0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (2,724 puan) tarafından
Benimki 28 aylik bugun 3.gunumuz ilk gunlere gore biraz daha iyi tutuyor artik ben goturursem yapiyor bazen yapmak istemiyor cok agliyor ama sonradan yapiyor ama kaka problemimiz var korkuyuor galiba zaten bu aralar kapizlik problrmide vardi ayakta yapiyor dogal olarak zorlaniyor asla oturtamiyorum klozete aparat aldim balikli ona oturuyor ama yapmiyor nasil y

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çişinin geldiğini demiyor asla bazen annecim şortunu çıkar çişini yap diyorum gidiyor bazen ben götürüyorum bazen oyuna dalıyor git diyince gitmek istemiyor ben götürüyorum ama iki haftadır sadece üç kez wc büyük tuvaletini yaptırdım geriye hep üstüne ziçti yâ annecim *** gelince şöyle diyorum asla söylemiyor yapınca anne *** *** yürümüyor da öyle kaliyor olduğu yerde çok yoruldum nasıl öğrenecek ki gece de 10da uyuttum 12 de çise kaldırıyorum 4 de ve 7de yoksa kaldirmazsam işiyi
(2,724 puan) tarafından
Zor valla ya nolcak bizim bu halimiz kac aylik seninki
tarafından
Kasımda 26da 3 yaşına girecek
(2,724 puan) tarafından
Masallah buyumus inaallah alisirlar ya
tarafından
Amiiiin kiiz çok zorlanıyorum aslında aslında sadece çocukla ilgilensem sıkıntı olmayacak ev iştir vesaire derken ben de dalıyorum yani
(2,724 puan) tarafından
Evet devamli ustune olmamiz lazim
-Reklam-
0 oy
(3,275 puan) tarafından
O sıralarda bana ebe senin hazır olman değil çocuğun hazır olması gerek demişti kendi ni ifade etmesi gerek demişti şuan 3 yaşında üç günde öğrendi kendi gidip yapıyor söylüyor ellerini yikiyip geliyor 
(2,724 puan) tarafından
Ya masalah hemen ogrenmjs
0 oy
(541 puan) tarafından
30 aylık iki gün oldu hiç tuvalete yapmadı ya :( hep kaçırıyor tamam söylüycem diyor ama yapmıyor sağa sola yapıyo gece yatmadan bağlıyorum şimdilik gündüz bir iki tuvalete yapmaya alışırsa gece bağlamıycam
(356 puan) tarafından
Canım yanlış anlama ama bu dönemde bez bağlarsan asla alışamaz kafası karışır bu hastanelere altlık oluyor ya bez gibi onlardan ser altına ama bez bağlama bizde 9. Gündeyiz şuan hemen hemen alıştı sayılır 9 günde 1 defa kaka 3 defa çişini kaçırdı onun dışında gayet iyi ama ben hiç dışarı çıkmıyorum bez bağlamamak için komşular kaynanamlar çağırıyo gelemem kıza tuvalet öğretiyorum diyorum aman bi kere bağla bişey olmaz diyorlar kabul etmiyorum
(2,724 puan) tarafından
Kakayi nasil yapiyosunuz peki benimki oturmak istemiyo ayakta yapiyo
(541 puan) tarafından
Evet haklısın öyle diyorlar ama gece uyanıp yanıma gelmek istiyor öyle olunca bizim yatağı bu kez batırablr bilemedim ben de ya bağla diyen var gece bağlama diyen var gündüz uykusunda bağlamıyorum
(2,724 puan) tarafından
Ben geceleri bagliyorum ilk 2 gun yapti ama suan baglasamda kuru olarak aliyorum uyuyunca bagliyorum
(541 puan) tarafından
Ay ben de bugün bağlamadım alıştırma külodyla yatırdım bakalım gece kontrol ederim yapmaz inş
0 oy
(356 puan) tarafından
9. Gündeyiz 9 günde 3 kere çişini 1 kere kakasını kaçırdı 4 5 günüdür genellikle ben soruyorum çişini öyle yapıyo ama kakasını kendi söylüyor beni yanında istemiyor çiş yaparsa pepete (peçete) diye bağırıyor kaka yaparsa ıslaakkk (ıslak mendil) diye bağırıyor gayet iyi gidiyoruz bana göre 
(2,724 puan) tarafından
Masallah cok akilli hemen ogrenmis ilk oglumda 7 gunde kaka cis tamamdi bugun 3.gunumuz zorlayacak gibi kakayi nasil yapiyosunuz benimki oturmak istemiyo ayakta yapiyo
(356 puan) tarafından
Lazımlığa oturuyo canım
0 oy
(84 puan) tarafından
 Kızım 22 aylık 3 gündür başladık. Bugün hiç kaçırmadı çoğu kez ben götürüyorum kendi 3-4 sefer söyledi. Çok şükür korkusu yok kakayı da yapıyor. Bizim de sorun gece kaçırmalar oluyor. 2 defa kaldırıyorum yapıyor 
(2,724 puan) tarafından
Masallah bizimde kaka problemi var ya oturarak yapmak istemiyo ayakta yapiyo

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 83 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Periiii89 (865 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu