0 oy
1,240 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,024 puan) tarafından
Herkese iyi geceler. Bu gece şunu soracağım, 

Çocuklarınızın ismini çocuğunuz olmadan önce düşünüp karar verdiğiniz ismi mi koydunuz yoksa başka veya bambaşka bir isim mi koydunuz? 

Ben anlatayım bunun gibi sizde yazın.

Çok küçüklükten hep anne olmak isterdim on yaşımda hazırladım Mina. Kesinlikle de değişmedi bu kadar hoşuma giden kulağıma hitap eden isim olmadı kesinlikle Allah'ım Mina yani. Sonra sonra bir insan tanıdım ki bu isimde gerçekten su gibi çok güzel çok naif. Gel gelelim öyle kötülükler gördüm ki ondan asla tahamulum yok o ismi duymaya. Normalde başka isimlerden etkilenip vazgeçmem fakat gördüğüm ismi duydukça gördüğüm kötülükleri hatırlamak istemedim o ismin yanından dahi geçmeyen başka bir isim koydum Elifim oldu. 

Sizde var mı böyle birşeyler ? 

Cevaplar için şimdiden teşekkürler ♥️ 

29 Cevaplar

0 oy
(607 puan) tarafından
Esimle hep eylul konusmustuk kizimiz doğdu Eylül Erva koyduk
(1,024 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın
(607 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,238 puan) tarafından
Ben de 10 yaşındayken ebru ismini beğeniyordum. Sonra değişik değişik isimleri beğendiğim de oldu. Kızım olacağını öğrendiğim zaman hiçbiri aklıma gelmedi:D Dönemine göre güzel isimlerdi onlar çünkü. 
(1,024 puan) tarafından
Doğrudur evet bazen bazı isimler popüler oluyor sonra unutuluyor sanırım Allah bağışlasın
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Hamileligimi ilk duydugumda kızım olursa Gökçe koycam dedim. Cinsiyeti öğrenince isim kesinlesti sonra da eşim Begüm ismini beğendiğini söyleyince daha doğum yapmadan Gökçe Begüm demeye başlamıştık. Adıyla da doğdu kızım.
(1,024 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın
0 oy
(10,368 puan) tarafından
Sözlü iken buldum bir kız ismi bir oğlan ismi 1 buçuk sene nişanlı kaldik evlendik 1 bucuk sene sonrada kızımız oldu o ismi verdik. Evlendikten 5 sene sonra oğlum oldu gene o ismi verdim
(1,024 puan) tarafından
Allah bağışlasın
0 oy
(508 puan) tarafından
Ben hep kızım olursa adını hayat erkek olursa da adını Can koymak istiyordum kızım oldu adını hayat koydum ama babası anneannesinin ismini koydu ekstra isme nezaket hayat oldu.
(1,024 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım çok güzel isimler
(508 puan) tarafından
Allah razı olsun cümlesinin evladıni bağışlasın inşallah
0 oy
(71 puan) tarafından
İlk kızımın adı lina 2. Kızımı kucağıma alana kadar isminin neva olmasına karar vermiştik ablasıyla da uyumlu olsun diye sezeryandan çıktım odaya geldim kızımı getirdiler kucağıma aldım Allah'ım sapsarı bir kız altın gibi kaşı gözü maşallah süphanallah. Hamileyken aklımızda güneş de vardı dedim kesinlikle güneş olmalı başka isim yakıştıramam eşimde sağolsun biz hastanedeyken kimliğine güneş yazdırmış. İyi ki de güneş koymuşuz :) şimdi ikizlere hamileyim cinsiyetlerini bilmiyorum eminim onların ismi de alakasız olur hahahaha
(1,024 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım
0 oy
(288 puan) tarafından
Hep erkek olursa babamın adı olacak dedim  hamile kaldik eşim kız istiyordu ikinci evliliğimiz ben erkek olacak dedim rüyamda erkek gördüm erkek dedi Mehmet'i ben koydum kız kardeşimle ikinci ismi Asaf olsun dedi onuda öyle koyduk Mehmet Asaf oldu kimse karidmadi isim konusunda 
(1,024 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım
(288 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
(747 puan) tarafından

Evlenmeden önce hayal ettiğim isimdi 4 sene önce düşündüm Masal diye 2 buçuk sene sonra  evlendim ben koyana kadar herkes masal koymuş ama ben vazgeçmedim ve MASAL LİNA koydum <3

(1,024 puan) tarafından
Çook iyi yapmışsın o da senin Masalın çünkü herkesin masalı başka
0 oy
(29,562 puan) tarafından

Eski isimler taraftarıyim istediğimizi koyduk şükür 

(1,024 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 355 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 418 göst.
20 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,955 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 858 göst.
11 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (730 puan) tarafından soruldu

413,791 soru

12,455,550 cevap

46,468 kullanıcı

Kategoriler

...