0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından
Anlaşamadık bosanacaz ama annemde çok üzülüyor bende çünkü hem sekiz aylık bebeğim var hem de hamileyim üstesinden nasıl gelecem bilmiyorum. Çok üzülüyorum. Napcagimiz hakkında fikir almak için birkaç kez aramıştı cevap vermedi mesaj attım cevap vermedi. Ailesine bir an önce ayrılmak istediğini soylemis ben bu çocuklarla ne yapicam annem yaşlı hasta kim bakacak çocuklara bilmiyorum birinci çocuk tedavi ile oldu tp bebek o derece severdik bağlıydık. İkinci çocuk kendiliğinden korunduğum halde oldu eşim görünüyordu adet görmediğim için spiral takamamaistim ailesi de dolduruşa getirdi annesi beni  sevmiyor o da annesine çok çok düşkün bu yükün altından nasıl kalkacam bana bir yol gösterin kaç günler oldu haberim bile yok kendisinden

12 Cevaplar

0 oy
(578 puan) tarafından
Boşanma sebebi eşinin ailesi mi? 
(127 puan) tarafından
Ya işte onlarla ters düşünce eşimle kavgalar ediyorduk hakaret küfür derken bu duruma geldik artık beni aldatabildigi de aklımdan geçiyor
-Reklam-
0 oy
(1,308 puan) tarafından
İnstagram keşfeti yüzünden mi bu noktaya geldiniz post okudum şimdi ?
(127 puan) tarafından
Yok kız aile yüzünden genellikle ama o da kavgalardan bir tanesiydi birike gelen
(1,308 puan) tarafından
Aileyi boşver o seni seviyor mu ? Sen seviyor musun? O önemli.Ayrıca sen deli misin kızım eşinin telefonunda ne arıyorsun didik didik sanane keşfetinden? Bu kadar özel alana girilir mi ?
(127 puan) tarafından
Bacım olan oldu benimde hatalarım var elbet sonuç olarak bu duruma geldik o bizi sildi attı
(1,308 puan) tarafından
O da çok kolay silmiş ama sizin bir araya gelip konuşmanız gerek kaçarak cevap vermeyerek bi yere varılmaz ki
(127 puan) tarafından
İşte napicam bilmiyorum
0 oy
tarafından
Kaç yaşındasın? Mesleğin var mı ? Ailenin maddi durumu nasıl ? 
(127 puan) tarafından
Mesleğim yok şu an bebeklerim de küçük orta halli bebek masrafları çok fazla nafaka bile yetmez
tarafından
Kaç yaşındasın ?
0 oy
(792 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun Canım Rabbim hiç Bir eve evliliğe huzursuzluk sokmasin inşallah 
(127 puan) tarafından
Belki de
(792 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah ama bence kimseyi düşünmeden içine katmadan yanlız bı konuşun belki iyi gelir ikinizede
(127 puan) tarafından
Kız açmıyor ki teli beni almadan gurbete döndü çocuğunu bile sormuyor
(792 puan) tarafından
tek taraflı çabayla bı ömür yürümez ne diyimki kardeşim Allah sana hayırlı kapılar açsın insallah
(127 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Bugünler de geçecek de iyi olmaya çalış bir ömür mutsuz olmaktan sa şimdi en azından çocuklarınla mutlu olma şansın var. Maddi imkana elbet bir yol bulunur 
(127 puan) tarafından
Bakalım üstesinden gelebilecek miyim
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Anladıgım kadarıyla gurbette yasıyorsunuz izne gıdıncemı aılesıyle tartısıyorsunuz mesela bızde gurbetteyız bıkere bıle kavgamıza sahıt olmadı aılesı hep uzak durdum çok sıksık muhabbet etmedım kı  yanı nasıl yılda bıkere görünce bırbırınızı kavga edıyorsunuz bıraz sıksaydınız dişinizi keşke evınıze gıdene kadar
(127 puan) tarafından
Evet sürekli kavga ediyorduk doğumdan sonra arads bir kavga çıkmıştı ailelere yansıdı anneme kin guttu felan  ondan sonra düzelemefik
(1,250 puan) tarafından
Pekı neyı paylasamıyorsunuz   bende gurbetteyım oğlum kolıktı çok zorlandım bakmakta ama ınan  arada bı kavga ederız yarımsaat sonra herseyı unuturuz ya esınız bu kavgalardan çok sıkıldı yada başka bırı vardır ıkı seçenek var
(127 puan) tarafından
Bence başka biri var
(1,250 puan) tarafından
Yanı bı erkek kolay kolay duzenını yıkmaz aılesını çocuğunu kolay kolay bırakmaz ama sen dıren  hemen boşanma
(127 puan) tarafından
Yaa bir de aslında çok vicdanlı birisiydi. Bilmiyorum annem de çok üzülüyor hastalanacak diye korkuyorum sonuçta iki çocuğu ile terkedilmiş kızı var.
0 oy
(988 puan) tarafından
ortada büyük bi sebep yok anlaşılan bu kadar küçük bebeklerle hamileyken üstelik nasıl seni. bırakacsk bir vicdanı var? Çocuklar birlikte yapılıyo ama sonra tüm yük anneye kalıyo.boşanma diret kabullenme 
(127 puan) tarafından
Bende anlamış değilim işte
(2,948 puan) tarafından
Bencede boşanma cekişmeliye çevir birleşsende kendini garantiye al biraz böyle ortada kalma çocukların var biraz birikim birşey yap öyle ayrıl olmazsa çocukların için idare et edebilirsen yani valla olan kadına oluyor
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Aileci es çok zor halbuki bizlerinde ailesi var ah ahh Rabbım yardımcın olsun 
(127 puan) tarafından
Amin. Cnm
0 oy
(7,082 puan) tarafından
Sen barışmak istiyorsun ama tek tarafın gönlü ile olacak iş değil diğer postada yazmıştım adam sana defol seni sevmiyorum demiş aramıyor sormuyor dönse ne olacak ki arayıp sorman bile hata bana göre bu kadar küçük düşürme kendini 
(127 puan) tarafından
Haklısın ne diyeyim ki
(7,082 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(127 puan) tarafından
Ha bir de beni aramadım sormadım burdan gidecegi gün aramıştım sadece o ondan sonra hiçbir şekilde aramadım sormadım da
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Seni üzmek değil amacım ama eşinin hayatında biri var bence. Sadece aile dolduruşu değil diye düşünüyorum. Bebeği bile sormuyor demişsin üstelik hamilesin. Kötü konuşmak istemiyorum ama inşallah sürünür kapında 
(127 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Hiç üzülme değmez bırak ailesiyle mutlu olsun sen çocuklarını biraz büyüt gir bı ise çalış umrunada takma o üzülsün yuvası bidaha olmaz 
(127 puan) tarafından
Bidaha olmaz mı bu hemen evlenirkiz
tarafından
Aman evlensin çocuklarinin karısınin kıymetini bilmeyen ikinci karının kiymetinimi bilcek onda o ana o aile varken
(127 puan) tarafından
Doğru
tarafından
Eeee daha ne bırak ne boku varsq yesin
0 oy
(7,748 puan) tarafından
İkincisini nasıl öğrendin eşin mutlu olmuş muydu merak ettim. Hakkında hayırlısı olsun...
(127 puan) tarafından
Mide bulantım oluyordu halsizlik hicbir iş tutamiyordum kansızlık sandım ben sağlık ocağında test yapıldı çıktı yani ilk baş daha emin degilken olsun falan diyordu sonra kesinleşince morali bozuldu tabii sanki neden sordun
(7,748 puan) tarafından
Yani bir sevgi hemen böyle biter mi anlamadım öyleyse neden birlikte oluyor da çocuk yapıyor Allah akıl fikir versin kocana . Bence sen bol bol oku
(127 puan) tarafından
Nolucak böyle bilmiyorum bir kalemde silip atılıyor onun böyle vicdansız biri olduğuna hala inanamiyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 156 göst.
23 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 459 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nehirsu (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
3 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.