+1 oy
702 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,484 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz meme kanseri teşhisi kondu. Kemoterapi alacagm. Pet sonucu bugün çıktı. Kemik flan diye görünce çok korktum . Ama çok şükür başka yerde yokmuş. Doktor sadece göğüs ve koltuk altı dedi . Günler sonra iyi bu haber aldm. Çok korkuyordm başka yerde olmasndan.. Allahim kimseyi korktuğuna uğratmasın. 

Dua eden herkesten Allah razı olsun.. iyi ki varsınız.. 

Perşembe onkoloji ye gidecegm Kemoterapi için gün verecekler. 

Allahim bütün hastalara şifa versin inşallah. 

15 Cevaplar

+1 oy
(1,542 puan) tarafından
Canım inşallah daha güzel sonuçlar alırsın tamamen biterde kurtulursun kaçnyaşındasın belirtilerin neydi yazmak seni üzmeyecekse bilgilendirirmisin
(1,484 puan) tarafından
30 yasindaym canım. Sabit oynamayan kitle var. Göğüs ucum içine çöküktu. Ve koltuk altım agriyodu
-Reklam-
+1 oy
(477 puan) tarafından
Belirtilerin neydi canım şuan göğüs agrilarim var duriyorum
(1,484 puan) tarafından
Oynamayan kitler var canım sabit duruyor ağrı sızı yok. Göğüs ucumda içine çökük.  Ve koltuk altimda şişlik var
0 oy
(792 puan) tarafından
Hadi gözün aydın canım daha nice güzel haberlerini alırız insallah
(1,484 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(6,684 puan) tarafından
Allah daha çok güzel haber almanızı nasip etsin inşallah ilk defa size yorum yapıyorum ama bütün postlarinizi okuyorum hakkınızda hayırlı olsun 
(1,484 puan) tarafından
Aminnn Allah razı olsun çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Çok şükür canım Allahim acil şifalar versin daha da iyi olursun inşallah daha iyi haberlerini alırız 
(1,484 puan) tarafından
Allahim razı olsn canım.. inşallah..
0 oy
(7,748 puan) tarafından
Rabbim kolaylıkla atlatmani nasip etsin bu süreci benim annemde tiroid kanseri çıktı bebeğim bir aylıkken ameliyat olmuştu zor günler geçti gitti şimdi de ablamda çıktı aynı kanser türü sanırım babamda da var :/ rabbim herkese kalıcı şifalar versin 
(1,484 puan) tarafından
Amin canım aminn.. lütfen sende de var mı diye ihmal etme kontrolünü yaptr
(7,748 puan) tarafından
Doktor ailede ki herkesin baktırmasi gerekli dedi de ben istemiyorum gitmek daha bebeğim 5 ayını doldurmadi anne sütü alıyor biberon kullanmıyor bilmiyorum hiç icimden gelmiyor gitmek
0 oy
tarafından

Çok sevindim canım inşallah yakın zamanda herşeyi atlatırsın iyi haberlerinle dönersin .burda post açarsın.<3

(1,484 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah...
0 oy
(29,250 puan) tarafından

Allah'ım şafi ismi hürmetine şifalar versin insAllah 

(1,484 puan) tarafından
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Aşırı sevindim canm benm benm annemde meme kanseriydi koltuk altında vardı onunda 8 yıl olmş hemen hemen valla o kadar sevndim ki sende güzel haberler ver bize bol bol
(1,484 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun annenede canım... Allahim Bi daha yasatmasn.. inşallah canim yazarm Bi gun buraya bende atlattm diye.. annen kolunu eskisi gibi kullanabiliyor mu canm
(2,182 puan) tarafından
Evet canm kullanıyor onun lenf bezleri alındı ama çok fazla şişmedi sürekli el hareketi var yapması gerek birde özel eldiveni var şişerse sorun dediler de çok şişmesi çok şükür bag bahçe eker temizliği ne yapar arada uyuşma var der doktorda sorun değil lenf bezleri alındıgı için dedi
0 oy
(4,006 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah çok geçmiş olsun ♥️ 

Hangi şehirde tedavi görüyon canım 
(1,484 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım..
Kayseri şehir hastanesine gidiyorm
(4,006 puan) tarafından
Acıbademde anneannem tedavi gördü olumlu sonuç aldı tabiki moral motivasyon şart
(1,484 puan) tarafından
Acibademi çok duydum canım. Hangi doktora gitti ords
(4,006 puan) tarafından
İnan bilmiyom ki canım ya
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda şifanı versin canım yaşadığın bu durum kötü bir rüya olarak kalır en kısa zamanda 
(1,484 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(613 puan) tarafından
Rabbim çok şükür hamdolsun sana.rabbim seni evlatlarına bağışlasın insallh gözün aydın insallh tez vakite atlatim dye yazarsın buraya.ablama dua et lütfen oonunda mamografi çekti kist gibi bsey varmış ayın birinde gitcek sonuç göstermeye 
(1,484 puan) tarafından
Rabbim inşallah hayırlı haber almayi nasip etsn canım.  Buraya yaz sonuç çıkınca lütfen..
(613 puan) tarafından
Tmm cnmm rabbim kalbini daha çok ferahlatsin insallh amin amin amin
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin büyüklerin duası üzerine olsun 
(1,484 puan) tarafından
0 oy
(13,822 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin kızına eşine ailene bağışlasın inşallah çabuk zamanda toparlarsın
(1,484 puan) tarafından
0 oy
(2,327 puan) tarafından
Allah'ım şükürler olsun en kısa zamanda güzel haberlere inşallah ❤
(1,484 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 332 göst.
0 oy
20 cevap 529 göst.