0 oy
204 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,123 puan) tarafından
Merhaba hanımlar. Gebeliğinde gebe okuluna giden var mı? Ben gebeliğin ilk ayında hastanede yatmak durumunda kaldım. O ara gebe okuluna yatan hastaları aldılar ve çok memnun kaldım. Her hafta gebe okuluna devam etmek istedim fakat çok zorlu bir dönem geçirdiğim için gidemedim. Şimdi Etlik şehir hastanesinde takipliliği devam ediyor ve 28 haftalık olmak üzereyiz. 2 vesait ile oraya gidebilirim ve sıcaklarda kendime güvenip tek başıma gidemiyorum. Etlik şehir hastanesi veya başka bir hastanede gebe okuluna gidenler deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ya da online ücretsiz gebe okulu bildiğiniz bir yer var mı? 

7 Cevaplar

0 oy
(508 puan) tarafından
Ben 3 kere gitmiştim ama beğenmedim devam ettirmedim.
(1,123 puan) tarafından
Hangi hastanede gittiniz?
(508 puan) tarafından
Ben Gaziantep'e gittim canım
-Reklam-
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Gidemiyorsan eğer Memorial Hastanesi'nin online gebe okulu var ücretsiz üye ol sana link gönderiyorlar canim 
(1,123 puan) tarafından
Aaa tamam canım, teşekkür ederim :)
(4,746 puan) tarafından
Rica ederim canım :)
0 oy
(3,576 puan) tarafından
Ben üye olmuştum Ama gitmiyordum köyde oturduğum için biraz zor oluyordu her hafta gitmek WhatsApp grubundaydım oradan bir takıldığım nokta olursa sorardım bazı bilgileri atardı hoca emzirirken dikkat edilmesi gerekenler doğum esnasında vesaire gitseydim bayağı faydası olurdu ama
(1,123 puan) tarafından
Benim gittiğim hastanedeki çok faydalıydı (Keçiören eğitim araştırma)
0 oy
(14,431 puan) tarafından
her devlet hastanesinde ve çoğu özel hastanede gebe okulu vardır. bir araştır. ben gittiğimde memnun kalmıştım 
(1,123 puan) tarafından
Hepsinde var da benim biraz dolmuşa ve otobüse binme fobim var :( gebelikte böyle bir şey oldu.
0 oy
(9,816 puan) tarafından
Gitmene değecek kadar ıkı otobusle bence gerekli değil. Ben gittim gebe okuluna uc gun boyunca 9 dan 4 e kadar orada bılgı verılıyor ama o kadar normal doguma sartlamıstı ki ebemiz az kaldı canımızdan oluyorduk. Hayal kırıklıgı gerisi. İç güdülerin yeter yakın olsa imkanın olsa git derdim 
(1,123 puan) tarafından
9'dan 4'e çokmuş yaa. Bizim gittiğimiz bir buçuk iki saat sürdü.
0 oy
(524 puan) tarafından
Bende randevu günleri gittim faydalı ama gene okuluna gitmek icin bu kadar zahmete katlanmaya gerek yok bnce. İnternette de videolar var gebelikle ilgili 
(1,123 puan) tarafından
Evet ama yüzyüze daha iyidir eminim ki
0 oy
tarafından
Ben sonuna kadar gittim hâlâ arkadaşlarımla iletişim halindeyiz ebemiz de çok iyiydi elhamdülillâh çok güzel doğum yaptım doğru nefes teknikleri ile
(1,123 puan) tarafından
Yakın olsaydı bende giderdim ama İnternet ile idare edeceğim gibi... Gözünüz aydın olsun sizinde...
tarafından
Yani yanlizsan oturduğun yerde sırf zaman geçmesi için de gidebilirsiniz
(1,123 puan) tarafından
Zaman geçirmekten ziyade faydalı bulduğun için gitmek istiyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
19 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mira 34 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 491 göst.
7 Şubat 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
0 oy
5 cevap 143 göst.
15 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu

414,285 soru

12,467,807 cevap

46,970 kullanıcı

Kategoriler

...