0 oy
609 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,229 puan) tarafından

dogrumu acaba. resmen ulkede ibn.eler  sacma sapan fenomenler ve. boyle çemkiren kaos yaratan insanlar unlu oluyor.

image

11 Cevaplar

0 oy
(611 puan) tarafından

Ahahaha güldüm buna. Ne diyelim gerçek yüzü onu ünlü yaptı :D

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bunu bosverde bu yoğurt kuru sence ise yararmi

image

(357 puan) tarafından
Tek başına yaramaz canım diyette ypman lazım:))
tarafından
Diyette yapiyom sporda yapiyorm detoksta içiyorum yağ yakıcı kremde kullaniyom şekerde tuketmiyom:((
(357 puan) tarafından
Ayyy süper kesinlikle verirsin o zmn maşallah inşallah istediğin kiloya gelirsin:)
(6,229 puan) tarafından
bilmem ben buna hic cesaret edemedim reflum aziyor asiri baharatliyla insallh ise yarar:) ben benim sadik yarim herbalife dondum birkac gundur herbalifeci takiliyorum:)
tarafından
5.gun yarın şekeri hicbirsekilde tuketmiyotum meyvedede almıyorum süt vs hicbirsekilde :(
Günlük 1 lt detoks 2 litrede fazla su içiyorum
Hindistan cevizi yağıyla kahve içiyorum sonra genelde 1 saat spor yapıyordum leslie kardiyo falan bugün 20 dakika kardiyo hareketleri artı 500 ip atladım
Aralıklı oruç gibi yapıyorum öğlen 12.1 gibi kahvaltı bol salata 2 yumurta peynir zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen 2 tane ceviz bir soğuk kahve şekersiz sütten:(
Akşamda kabak ve yoğurt bazen çok açsam salata 6 dan sonra hicbirsey yemiyorum sadece şu ve deokts suyum bu saattede kalan deotoksu içip ardından yogurt kuru sonra 500 ml şu içip ystiyom:(((
(6,229 puan) tarafından
ohh basarilarin devamini dilerim:) on numara program. faydasi olur ins . ben son birbucuk aydir cok sacmaladim debelendikce hepden poha battim. ispanak limon kereviz yesil elma kefir falan biztlatip smothi iciyodum sabah aksam da. tavuk salata yada kofte salata yada kabak mabak semizotu falan. bazen de sabah aksam smothie . 4 gun suruyor 3 kilo veriyorum hafta sonu 4 kilo olarak geri aliyorm falan asiri bo.ka saplanmistim bide uzun suredir iki ogun yapiyordum.simdi sadik yarim herbalife dondum.sabah ara oglen ara aksam seklinde yapiyorum. sabah herbaliefe arada ceviz badem findik yada peynir. peynirsiz yasayamam:). oglen et kofte balik tavuk salata . ikinci arada kahve hurma. aksam da sebze yogurt
(13,534 puan) tarafından
bu yoğurttan yapınca hep cips banasım geliyor :))
tarafından
Gozdeeeeeeeeeee gece geceeee
(6,229 puan) tarafından
uff citir citir baharatli bir cips ustune yogurdun serinletci etkisi :))
0 oy
(394 puan) tarafından
Ülke de rezillik nâm oldu :)
(6,229 puan) tarafından
he ya ya ibn.e yada boyle kaos yaratan bir insan olmak lazim  ki kesfedilesin:))
0 oy
(135,552 puan) tarafından

onu bunu ciktiri pohtan haberleri birakda tlf sarja tak hacım:D

(6,229 puan) tarafından
kakip yatacam biraZdan yaa  yatarken takiciiiim:)
(6,229 puan) tarafından
bugun degisik fantazilere burundum altin igne yaptirdim suratima:)) kandirdilar beni deri 4 ml icine giriyormus igne daha derine nufuzediyomus serumlar.  . girdi girdi cikti igneler suratima:) bakalim ne hal ne yol olacik
aah su zenginlerin dertleri aahh
(6,229 puan) tarafından
ust dudagim cok asiri ince cizgi gibi. dolgu onerio  bana :) dedim suan yapyirama
 essek yukuyle bindirmis bagdat cad bi doktor geliyormus haftanin bir gunu. dedim caddedeki dr para sacacak kadar da zengun degilim:)) fonda uc kurus param var bu ay guzel getirmis harcayacak yer aradim bildum:)
zenginin derdi boyle iste
0 oy
(2,681 puan) tarafından
Gercek degilsede bence teif gitmeli cidden cunku cok yakisir filme.efekte gerek kalmaz
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler djsjsjdkc
0 oy
(13,534 puan) tarafından
herkes 1 günlüğüne ünlü olacak diye bir laf vardı. biraz parlayıp 3-5 kazanıp yok oluyorlar. ama bizlerin kabahati sürekli paylaşımlar, millet de hemen takip ediyor 
(6,229 puan) tarafından
aynn oyle . uc bes kazansa yine iyi bi  iki daire alir kndine en azindan. birde kor talih guler parlarsa kizin sansi. gider cemkiririm bende  watsonsa :)
(13,534 puan) tarafından
Watsons popüler değil ya farklı, özgün bir yer olmalı :)))
0 oy
(10,147 puan) tarafından
Ama korku filmlerine çok yakışır herkes bu kötü korkunç görünmez bence tüm kötü korku filmlerinde olmalı 
0 oy
(20,184 puan) tarafından
Doğru.olabilir.. kızın sayesinde film baya duyuldu. Bı de oynadiginj düşün. Millet meraktan bile gidebilir. Saçma ama olabilir 
(6,229 puan) tarafından
galaya davet etmisler zaten 7 nin galaya. sonra 8 icin anlasma imzalamis dogruymus:)
0 oy
(29,401 puan) tarafından

Yani tam rolüne layık birini bulmuşlar en azından :angel:

0 oy
(623 puan) tarafından
Evet yönetmeniyle fotoğraf paylaştı doğru diye biliyorum teklif gitmiş. Kızın yaptığını asla onaylamiyorum ama kendi anlattığı videosunu izlediğim kadarıyla haklı yanları da var. Ürün almak için birisyle kavga etmiyor. Çalışan Gediz*ekali deyince sen benimle nasıl böyle konuşursun diye çıldırmış. Şikayet etmesi gerekiyordu bencede ama insan bazen zıvanadan çıkıyor. Çalışanın öyle demesinden önce de bir şeyler olmuş 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 96 göst.
8 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
1 cevap 31 göst.

411,395 soru

12,383,619 cevap

43,379 kullanıcı

Kategoriler

...