0 oy
114 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,860 puan) tarafından
Kurban Bayramı'nda biz kesmedik kurban kaynım kaynatam kaynatamim babası bide kaynimi arkadaşı kesti...eşimde dedi ben niye gidiyorum yardıma da giymiyecem herneyse knu bu değil...kaynım kacgunler öncesinde kafasında belirlemiş belediyeye kestirecem esiminde zoruna gtti ben yapabiliyorum oraya niye verdi gibisinden bana söylemedi ama ben duruşunda yüzünden anladım. Herneyse kaynım etleri getirdi bizde saatt 2 3 gibi kaynanamlar gttik o sırada kaynım çok yorulmuş bende balkondan bakıyorum kaynım hemen cama bakarak atın bokunu yiyin bundan snra keserimde sizde görürsünüz...dedi bana demedi kaynanamlar dedi ama çok zoruma gtti ve diyorum keşke o etten yemeseydim ve eltimin verdiği etleri almasaydim diye de pişman oldum

3 Cevaplar

0 oy
(29,515 puan) tarafından

Terbiyesiz ya ne kadar saygısız insanlar var :/

(2,860 puan) tarafından
Ve çok zoruma gitti üstelik hamileyim de
(29,515 puan) tarafından
Stres etme çocuğunu düşün
(2,860 puan) tarafından
Yok streslik yapacagim birşey yok sadece öyle dedi diye üzüldüm
(29,515 puan) tarafından
Üzülme işte boş ver
(2,860 puan) tarafından
Sağol canim
-Reklam-
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Gerçekten yaptıkları çok saygısızca böyle insanlar kurban için kesmesinler Rabbim büyük 
(2,860 puan) tarafından
Evet hayır kendi belediyede kesmek istedi ve üstelik yine eşim yardım etti kocam kacgunlerle kollarını canlatamadi
0 oy
(4,320 puan) tarafından
Ay kız ben bile şok oldum şu lafa şimdi seni düşünemiyorum 
(2,860 puan) tarafından
Kayınvalideme kaynatama söylemiştim o zaman boşver kızım sana değil bize dedi smdi de eşime söyledim diyo boşver onn dengesizlikleri var dedi takma dedi
(4,320 puan) tarafından
E ozmn öyledir

İlgili bir soru bulunamadı

412,321 soru

12,412,090 cevap

44,891 kullanıcı

Kategoriler

...