0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından
Temassız Ateş olcerle 37.5 37.7

Koltuk altı ateş olcerle 37.2

Kulak olcerle 38.6 39

Hngisine göre hareket etmeliyim 2 saat önce acildeydik gidene kdar ateşi 37 5 deiler bisy yapmadılar yarın çocuk doktoruma sıra aldım ama korkuyorum 39 görünce bilemedim nasıl olur da 3 u farklı dış çıkarıyor bebeğim sanırım ondan olmali

6 Cevaplar

0 oy
(737 puan) tarafından
Sen yine de bi ates düşürücü ver ben verirdim Rabbim yardimciniz olsun gece olunca cok zor oluyor 
(104 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevapladiginiz için veriyrum ama kızım kusuyor ne yapacağımı şaşırdım eskiden içerdi ama şu 1 haftadır içmiyor suyla verdim küstü mamaya karıştırdım kustu direk verdim kustu çıkardı fitil verdim onu da çok kullanmayın diyorlar ne yapacağımı şaştım kaldım acilde de bugün ilgilenmediler yarın çocuk doktoruna gösterin dediler haliyle ateş cikmayinca gidip gelene kdar ateş düşmüş sizce hangisine göre baz almalıyım
(737 puan) tarafından
Ben bir tek temassiz kullaniyorum ona gore devam ediyorum gunduz zaten ates olmuyor gece baktim atesi var 38.5 olursa hemen veririm çünkü cok korkuyorum ateşten zaten digerini kol altinda tutmaz atar o yuzden bir tane kullaniyorum canim umarim kotu bisey yoktur gecmis olsun
(104 puan) tarafından
Teşekkür ederim bugün çocuk doktoruna gittik ateşi çıkmadı boğazında sorun yok enfeksiyon yok dedi büyük ihtimalle köpek dişi çıkıyor o yüzden diye düşündük
-Reklam-
0 oy
(719 puan) tarafından
Aşkım bilmiyorum ama ayaklarına bak ayakları soğuk ise ateşi var demektir. İlaç ver mamayla falan da verme bişey olur az az bir yudum bile geçse boğazından yarasın yavruma 
(104 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevapladiginiz için vlla zorluyorum içmiyor hiç n yapsamda bugün doktrumuza gittik enfeksiyon yokmuş boğazda sıkıntı yok dedi dış den diye düşünüyoruz genelde ayakları sıcak oluyor sukur suan ateşi yok
(719 puan) tarafından
Bacım çok geçmiş olsun istersen eline evde sert sebze var ise ondan ver soğuğu çocuğu rahatlatır. Hemde dediğim gibi aklında olsun ateşinden şüphe ediyorsan ayaklarına bak ayakları soğudukça ateş çıkıyor demektir. Benim iki çocuğumun da kafası hep yanar bedeni normaldi bu yüzden hep şüpheye düşüyordum doktorum demişti bana da emerken olsun az bir terlese falan uyurken kafası yanıyordu çocuğun düşün doktor eğer hasta değilse bu durum normal sorun yapma ayaklarından kontrol et demişti şimdi ateş ölçerken önce ayaklarına bakıp anlıyorum
0 oy
(364 puan) tarafından
cok gecmis olsun,  en dogru sonucu bebeklerde popodan olani veriyor canim. telaslandirmak istemem ama burdaki hastanede genelde kulakdan yada popodan bakiyorlar. insallah hemen atlatir bebegin 
(104 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevapladiginiz için duymamıştım ama bugün çocuk doktoruna gittik ateşi düştü yokmuş enfeksiyon ve boğazda sıkıntı yok dedi köpek dişi çıkıyor sanırım ondan parol dolven devam
(364 puan) tarafından
diş kremi kullanabilirsin huzursuzlugu icin biraz olsun agrisini alir
0 oy
tarafından
Canım kac aylik bebegin biz hastaneye bebegi götürünce 36.9 olmuştu ilaç verdi doktoru öyle iyileşti kızım 
(104 puan) tarafından
13 aylık oldu canım auan 37 3 çıkıyor şükür düştü
tarafından
İyi canım o zaman çok şükür
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Kulak ated ölçer iyi bir markamı bilmiyorum ama koltuk altına göre devam et bence 
(104 puan) tarafından
Eczneden aldık kuzum iyisi bu dediler de teşekkür ederim cevapladiginiz içiinn
0 oy
(344 puan) tarafından
Alın, koltuk altı ve kulak içi ısıları farklıdır bu yüzden farklı çıkması normal. 38'e kadar hafif ateş 38 üzeri orta ateş diye biliyorum. Acilde alından ölçtüyse daha düşük göstermiş olabilir. Kulak içi ölçeri kendi kulağınızda deneyin hata yoksa bebeğinizin ateşi var demek oluyor. Calpol verip bakarsınız 2 saat içinde düşmezse yeniden doktora gidersiniz. Allah şifa versin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
27 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 321 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 150 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Linkin (20,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 134 göst.

410,767 soru

12,360,174 cevap

41,425 kullanıcı

Kategoriler