0 oy
124 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,050 puan) tarafından
20 aylık oğlum her şeyi balkondan atıyor  kac defa telefonum kırıldı ortada ne bulsa hop balkondan atıyor yada şu içiyor bardağı fırlatıyor ne bulursa  bir şeyi  elinden almaya çalışıyorum bu seferde kendini yere atıp kafasını yere vuruyor ağlıyor ısırıyor(resmen kanatiyor)ne yapacağımı şaşırdım kaldım kendi evimizde bu kadar değildi memlekete geldik 1 aydır bu şekilde oldu 

4 Cevaplar

0 oy
(609 puan) tarafından
İnanın benm cocugum dovme etmesi yotu eltimin çocuklarıyla yan yana gelince söz dinlemiyor vahşilesiyir ve öğrendiklerini evde de yapyr kolunu isiryrlar gelip evde küçük olanin poposunu isirmis nerdeyse eti kopacakmis o yüzden elimden geldiğince yan yana getrmyrm işim var diyrm temizlik yapyrm diyrm kabul etmyrm
-Reklam-
0 oy
(750 puan) tarafından
Cocuklar baska yere gidince bisey oluyo bende bayramda annemde kaldim orda bisey yok eve geldik canima okuyor sinirlenince atma huyu kafasini vurmasi falan var suan balkon yok iki uc haftaya yeni evimize geçeceğiz o zaman ne yapar bilmiyorum 
(1,050 puan) tarafından
Verdiği zarar haddini aştı 3 tel ekranı değişti 5 bin kadar 2 si de değişecek artik kendimden geçtim başkalarının telini de atıyor  10 bardak kırmıştır yanında tabakta
(750 puan) tarafından
Sizin ki cok baska yani ozel durumu yoksa kesin kati kurallar koyun aglasin gerekirse elinden biseyi aldigim zaman agliyorsa geri vermem ya baska oyuncak falan veririm ya da anlayabilirsin diyip yanindan uzaklaşırım sarilmak isterse de sarilirim o an
(1,050 puan) tarafından
Sabit yerim yok şuan iki ev arasında gidip geliyorum kendi evimde değilim
(750 puan) tarafından
Oyle olunca anneyi babayi dinlemiyorlar valla onlarda biliyor isini kayinvalidemde annemde cocuk bizi takmiyor
0 oy
(3,566 puan) tarafından
Attığı şeylerin ses çıkarmasından hoşlanıyor olabilir. 

Attığında ilgileniliyordur dikkat çekip ilgilenilmek istediğinden olabilir. 

Mekan değişikliğinden olabilir. 

D vitamini eksikliğinden olabilir. 
0 oy
(2,995 puan) tarafından
Pedogoga götür canım ben anaokulunda çalıştım 6 ay 1 tane çocuk vardı aynı sizin çocuk gibi kimseyle anlaşmazdı vurup kırardı hatta bir tane kızın ayağını ısırdı mosmor etmişti okul direkt pedogoga frlan gönderdi bir sürü alanı var oraya gidersin başka yere yönlendirir mesela çocuk diyip geçmeyin hırçınlık huysuzluk başka bişey

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 123 göst.
24 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayanuogivufych (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 174 göst.
27 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nevarrki_152420 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 202 göst.
5 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuzum81 (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dilinniii (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,787 soru

23,724,061 cevap

313,155 kullanıcı

...