0 oy
79 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (90 puan) tarafından

Özel erkek devlet kız dedi tahmini olan 

image

2 Cevaplar

0 oy
(3,034 puan) tarafından
Kaç haftalık 
(90 puan) tarafından
22 haftalık
(3,034 puan) tarafından
Kız benimki de 21 haftalık Perşembe günü cinsiyet öğrenmeye gideceğim devlet Hastanesi'ne acaba inanmalı mıyım:( devlet özel farklı mı söylüyor
-Reklam-
0 oy
(508 puan) tarafından
Önemli olan sağlıklı sıhhatli gelmesi Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çok takılmayın bence daha yeniyse benim kızım 7 aylık olana kadar erkek dediler ama son 3.kontrolde kız çıktı kız oldu çok şükür :) 
(90 puan) tarafından
Ya inşallah benimde öyledirrr detaylıya girmişmiydinizz :) çok dua ediyorum kızım olsun diye bi oğlum var
(90 puan) tarafından
Son üç kontrole kdr erkek dediler yani özelmi dedi canım ay inşallah mucize olsun istiyorum allahımm
(508 puan) tarafından
Hep özele gittik canım :) doğduğu gün bile yüzü tipi vücut hatları erkek gibiydi :) doktor dedi bu kız ileride çok kişi döver geçmiş olsun valla diye de şakalarını yaptı :)
(508 puan) tarafından
Allah bağışlasın kızı erkeği yok ya sağlıklı olması önemli olan ama hep kalbimden kız geçiyordu kız oldu çok şükür :)
İnşallah hayırlısı olsun
(90 puan) tarafından
Pipi göstermişti yani her gtmende çok şaşırdım inşallah banada böyle mucize olurr :)) çok dua ediyorum
(90 puan) tarafından
Öyle tabi canım sağlıklı olsunlarr :)
(508 puan) tarafından
Yok kız bacakmış bizimki böyle yan duruyordu doktorların hepsi erkek zannetmesi ondan :)
(90 puan) tarafından
Detaylıya girmedin ozaman
(508 puan) tarafından
Yok canım :) girmedim o sıralar tehlikeli bir süreçten geçiyordum sağlık anlamında gidemedim ama çok şükür kızım sağlıklı doğdu sağlıklı büyüyor
(90 puan) tarafından
Maşallah canım Allah bağışlasın:)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 544 göst.
10 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sugra (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 249 göst.
0 oy