0 oy
1,308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (397 puan) tarafından
Eşim annesine ve yigenlerine çok düşkündu sürekli onlarla ilgilenir bizimle ilgilenmezdi bize kıyafet alırdı ve parası isterdi bizden ama yigenlerine öyle değil sürekli onlar vardı eşimin hayatinda cocuk İstanbula geldi çalışmaya sürekli bize geliyodu eşimde hep para veriyodu ona ilgileniyordu onla benim çocuğumda köye gitmişti ama amcası oğlumun yol parasıni vermedi diğer eltimin 3kizida gitti oğlumda beraber onların yol parasıni verip haslik verip gönderdiler onlara benim eşim onlara yaptığı için çok zoruma gidiyordu bende eşimin dayisinin kızına söyledim eşimin yigenini gönderelim diye dayısının kızı dediki ben Hallederim ve eşime dediki abin diyoki benim çocuğumun İstanbulda parasıni yiyorlar diye bı yalan uydurdu şimdide ben korkuyorum duyulur diye eşim evden kovucak beni napicami bilmiyorum artık ama şimdi eşim bizle gayet iyi ilgileniyor 

24 Cevaplar

0 oy
(218 puan) tarafından
Ya be kadar rahatsınız gerçekten vicdanınız nerde suçsuz yere iftira atıyorsun bunun günahıyla nasıl huruzlu olursun şimdi korkuyorum diyorsun kusura bakma kovarsa da eşin haklı 
(397 puan) tarafından
Bende haklıyim sonuçta eşim haklı olsada beni zorladı çünkü yigeniyle aynı evde yaşamaya istemedim halde evimde 1arti bir bide yani
-Reklam-
0 oy
(13,389 puan) tarafından
Şimdi baktım da senin bir evliliğin yokmuş zaten. İftira ile iş yürümez kendini evliliğini kurtarma vs diye kandırma. Oğlun kocaman çalışıyorsun ama bu eziyete katlanmaya devam. Ben bu tarz durumlarda açıkçası suçu artık adamda değil kendine bunu reva gören kadında buluyorum. He evlilik bacı evlilik. Dayak aldatma para saklama hangi evlilik bu? Elin çocuğunun sizde kalmasını istememek normal ama iftira atmak normal değil. Başka yol yoktu deme kolaya kaçmışsın ve tek diyeceğim bu er geç duyulacak e o zaman kendini nereye saklayacaksın
0 oy
tarafından
Kusura bakma ama sen kocan ve sacma sapan postlarindan gına geldi esin dövüyor aldatıyor bosanmiyorsun 18 yaşında yetişkin oğlun var onu dövüyor bosanmiyorsun sürekli bahane uretiyorsun kocam bırakmaz kocam dover kocam sunu bunu yapar diye sürekli şikayet ediyorsun ama böyle çözümün yok gene kusura bakma ama ömür boyu kocanın dayağını yiyip ailesine aldatmasına katlanmak zorundasın 
0 oy
(2,712 puan) tarafından
Ayyyy Allah seni bildiği gibi yapsın gerçekten yeğeni ile çok lgileniyorsa eşinle muhattp olur konuşursun gidipte suçsuz insana iftira atmakla sonuç bulamazsın aksine başın daha da belaya girer. Eşimle konuşulmuyor felan demişsin ozaman yollarını ayırırsın anlaşamıyorsan bu kadar basit masum insanla uğraşmayın..

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 2,215 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,804 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 203 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Papatya__ (741 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,517 göst.