0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (2,387 puan) tarafından
Kalabalık olmayan ailelerin oldugu tatil yerleri bilen giden varsa öneri istiyorum.

3 Cevaplar

0 oy
(2,884 puan) tarafından
Dün haberlerde Göcek diye bı yer gördüm. Fiyatlar da makbuldü. Bı araştır istersen 
(2,608 puan) tarafından
Göcek çok çok pahalı:) heryer pahalı uygun bir yer yok
(2,884 puan) tarafından
O zaman haberde millete yalan söylediler herşey çok uygun diye hatta ben bile düşündüm acaba tatile gitsek mi diye :D
-Reklam-
0 oy
(16,147 puan) tarafından
biz hep kocaeline gidiyoruz o kadar güzel bi yer ki hep aile gördük suyu temiz ve boyunu da aşmıyor 
(16,147 puan) tarafından
çok soğuk değil denizin ortasına kadar gidiyorsun gene boyunu geçmiyor belirli günler bazı sahiller kapalı oluyor yaz da olsa yasak karadeniz suyu hırçın biraz
tarafından
işte o ana denk gelirse tatil kötü olur.  yoksa merak ediyorum Karadenize hiç gitmedim
(16,147 puan) tarafından
gidip görmeye değer eşim ilk dediğinde dedim bodrum varken antalya varken orası neresi şimdi ben antalyanın denizi neymiş diyorum pislikten gözükmüyor iki adım atınca boyumu geçiyor tatil zehir burda kafam rahat mis gibi valla kocaeli gündem sayfasını takip et orda paylaşıyorlar
tarafından
tmm canım bakayım, teşekkürler :)
(4,623 puan) tarafından
Sakarya çok güzel canım bende oraya günübirlik turla gitmiştim aşıklar tepesi manzarası da harika ama biraz tuzlu Arap çok olduğu için sanırım Kocaeli de öyle mi
0 oy
(1,900 puan) tarafından
Az bilinen bir yer degil ama kendi halinizde tatil yapabileceginiz bir yer akyaka ve akbuk

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 681 göst.
0 oy
5 cevap 232 göst.
29 Mart 2026 Tatil-Seyehat kategorisinde Kkesma (147 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 763 göst.
0 oy
5 cevap 530 göst.

Kategoriler

1,514,440 soru