0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (946 puan) tarafından
Arçelik kurutma makinesi kullanıyorum, eşimin tişörtleri çekiyor kızlar. Pamuklu polo yaka tişörtleri olsun düz penye pamuklu olsun çekiyor. Hangi programla kurutma yapsam randıman alamadım. İki kez servis geldi bla bla bla çözüm yok 

5 Cevaplar

0 oy
(29,479 puan) tarafından

Post yukarı 

(946 puan) tarafından
Evet post yukarı :)))
(6,284 puan) tarafından
bnde arclik kllnyorm cekme olmadi hic gunluk ayarda aciyorum ben herseyi atiyorum valla
(946 puan) tarafından
Günlük ayar dediğin hangisi acaba canım
-Reklam-
0 oy
(946 puan) tarafından

Bilgisi olan var mı acaba 

:)

0 oy
(946 puan) tarafından
Post yukarı 
0 oy
(427 puan) tarafından
Benim de Arçelik karma program hijyenik kurutma vs hangi programda kullanırsam kullanayım hiç bir problem yaşamadım. Çok çok memnunum şuan şaşırdım sizin neden öyle acaba. Hemen hemen her gün çalıştırıyorum kupkuru çıkıyor hiç bir çekme yapmadı 
(946 puan) tarafından
Anladım canım, karma yok bizde. Kot, hijyen, pamuklu, sentetik falan var. Pamuklu bile çekiyor şaşırdım kaldım
0 oy
(744 puan) tarafından

:D Canı çikana kadar kurutma benimde oyle oluyordu ayrica yillarca beyaz esya servisinde calismis biriyim müşteri makinam kiyafrtleri küçültüyor diyince gülüyordum eşime gömlek aldim marka biseydi bayramda giysin diye aklima geldikce gülüyorum göbeğinden dugme kapanmadi sonra şey yaptim ütü kurulugu var tam kurutmuyor onu kullaniyorum ciakrtip yarım saat disarda bekletip oyle katlıyorum 

(946 puan) tarafından
Anladım canım o da ekstra iş yükü ama, kurutmadan al as falan. :))
(744 puan) tarafından
Kuculmesinden se boyle cozum buldum valla :) hersey pahali
(946 puan) tarafından
Haklısın canım

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 128 göst.
0 oy
2 cevap 42 göst.
+1 oy
2 cevap 43 göst.
2 gün önce Alışveriş-Hediye kategorisinde Elifm41 (2,707 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Birkucukbebis (323 puan) tarafından soruldu

411,920 soru

12,400,317 cevap

44,399 kullanıcı

Kategoriler

...