0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (360 puan) tarafından
Ne Gibi Belirtileri Wardi we Down Sendromlu Olan Bı Bebekte İnternette Yazan Bütün Özellikleri War Mıydı Nasıl Anladınız Down Sendromlu Olduğunu 

4 Cevaplar

0 oy
(13,795 puan) tarafından
Down varsa zaten hastaneden soyluyolar diye biliyorum. Testte cikiyo direk
(3,730 puan) tarafından
Bana cevap vermişsin ? Eksik yazdım vs diye eksik yazma ozaman kime ne dedipin belli değil
(13,795 puan) tarafından
Cvp verme o zaman git asagiya yaz canim atkadas yazdiginda zaten farkedicektim eksik yazdigimi. Benimkine yazmak zorunda degilsin. Benim 2 bebegimdede yuksek cikti down riski belge imzaladim kabul ettim. Dogumdan sonra bakiliyo zaten benim ikisindede sıkınti yok denildi. 2.de degerim çok cok yuksekti zaten. Doktor ozellikle geldi soyledi belgeyi gosterdi
(3,730 puan) tarafından
Yanlış bilgi verilirse herkes tepki gösterir mantıken dimi yoksa meraklı değilim cevap vermeye
(13,795 puan) tarafından
Ben birinin boyle yazdigini gorsem. Yanlismi yazdin acaba derim. Boyle olmasi lazim cunku.

Net bir bilgiymis gibi konusmayin demem kimseye
(3,730 puan) tarafından
Tamm canm sen haklısın
-Reklam-
0 oy
tarafından
doğar doğmaz belli olacağını düşünüyorm geçen hastanede gördüm down sendromlu bebek. belirgin yüz hatları var
(360 puan) tarafından
Nasıldı Canım we Tahmini Kaç Günlüktü
tarafından
küçüktü baya sormadım ama down sendromlunun tipik yüzü olur ya aynen öyleydi
0 oy
tarafından
Komşumuz akrabası sayesinde anlamış kucağına dikeltmis ayakların üstüne basmiyomus iki üç aylikken bu engelli demiş öyle anlasildi şuan 23 yaşında dediğim bebek ve daw sendromli
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Benim komşum doğumda oğrendi şuan 12 yaşlarında çocuğu 

Yüz hattından belli ve avuç içinde 1 çizgi var normal de 3 tane olur 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 311 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 528 göst.
26 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Vildan (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,318 göst.
8 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 496 göst.
7 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nalan2580 (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,902 soru

24,392,928 cevap

349,442 kullanıcı

...