0 oy
399 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,432 puan) tarafından
Benim 14 yaşında bi kız kardeşim var . 2 yıldır akıllı tel kullanıyo.  Ve teli şifreli şimdi de ergenlik döneminde olup etrafta tehlikeli olduğundan bu tarz bi uygulama araştırıyorum. Ücretli ücretsiz farketmez. Kiminle konulup yazıştığını ve hatta daha çok detayı bilmem lazım. Kocası için uygulama kullanıp da açığını yakalayanlar bile oluyor nasıl öğreniyorlar hangi uygulama kullanıyorlar acaba.

12 Cevaplar

+1 oy
(722 puan) tarafından
Bu kadar hakimiyet kurmak onu daha cok yanlışa iter. Ben 26 yaşında cebimde para yokken ayrı eve çıktım.  Niye biliyor musun hiç bı halt yemedigim halde ailemin surekli ne iş karıştıriyorsun nereye gidiyorsun kimle konuşuyorsun diye baskı yaptıkları için.. bak düşün okadar saf bir hayat yaşıyor musun ki kendi başıma bir ev tutup rahat etmek istedim. Ayrı eve çıktığımda bile asla geceleri dışarı çıkmadım. Hiçbir arkadsimi yatılı evime cagirmadim. Sonra biriyle tanışıp evlendim. Sorsan ailem beni kocaya kaçtı der . 
(1,432 puan) tarafından
Allah doğru yoldan ayırmasın iyi insanlarla karşılaştırsın.  Kesin yapacağımdan değil sadece araştırıyorum.
(722 puan) tarafından
Tedbir elbette güzel şeydir ama bu telefondan kimle ne konuşuyor herşeyi bilmek asla ve asla değil. Kuzenimin tel elinden aldılar lisedeyken. Kız yemedi içmedi kendine gizli hat telefon aldı. Karar sizin tabi iyi niyetiniz iyi şeylere vesile olsun
-Reklam-
+1 oy
(29,056 puan) tarafından

Takip etmek yerine ona güvenip senle herşeyini paylaşmasını sağla  bu tür şeyler size olan güvenini yok eder yanlış yaparsınız.

(1,432 puan) tarafından
Aynen zaten sohbet muhabbet ediyoruz ya. Sadece uzak olmanın verdiği sorumluluk ile bi belki dedim böyle  bi uygulama için.
(29,056 puan) tarafından
Boş verin bnce
0 oy
(2,126 puan) tarafından

Bende merak ediyorum :D

0 oy
(996 puan) tarafından
Şurada bekliyim. Post yukarı 
(1,432 puan) tarafından
Hadi inşallah faideli bilgiler gelir
0 oy
(586 puan) tarafından
Kardesinde senin icin aynı şeyi düşünüp yapsa hoşuna gider mi yazık sana
(1,432 puan) tarafından
Yazık olan nedir acaba. Korumaiçgüdüsünde olmak mı. Şifre koydukları için şimdiki gençler kimlerin ağına düşecekler belli olmuyor.  Ben kendim de söyledim zaten kendisine.
(1,432 puan) tarafından
Görmüyorsun herhalde etrafı. Ben 12 saatlik uzaklıkta ayrı şehirdeyim ve hiç bişe yapamıyorum.  Annem babam da biri 1965diğeri 1973 doğumlu teknolojiyi bilmiyorlar neyse senin düşüncen senindir.
(586 puan) tarafından
Yaptığın yanliş sal kızı o kendini korur
(1,432 puan) tarafından
Neyse canım ya ben kardeşimin yanlış yapmayacağını biliyorum ve salmadığımjzı söylemedim. Okuduğunuzu tam anlayamadıysanız cevap vermeden önce bi sorun . Zaten bi derdi olmayan buraya gelmez helede Bilmeden yargılayanları görmek için hiç . İyi akşamlar....
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Okadar incigine cincigine bakmak doğru degil bence.hani ben telefon takip gibi bişey derken konum amaçlı sandım .mesaja kadar bakılması doğru değil.
(1,432 puan) tarafından
Belki de doğrudur. Kesin bi şey yok. konum takip de olabilir ben çünkü yanında değilim farklı şehirdeyim bişe yapamıyorum.  Belki farklı uygulamalar vardır diye bakınıyorum.
(2,546 puan) tarafından
Yapacak olan her türlü yapar canim.biseyini mi gördünüz sadece telefonda şifre olması mı sıkıntı düşürdü içinize.hatti kimin üstüne kayıtlı
(1,432 puan) tarafından
Kendi üstüne kayıtlı canım
(2,546 puan) tarafından
Yaşı küçük oldugu için ebeveyn olarak siz çıkartabilirsiniz sanırım biseyden şüphe duyuyorsaniz.emniyetten izin belgesi falan çıkarıp doküman alabilirsiniz
0 oy
(8,662 puan) tarafından
Bence yanlıs yapmayın 
(1,432 puan) tarafından
Yapmam da büyük ihtimalle belki konum için olabilir ama öğütülmüş bırakmam bunalıyorlar evet ama mecbur.
(8,662 puan) tarafından
Konum yap canım o mantıklı bak mesaj bakmayın erkek arkadası olmaz ama belki kız arkadası olur özel seyer konuşurlar istemezdim ben
0 oy
tarafından
Öyle uzaktan içeriğe bakmak çok zor. 

Watshapp web ile uygulamayı internet sitesine karekodla okutursanız, wp dair her şeyi görürsünüz ama kendisi wp web kısmına tıklayıp bakar ise, başka bir bilgisayarın bağlı olduğunu görür.
(1,432 puan) tarafından
İnstagram daha çok kullanıyo watsp kullanmıyor  neyse bakalım konum uygulaması daha mantıklı olabilir belki bakalım
0 oy
(177 puan) tarafından
Whatsapp Web .iPhone’lar için 
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Bende kocamın wp açık. Onu biliyorum sadece. Telefon takip uygulaması hakkında bir bilgim yok. 
(693 puan) tarafından
Nasıl oluuor o canım
(1,105 puan) tarafından
Web tarayıcı diye geçiyor ismi. Ben eşimin telefonundan qr kodu okutarak giriş yaptım. Mesajları,  durumlarını falan görüyorum. Eşimin yerine cevap verdiğim bile oluyor  :D
Başka giriş şekli var mi bilmiyorum açıkçası.
(693 puan) tarafından
Telefonumdan giriş yapsam anlıyor mu ? Veya sorun olmuyor dimi
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Bu kadar kontrolcü olmak daha çok gizliliğe, yalana ve yanlışa iter kardeşini. Şimdikiler teknolojiyi bizden daha iyi biliyor, mesajlarını okuduğunu vs öğrendiği anda yalana veya başka şekillerde iletişim kurmaya başlayacaktır. Konum kontrolü için tamam, o olabilir. Sonuçta dışarı çıkıyorsa arkadaşlarıyla vs mantıklı. Ama fazlasını yapma derim.
(1,432 puan) tarafından
Kesin bi fikrim yok zaten bi bakınayım hangisi mantıklı olur dedim. Ama konum takip daha mantıklı gibi o bile olmayabilir.  . Konuşup sessiz kalmasın yeterli
(4,495 puan) tarafından
Aynen, size güvensin ki sıkıntısı olursa anlatabilsin, sizinle paylaşabilsin. Çünkü siz ona güvenmiyor gibi mesaj takibi yaparsanız hem sizinle bir şey paylaşmaz hem de yalan dolana başvurur. Çocuklarımızı, kardeşimizi korumanın en güzel yolu onlara güvendiğimizi, her durumda yanında olduğumuzu hissettirmek, her ne kadar onlara boş gelse de ders gibi değil ama konuşma aralarında öğütler vermek.
0 oy
(6,955 puan) tarafından
Yanlış yapmayacağını biliyorum yazmışsın o zaman bunu yapma amacın ne kaç yaşında olursa olsun onun bir özeli var sonuçta böyle saçma şeyler yapacağına onunla arkadaş olmayı dene sana çekinmeden herşeyini anlatmasını sağla 
(1,432 puan) tarafından
Aynen canım. Kesin istediğimden değil araştırmak için.  Yoksa bilirim herşeyi ni ama konuşmayı unutuyor şimdiki gençler telefona bağımlı oluyorlar reel izliyorlar. Yoksa sevgilisi vs kız arkadaşları modunda olursa anlatır benim uzak mesafeden olmam sanırım böyle düşündürdü
(6,955 puan) tarafından
Bak ne güzel anlatıyormuş güvenini kırma illaki anlar şimdiki gençler zehir gibi
(1,432 puan) tarafından
İnşallah canım .

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
0 oy
4 cevap 102 göst.
0 oy
5 cevap 231 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 28.08.PAPATYAMM (2,704 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,101 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...