0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (1,366 puan) tarafından
Ben ipli istiyorum aslında. Maliyeti ne olur. Elimde ceyregim var . İpli bı model yaptırmak istiyorum. Varsa modellerimizi atar misiniz

6 Cevaplar

0 oy
(2,206 puan) tarafından
İpli diyince aklıma bu tek çeyrek olanlar mi 100 TL ye yapıyorlar onu canım bana geçen babannem yaptırmış ordan biliyorum 
(1,366 puan) tarafından
Modelini atabilir misin rice etsem. Evet tek ceyrek olanlar
(2,206 puan) tarafından
Atayım canım karanlık biraz ama
-Reklam-
0 oy
(2,206 puan) tarafından

image

böyle canım benimki

Babanem yaptırmış ben kendim yapsam ipini kırmızı seçerdim çünkü beyaz tenliyim daha güzel olurdu 
(1,366 puan) tarafından
Çok hoş duruyor canim bence siyah yakismisss beğendim ben .güle güle kullan. Bu tarz bsy istiyorum bende
(2,206 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim ama çok dikkatli ol bazen açılıyor mesela geçen evde kendi kendine açıldı ip kısmı değil bu yuvarlak halka kısmı açıldı da neyse ki fark ettim
(5,517 puan) tarafından
Bundan benim de vardi gecen sene bayram da tuvalete dusuruyordum ipi acildi da havada yakaladim bildigin ama korktum baya
0 oy
(1,331 puan) tarafından
İnternette çeyrek için çerçeveli bileklikler var canım ben onlardan almayı düşünüyorum. İpli vardı benim sevemedim basit duruyor die 180 TL bileklikler 
0 oy
(7,227 puan) tarafından
Trendyolda çelik çerçeveler var ondan al bence ipliden daha güzel duruyor benim çeyrekli olan İngiliz modeli tek çeyrekli yok
0 oy
(264 puan) tarafından
Bileğini saran kısmın halkalilari çok hoş oluyor 
0 oy
(17,438 puan) tarafından

image

benim ipliydi soldu hep karardı bu çelik bilekliği aldım 7 aydır kullanıyorum solma kararma yapmadı. Bulaşık banyo falan yapınca da çıkarmıyorum.
(584 puan) tarafından
Bu bilekliği nerden aldınız ? Hala memnun musunuz?
(17,438 puan) tarafından
Koptu ama kararma solma olmadı hala ilk günkü gibi.
(584 puan) tarafından
Kopar diye bende alamıyorum açıkcası. Acaba kelepçeli olanlar daha mı sağlamdır
(17,438 puan) tarafından
Bu sefer kelepçeli alacam. Aslında yine sağlam. oğlumu emzirirken dikkatini çekiyordu hep cekistiriyordu o yüzden koptu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 368 göst.
0 oy
10 cevap 653 göst.
20 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde MehmetEmirr (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 283 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Emine S (17,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 369 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,889 puan) tarafından soruldu