendileri yapmislar
0 oy
(722 puan) tarafından
Kaynanan niye izin vermiyor bahçeye mezarini oraya mi yapcak. Tövbe yaa. Boşver kız evini taşıyacağına kocana şöyle anayola çıkıyor bebeler başlarına bişey gelse vebali ananın başına diye. Kaynanaya da şöyle. Bebelerin başına bişey gelsin istemiyorsan bırak bahçede oynasınlar. 
(41 puan) tarafından
Bırakmıyor sahip çıkın dyor eşimde malesef öyle bir insanki anam ne derse doğru dyor anamın bahçe tarafı pisletirler diyor
(722 puan) tarafından
Yaa çocuklarin canımdan kıymetli mi ne saçma ya Allah kaynananın gönlüne göre versin ne diyim. Ne kadar bencil
(41 puan) tarafından
Çok çok bide bana sorun
0 oy
tarafından
Ana bu nasil babanne kiz bizimki torun diye ölüyoya bizimde durum ayni arka ve ön bahçemiz var çıkarır gezdirir sokakta gezdirir bizimde en alt kat bos ve çok.eski yeni olsa valla bende inerdim diyorum hep ☺
(41 puan) tarafından
Ah ah keşke bendede biraz öyle olsa
tarafından
Bende boyle oldugu icin ilk zamanlar sikayetciydim çok aşırı kiskaniyodum sonra sonra dedim len bak keyfine sen anasisin oda babannesi ☺ şimdi gidiyo geliyo iyi oluyo kafa dinliyorum
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Asansozsuz ev zor. Önceki evim asansorsuzdu. Bir elimde çocuk Bir elimde eşyalar. Alt komşu sagolsun kapısından çöpler poşetler ayakkabilar eksik olmazdı. Bu yaz idare et artık. Kışın inmezler diğer yaza da büyürler biraz daha akılları erer yormazlar seni.
0 oy
tarafından
Ay 5.kattan aşağı asansör olmadan inip çıkmak çoooooook zor. 

Kabul etmiş olsalar ben değiştirirdim, mutfağı da yaptırırdım. Siz üç çocukla nasıl inip çıkacaksınız öyle. Ben olsam üşenmekten dışarı çıkamazdım herhalde ya.

Bence kayınvalidenler de kabul etmez. Seni yoran merdiven o yaştaki insanları daha çok yorar. Yarın bir gün iyice yaşlanacağız derler, kabul etmezler. 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 500 göst.
28 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aydagul (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 456 göst.
28 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,534 göst.
0 oy
26 cevap 1,290 göst.
20 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,933 soru

12,400,863 cevap

44,420 kullanıcı

Kategoriler

...