0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
37 haftalık gebeyim kızlar nst sancılar çıkıyor ama açılmam yok yavaş yavaş doğum yakın bebeğim 39 haftayla uyumlu açılma ve kesi olmaması için evde yapılcak şeylerden neler önerirsiniz ??

12 Cevaplar

0 oy
(129,566 puan) tarafından
sicak su legen gibi bisi varsa doldur otur yuruyus merduven suquat ananas suyu
(42 puan) tarafından
Ananas suyu ilk defa duydummm
(129,566 puan) tarafından
acilma yapar
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Merdiven in çık yuruyus yap secde pozisyonunun faydası olduğunu duydum kesi için de perine masajı ama yapabilirsen
(42 puan) tarafından
Karnım büyük oyuzden eğilip perine masajı yapamıyorım ama çömelmeli hareketlere başladım
(4,589 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım inşallah kolaycacik dogurursun bide bana doktorum Hint yağı önermişti ama 38 hafta olmadan yapma bence öyle şeyler
(42 puan) tarafından
Bebeğin kafası 39 hafta vucudu 38 haftayla uyumlu iri bebek dedi yani 40 lara kadar çıkmamam lazım diye düşünüyorum 38 haftada ilk bebeğimi kucağıma aldım buda öyle olur diye 1 hafta 10 günüm var diye düşünüyorum oyuzden bol bol hareket etmek istiyorum
(4,589 puan) tarafından
İkinci bebekler genelde erken bile geliyor sağlıkla gelsin canım
0 oy
(293 puan) tarafından
Yürüyüş, merdiven in çık ve hurma ye bol bol ise yariyor
(293 puan) tarafından
Mesela ben 37 de basladm cnm ama yürüyüş merdiven in çık hep haretliydim acilmam çabuk oldu doktor şok oldu bir günde yarım günde sanciyu çekiyorlar öyle açılıyor sen hemb sancıyla geldin hemn cırt diye açıldı doktr dogumhanede konusyr soyluyr maslah maşallah dyr
(14,745 puan) tarafından
bende ilk doğumumda hareketliydim 16 saat bekledim :D olmayınca olmuyor bunda da hareketliyim de hurma için 2 hafta var o zqman
(42 puan) tarafından
Ya benm 34 . Haftada erken doğum riskimden 1 hafta hastanede yattım 37 olana kadar yat dinlen dediler şimdi yavaş yavaş hareketleniyorum oyuzden açılmam olmaz diye hareket edicem bol bol
(14,745 puan) tarafından
akşam serinlikte yürüyüş yap bide squat ben 16 saat bekledim inan doktor bugün doğuramaz gözüyle bakıyordu bana kendisi de dedi hatta ama 10 saat yürümüşüm hiç durmadan
(42 puan) tarafından
Maşallah denicem teşekkür ederim
0 oy
(264 puan) tarafından
Ben 37.haftadan itibaren plates yürüyüş hurma sguat ve ada çayı bunları önermişti ve yaptim da ama benim anatomik yapıdan ötürü son an da sezeryana alındım 
(42 puan) tarafından
Squat için eşinizden destek aldınız mı ben çok ağıtlaştım eğildimmi kalkamıyorım
(264 puan) tarafından
Yok ben çok kilo almamistim ama gerekirse siz destek alın eşinizden dikkatli olun tabi
(42 puan) tarafından
Evet kilolu hamile kaldım desteksiz yapamam
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Ben çok ananas suyuyla hurma tükettim canım acımam çok rahat oldu ama bnm bebeğim kordona dolali doğduğu için inmesi zor oldu 
(42 puan) tarafından
Ananas suyunu hazır mı aldınız hangi marka
(2,938 puan) tarafından
Marka almadım canm market markaları aldım Sonra ananasn kendisini aldım
(14,745 puan) tarafından
kendisi daha etkiliymiş
(2,938 puan) tarafından
Yemedigim şey kalmamıştı erken doğsun ikinci dogum diye sonuç iki günde zor doğurdum :) çokda dualar falan okudum ya okadar çabaladım tavsiyemdir cabalamayin kızlar
(42 puan) tarafından
Ya ben sancı ve açılma ile 34 haftada yatış yaptım çıktım oyuzden artık açılmam ve sancım olur diye düşünüyorum 38 haftamda falan
0 oy
(15,633 puan) tarafından
Yürüyüş yqp ama bu sıcakta değil. Akşam serjnliğinde çık. Benim 2 cm açilmam vardı ve bebek gelmiyordu daha. Bol yürüyüş yaptım sadece. 1 gecede tam açılma oldu ve hastaneye zor yetiştim. 
(42 puan) tarafından
Ayy kaçıncı haftada oldu peki benm hastanem uzak 1 saat uzaklıkta
(15,633 puan) tarafından
40 +5  canım. Bizim hastane yakındı  ama zor ulaştik. 15 dakikada gitmemiz gereken yere 40 dakikada zor gittik.Eşim 5 kere yolunu kaybetti hastane yolunda :D
(42 puan) tarafından
Yaaa benimki bide il değiştiriyoruz :) düzceden boluya gidicez nasipse
0 oy
(29,056 puan) tarafından

Aksak yürüyüş yap bol bol 

(29,056 puan) tarafından
Rica ederim bunla birlikte sıcak su bol hurma çömel kalk hareketi yapabilirsiniz
Meryem Ana otunu da kullanabilirsiniz ben çok faydasını gördük
(42 puan) tarafından
Otu doğum başladığında suya koymuyormuyuz
(29,056 puan) tarafından
Sancın baslayinca koyuyorsun okuyrosun o sudan içiyorsun ben öyle yaptim
(42 puan) tarafından
Tamamdır bende öyle biliyordum öyle yapıcam inşallah aldım onu valizime koydum
(29,056 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına alırsın insAllah
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Ananas ye ahu dudu yaprağı çayı iç hurma ye
(42 puan) tarafından
Teşekkür ederim denicem
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Hurma her öğünde mı öğünden sonra mı üç tane demişti benim doktorum 
(42 puan) tarafından
Ben günlük 3 tane yiyorum aklıma gelince
0 oy
(532 puan) tarafından
Merdiven ın çık

Yürüyüş yap 

Sıcak duş al

Bazı bitkisel çaylar var onları iç

Hurma ye

Ananas ye
(42 puan) tarafından
Teşekkür ederim denicem hepsni nasipse
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Hayırlısı ile kucagına alırsın bebişini inşallah valla ben her yolu denedim kendi sancım açılmam olmadı suni sancı ile dogum yaptım 10 gün önce birazda bbebeğin keyfine bağlı ama çömelip kalkma bebeği dogum kanalına indiriyor dene istersen zaten gerekkenleri arkadaşlar yazmış birde cinsel ilişki iyi açılmayı sağlar 
(42 puan) tarafından
Ya eşim istemiyor korkuyor çömelme hareketini de kendim yapamam biraz kiloluyum birinin desteğiyle anca ama yürüme ve merdiven yapıcam elimden geldikçe
(1,716 puan) tarafından
Ay aynı eşim korkacak birşey yok aslında ama gelse onlara anlat da hakkında hayırlısı neyse o olsun bir avazda kurtulursun inşallah ❤️
(42 puan) tarafından
İnşallah canım doğumu bekleyen tüm anneler sağ salim bebekleri kucaklarına alırlar
(1,716 puan) tarafından
Amin amin inşallah ❤️
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Elçin Demirel pilates hocası var. Onun videolarını izliyorum. Bak istersen youtube sayfasına. 
(42 puan) tarafından
Teşekkür ederim incelicemm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
6 cevap 219 göst.
10 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 520 göst.
0 oy
6 cevap 80 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,948 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...