0 oy
130 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Kızlar kızım 26 aylık. Uyku problemimz 1 yaşından beri var. Dün gece annemgilde kaldm zaten en fazla bir gün kalabiliyorm. Yerini aşırı yadırgıyor. Saat 11.30 da uyudu 1.30 kalkti ağladı eve baktı sonra 3.30 da tekrar uyandı ağladı biraz uyudu. Sabahta 7 30 da kalkti. Gün içinde sonuç almaya gittim kayseriye .. biraz kaynanam gilde uyumuş öğlen yarım saat 45 dk kadr. Akşam eve geldik uykusu var yani gözünü açamıyor ama uyumadi. Saat 11 e geliyordu uyudu  uykuya çok direniyor halbuki ben uyku severm ama bu bebe sevmiyor :) yatağa yttm 1 saat oldu olmadı uyandı. Şimdi onu sallıyorm saat 2 ye geliyor. Bide mama diye uyaniyor mutfağa götüruyorm gözünü açamıyor ki yesin. Bu sefer yatağa gidiyorm ona agliyor mutfakta kalafakmisz kucağımda olacakmış  :)) bu kız odasına  nasl alışacakta yatacak onu düşünüyorum. Her gece böyle mutlaka uyanır. Gun içinde yorulsa bile. O yüzden merak ediyorm gece uyanmalar ne zaman bitecekte sabaha kadr deliksiz uyuyacak acaba..?

2 Cevaplar

0 oy
(1,157 puan) tarafından
3 yaş olmak üzere selam olsun kardeşim ben muhtemelen evlenince düzelir diye düşünüyorum :) 
(71 puan) tarafından
Hahahahahah çok iyi ya çok güldüm valla Allah iyiliğinizi versin bende de var aynısından 3 yaşında ayaktayız mesela şuan
(1,157 puan) tarafından
Hep gülün inşallah ay gına geldi 1 yaş olunca kalkmaz 2 yaş olunca kalkmaz 3 yaş olacak derken bıraktım artık kalkıyo yani beyaz eşya şans işi ya buda böyle birşey:) ama uyanıp oturmuyor oyun oynamıyo amaç ses verip ev halkını kaldırıp geri yatmak :)
(71 puan) tarafından
Sizin ki yine iyiymiş şükür edin bence halinize bizimki şuan bisiklet diye tutturdu bisiklet sürüyor bende izliyorum bir de sürekli anne bak anne bak diyor hahah. Kesinlikle şans işi 1 tane daha kızım var 1 yaşında o uyuyor çok şükür bende ondan yana şanslıyım galiba :)
(1,157 puan) tarafından
Allah'ım çok şükür :) canları sağ olsun da razıyım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sallayarak uyuttuğun için kendi kendine uyumayı bilmiyor cnm bide yerini yadirgiyorsa park besinini her gittin yere gotureceksin 
(1,622 puan) tarafından
Beşiği kaldırdm canim.  Uyumuyor artk onda. Benle yatıyor genelde. Bazen de yere yatak yapiyorm
tarafından
Senle uyumaya alıştığı içinde yerini yadirgiyor tedirgin oluyor olabilir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 196 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
17 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Hshhdg (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (350 puan) tarafından soruldu