0 oy
526 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (162 puan) tarafından
Eşimle tatile gittik sahilde kızlara baktığını dışarda kızlara baktığını fark ediyorum kıskanmıyorum ama bu şekilde gördüğümü de fark ettiğimi söylüyorum aşırı sinirliyim 

13 Cevaplar

+1 oy
(611 puan) tarafından

Bide yanında koca diye gezdiriyon mu. Ben onun gözlerini oyardim nasıl bakar eşi yanında iken:angry:

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben de kadın olsa da caiz değil gözüm yerde geziyorum haram yâ kadın kadına da görülmeyecek yerleri teşhir etmeleri göbek ve diz üstü kadın kadına da haram. Bazen merak oluyor insanda aa bakayim nasılmış diye bakınca günaha girerim diye ödüm patlıyor bakmıyorum. Ama bazen mesela önden açık biri geçiyor ben arkadayim erkekler resmen yamyam gibi bakıyor görüyorum. Çok rezil çok çirkin bir durum. Eşleri yanında bakanlari da görüyorum. Bazen kadınların eşime baktigini da görüyorum bu anlık oluyor yoksa gerçekten hep millete bakmıyorum. 
+1 oy
(5,847 puan) tarafından
O yüzden ne ben ne de eşim öyle yerlere gitmeyız tercıh meseli dinimizdede asla uygun değil zaten.. 
+1 oy
(988 puan) tarafından
Esim bakmaz normalde oyle gorur kafasini cevirir ama Ben öyle yerlere girince eşime milletin karısına bakarsan senin de karına bakarlar haberin olsun diyorum önceden:D
0 oy
(11,608 puan) tarafından
Sahilde ben bile bakıyorum canım bakmayacak gibi değiller maşallah her yer ortada İnsanın gözü kayıyor ister istemez
(162 puan) tarafından
Değil mi ya gerçekten hamilelikten de çok takıldım belki sinirim bozuldu ya zehir oldu tatil bana bidaha hiç Bi yere gitmicem onla
0 oy
(310 puan) tarafından
Bakmıyo diyen bakmıyorum diyen yalan söyler kim güzel görse bakar kız yada erkek 
(162 puan) tarafından
Yanımda yapmasın bari demi
(162 puan) tarafından
Sohbet yok muhabbet yok azarlamaya gelince var ama üstünede bunu görünce sevmediğini düşünmeye başladım artık
(310 puan) tarafından
Onlara ne denir bilmiyorum ama şuna garanti verebilirim en bakmıyorum diyen bile bakar ben öyle düşünüyorum
0 oy
tarafından
Nasil bakıyor mesela 1 kere bakıp kafasını çeviriyorsa problem yok ama abazalar gibi dik dik bakıyorsa problem var demektir
(162 puan) tarafından
Bakıyor kafasınını çeviriyor geri bakıyor
tarafından
O zaman problem var cnm eşini ordan uzaklastirsan bile ne yazık ki başka yerde başka şekilde bakmaya devam edecek
0 oy
(5,193 puan) tarafından
Bana göre bakmayan nerde oluesa bakmaz. Görmek başka bakmak başka. Bız de gittk eşimle bi kez o da göruyodur ıllakı benım gördugumu ama öyle baktıgını hıc görmedım. Bunun bana olan sadakatyle ılgısı yok ama. Karakterı öyle yani eminim ben olmasam da bakmaz.Sen de hiç bakma esıne ne yaparsa yapsın tatilin tadını cıkar. 
(162 puan) tarafından
Bende bu düşüncede olduğum için kızıyorum be soğudum kıskanmak tan ziyade sadakat konum
(162 puan) tarafından
Tam da dediğin gibi görürsün ama bakmak çok başka
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Valla adaamlar gözlerini mi kapatsın maşallah Teksas gibi heryer bildiğin kim daha çıplak yarışmasına sanki giriyorlar ve gerçekten ben bile bakabiliyorsam adamda bakacak yapcak birşey yok bende çok kızarrım buy duruma ama elden de birşeyy gelmiyor
0 oy
(1,449 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Vallahi bakmayan bakmıyor arkadaşım Bunu bilir Bunu söylerim cidden ben biliyorum ya bakmayan  bakmıyor bakanın da iki gözü kör olsun Ben eşim hep şunu derim Eğer bu Gözlerin benden başkasına iç geçiyorsa Rabbim o İki gözünü de ellerine versin derim o da bana amin diyor
tarafından
Esin mi bakmıyor yani
(1,449 puan) tarafından
Bakan bakmıyor diyorum sinirden yazmadım valla ben eşime dedim sen bakarsan belki senin karinada bakıyorlar ve eğer bakarsan Rabbım o gözlerini kör etsin oda Amin diyor
tarafından
Eşin bakmıyor diye emin şekilde yazdın diye anladım. Azıcık fitnelik yapıp o kadar emin olma dicektim:⁠-⁠D Doğru valla bende öyle düşünüyorum sen baksan başkası da senin eşine bakar kafasındayim
(1,449 puan) tarafından
Bakanın gözü kör olsun;))))
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Zamanla insanların gözleri aşılacak onlara Bu sene iyice coştular İnsan garipsiyor 

Çocuklar. Giydiğimiz yarım atlet ile dışarıda normal gibi geziyorlar 
0 oy
(29,414 puan) tarafından

Yani tepki göstermene rağmen anlamıyorsa sıkıntı 

0 oy
(57 puan) tarafından
Eşim yanımds başka kızlara bakarsa gözlüğünün çerçevesini münasip bir yerlerinde bulur çok şükür bakmıyor ama bakarsa çok kıskanırım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 152 göst.
18 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karayazim65 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 386 göst.
24 Eylül 2019 Diğer kategorisinde ❤Muhammedin Annesi❤ (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
10 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,048 cevap

43,623 kullanıcı

Kategoriler

...