0 oy
800 göst.
Diğer kategorisinde (1,221 puan) tarafından
Kızlar geçen post açmıştım doktora götürdüm birşey olmadığını sadece yarım saatte bir acikiyorsa 1 saate çıkar yavaş yavas azaltmaya çalış meyve yedir acıktım dedikçe ekmek yedirme sebze yedirmeye çalış dedi aşırı zorlanicam sabahtan beri birşey vermedim kilosu daha fazla çıkmasın diye 16 kilo çıktı aç karnina boyu 94 cm boyu uzar kilo verir dedim boyu sınırı geçmiş daha boy uzar kilo verir diye beklemeyin dedi ben dikkat edicem artık bu arada kızım bugün 2 yaşına girdi ne verebilirim ben bu çocuğa ya kilo vermesi için yada almaması için tok karnına 17 18 felan çıkıyor 1 kilo daha aldırma dedi tarifleri onerilerinizi bekliyorum

17 Cevaplar

+1 oy
(4,531 puan) tarafından
Tarif veremem ama ekmek, pilav, makarna ve en önemlisi eğer veriyorsan paketli gıdaları tamamen kes. Bunun dışında 2 yaşındaymış, dışarıda günlük koşturmacalı, yakalamalı oyunlar oynayarak hem enerjisini attırıp hem de hareketini arttırabilirsin. 
(1,221 puan) tarafından
Canım eşim 2 3 işte bir çalışıyor işte düzgünce yemek yiyemiyor midesi almıyor eve gelince de güzel yemek yemek istiyor ama şunu yapabilirim kızımı erkenden yedirip eşim oynatirken masayı hazirlarim eşim kendisi yer ben kızımla oynarken bir süre böyle devam edebiliriz ama evde makarna yapmam pilav yapmam dersem yalan konuşmus olurum kimseyi kandiramam
(224 puan) tarafından
Kızımın yumurta muz fındık alerjisi var ben oğluma gizli yediriyordum pekala dikkat ederseniz yapabilirsiniz eşimde öyle midesine dokunuyor herşey ama çocuğumuzun sağlığı için dikkat ediyoruz birazda olsa dikkat etmeliyiz çocuk 2 yaşındaymis eve ekmek almayın makarna pilav göstermeyin ölüm değil
(1,221 puan) tarafından
Ekmek bıraktık zaten pilav makarnayı da ben kızı oynatirken eşim yicek yada kepekli undan makarna varmış ona bakicam pilav yerine de bulgur yaparım değişimler yapicam akşam eşim gelsin detaylı konuşup alışveriş yaparız yarin
(224 puan) tarafından
Bende şehriyelerin içinde yumurta olanı almıyorum
(1,221 puan) tarafından
Çocuklar için hep napican canim
-Reklam-
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Cevap vericek yokmu
0 oy
(993 puan) tarafından
Benim cpcuk bes yasinda ayni kilo  obez olur dikkat et
(12,731 puan) tarafından
Kiz ne demis zaten degisiksiniz ya
(1,221 puan) tarafından
İşte nasıl kilo verdiririm yada almamasini sağlarim ne yedirebilirim
(993 puan) tarafından
Demis ama cocuk da bu gune aniden gelmemis belkinzayif goruyor bazi anneler oyle goruyir cocugunu bu arada sadece sebze verilmez mesela corba yaptin domates corbasi havuc corbasi brokoli corbasi mercimek corbasi yap kuru fasulye yedir ama pilav yedirme aksam yemekte de yagsiz tavada tavuk pisir ya da yagsiz kiymayla kofte firinla sadece sebze ya da meyveyle beslersenn daha da kilo alir sagligi da bozulur cocuk zaten doymaz
(12,731 puan) tarafından
Kiz yazmis ya zaten neden zayif gorsun. Kilosu fazla nasil yapsam demis
(993 puan) tarafından
Sabah bir haslanmis yumurta uc zeytin bir salatalik yarim domates minik dilim peynir

Ara ogun bes badem ama ezip yedir yoksa bogulur

Oglen domates corbasi ya da pirincsiz unsuz kremasiz herhangi bor corba

Ara ogun olarak balli sut ama ev yapimi pekmezli de olur yanina uc bes kuru uzum ama dikkat et bogulmasin

Aksam da yagsiz et muhakkakak ama boyutu cocugun yumrugu kadar ne fazla ne az yanina patates havuc misir sakin koyma
(993 puan) tarafından
Abur cuburu da saglikli olaardan sec sagliklisi yoksa en az zararli olani al mesela sut burger i al cikolatali gofret alma bir de spor bilinci olsun mutlaka evde bir saat belirle bence en uygun zaman sabah uyanir uyanmaz uc bes hareket yaptir koltukta ziplat mesela
(1,221 puan) tarafından
Bugüne kadar zaten sürekli doktor kontrolundeydi kilosu biraz sınırda dikkat edin denildi dikkat etmemle bu oldu gece uyanıp süt yada yemek istiyordu kestim 6 7 den sonra yemek vermiyorum yatmadan 1 2 saat öncesi kesiyorum ögle uykusuna yemek yedikten sonra geçiyordu onu da kestim 1 saat öncesi kesiyorum yemeği sonra öğle uykusuna geçiriyorum sürekli dışarı çıkıyor babası ile geçende grip oldu gribi bitince seçtiği yemekleri de yemeye başladı daha da dikkat etmem lazım ama yemek olarak bundan sonra kalorisi az olan yedirmem lazim
(1,221 puan) tarafından
Hareketi çok zaten hiç durmuyor bir anda bu dediklerine mi geceyim azalta azalta mi geceyim direk geçersem doymaz sürekli ağlar huzursuz olur
(993 puan) tarafından
Şekerine baktiniz mi gece uyanip yemek yemesi normal durum degil hani sut ister su ister anlarim ama kan sekeri sorunu olabilir mi ya da cok erken mi aksam yemek veriyorsun acikiyor mu
(993 puan) tarafından
Sabah bir haslanmis yumurta yese bile iki yasindaki cocuk doyar sen zeytin peynir domates salatalik veriyirsun vallahi ben bu dediklerimi normalde ben yiyiyirum iki yasinda bir cocugun midesi minicik bir yumurtayla bile rahatlikla doyar hic acima soyle dusun eger acir verirsen allah gostermesin seker tansiyon ciksa omur boyu yiyemeyecek sen dedigim seyleri ver ama corbayi bizim ictigimiz buyuk kaseyle verme yarisi yemegi de kasik hesabi ber kuru fasulye bes kasik oyle
(1,221 puan) tarafından
Baktırdım şekeri de normal çıktı 5 6 gibi yemek yiyoruz 8 de uyuyor sütü yemeği kesince gece uyanması kalmadı çok nadir kalkarsa yemek süt demeden direk su veriyorum aklına gelmesin diye aklına yemek geldiğinde imkanı yok unutturmanin papağan gibi akşama kadar tekrar eder yiyene kadar
(1,221 puan) tarafından
1 gün denedim ne kadar yiyebilir diye sabahtan öğlene kadar 3 yumurta ekmekle 2 kase çorba 1 bütün elma 1 bütün salatalık çorbanın içinde de ekmek doğratti 1 biberon da süt istedi ne kadar olabilir diye sadece merakımdan baktım uyudu kalktiktan sonra 2 tabak makarna yedi 3 tane muz akşam yemeği de 1 tabak pilav 4 tane köfte 1 kase yoğurt 3 dilim ekmek yedi dikkat etmesem bu yani
(993 puan) tarafından
Ay kiz bu ne direk zehir verseydin :(
(1,221 puan) tarafından
Doktora götürmeden önce denedim doktorla konuşmak için sorun mu var versem hayır demiyor yedikleri bunlar diye gün içinde bunun yarısına düşürmeye çalışıyorum
(993 puan) tarafından
Ne yarisi kiz ceyregine direk dusur
(11,486 puan) tarafından
Porsiyonları azaltacaksın canım iki tabak makarna iki tabak çorba fazla neden bir tabak vermiyorsun ki zaten doyuyordur 1 tane muz yeterliyken 3 tane vermişsin sen vermesenn nasıl yiyecek
(1,221 puan) tarafından
Doktora götürmeden önce denemek için verdim bunları sınırı ne kadar olabilir ne kadar yiyebilir diye doktoruna söyledim bu kadar yiyebiliyor diye o da bana şöyle azalt böyle azalt dedi ama kilo versin diye şunu yap şu yemeği yap demedi benim istediğim bunları azalttım zaten ama kilo vermesi lazım sırf kilo almasin diye biz evde düzgün ekmek yemiyoruz
(11,486 puan) tarafından
Anladım canım boyu normal geldi bana ama yemesine dikkat edilmeli iştahı açıksa işin zor
(1,221 puan) tarafından
İştahı açık bayağı eşimde yemek çok yer bende genetik mi diyorum bazen de aklıma bu geliyor
(12,731 puan) tarafından
Ikimizde irimisiniz boy olarakta
(1,221 puan) tarafından
Eşim 1.75 ben 1.60 kilom 60 eşimde 90 kilo ama sporla vücut geliştirme ile uğraşıyor eşim
(12,731 puan) tarafından
Anladim iride degilsiniz yani. Benim dayim var mesela karisida uzun ve iri yengem dayimda oyle. 3 cocuk var hepsi uzun ve iri. Oyle biseyse genetiktir diycektim
(1,221 puan) tarafından
Amcam ve kuzenlerim hep uzundur annemin dayıları hep uzundur ondan mı ki acaba
(12,731 puan) tarafından
Yani onlarada benzemis olabilir ama yine dikkat et. Kiz olan kuzenim ve yengem surekli diyetteler hep kilo problemleri var. Erkekler uzun ama kilolu degilelrde
(1,221 puan) tarafından
Kasımda çağırdı bakalım o güne kadar buradaki tavsiyelere uyucam inşallah sonuç alırım baktım sonuç alamıyorum baştan aşağı baktiricam
(1,307 puan) tarafından
Tövbe tövbe inanki ben yiyemem onca şeyi bir gün içinde.Allah yardımcınız olsun canım herşeyin fazlası zarar demekki.
(1,221 puan) tarafından
Saolasin canım ya yemeyen zor yiyen apayrı zor dışarda milletin yanında acıktım demesi milletin yediklerini almaya çalışıp yemeye çalışması dışari ne zaman çıksam yanıma bisiler alıyorum kimseninkini istemesin almasın diye
(1,307 puan) tarafından
Tüh ya çok zor bir doyumsuzluk var demekki acaba gizli şekeri falan mı var ya gizli şekerine baktılar mı ?
(1,221 puan) tarafından
Normal şekerine baktırdım yüksek çıkmadı gizli şeker nasıl bakılıyor ki
(1,307 puan) tarafından
Tokluk şekeri de deniliyor 3 aylık şekerine bakıyolar kan vereceksiniz canım çocuk doktoru yönlendirir.
(1,221 puan) tarafından
He onu diyorsun
0 oy
(14,834 puan) tarafından
hey maşAllah kg olarak benim kıza da fazla diyor hemşire ama napacağım bilmiyorum 
(14,834 puan) tarafından
valla biz ne yersek o ekstra birşey yapmıyorum
(316 puan) tarafından
Benim kızım da 4 yaşında 26 kilo 110 cm doktor kilosuna fazla demişti
(11,486 puan) tarafından
Yemek sevmeyen çocuk zor oluyor ya bizimkiler sevdiklerini bile zorla yerler
(14,834 puan) tarafından
abooo kiz senin kiz daha fazlaymis napacaz biz ya
oyle canim ama yiyince de boyle seylerle ugrasiyorsun bu daha zor inan
(11,486 puan) tarafından
Sağlıkları yerinde olsun inşallah ya
0 oy
(13,062 puan) tarafından
canım ekmek, makarna türü şeyleri verme. meyve ver onu da abartmadan. zaten paketli hiçbir şey verme. akşam yemeklerinde pilav da vermemeye çalış 
(1,221 puan) tarafından
Pilav yerine ne verebilirim misal akşam makarna pilav dışında sadece köfte olur mu yada corba mi versem
(13,062 puan) tarafından
olur tabi niye olmasın, çorba ve köfte veya sadece yemek. karnını doyurmak için pilav, makarnaya ihtiyaç yok ki. kendini düşün koca bir tabak salata yersen doyarsın. yanında ekmek, pilav yemeden. 3 kaşık pilav yiyeceğine 3 kaşık yoğurt yesi, yemeğinden yesin
(1,221 puan) tarafından
Denicem Canim bunu da saolasin
0 oy
(287 puan) tarafından
Masallah boyu baya uzun kilosu belli olmuyordur bu boya. Benim kizim 28 aylik boyu 85 kilosu 13 benimki de sürekli bir şeyler yemek istiyor. Abur cubur, paketli gıdalar, gazlı içecekler, sekerli yiyecekler vermezsen sıkıntı olmaz zamanla kilosu dengelenir korkma. Pilav makarna gibi kalorili yemekler yapmamaya çalış. Beyaz ekmek verme, gece yiyecek verme bol bol su içir, bir de evde oturuup sürekli tv izliyorsa oturup oyuncak oynuyorsa hareketsizlik de olumsuz etkiler. Hareketli oyunlar oynatın bol bol parka götürün beraber saklambac yakalamac gibi oyunlar oynayın. 3 yas olunca da  alırlar mı bilmiyorum ama sportif bir kursa falan gönderirsin. Açıkçası ben de kizimdan korktugum için jimnastik bale vs.bir alana yönlendiricem
(1,221 puan) tarafından
Evde sürekli hareketli ve hergun dışarıda eşim işten bile gelse illaki çıkarıyor dışarıya ekmeği sırf yemesin diye biz bile yemiyoz nerdeyse makrna ve pilav biz yiyoruz illaki bizimle masaya oturur yemek ister ona başka koyayım kabul etmez pilav makarna yicek midesini kucultmem lazım 30 unda sınavım var şu sınavı atlatayim üzerine durucam iyice bakalim
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Kız yorumları okudum da yemin ederim ki senin kızın yediklerini ben yemiyorum. Şok oldum. Yiyemem yani aşırı fazla gelir. Ama boyu da çok çok uzun. Eşin ve senin boyun kaç. Acaba bi tiroide mi baktırsan?
(1,221 puan) tarafından
Eşim 1.75 ben 1.60 ben sürekli kısıtlamaya çalıştım canim2 istiyorsa 1 veriyim diye doktora gitmeden de dedim ki deneyiyim bebek yani daha ne kadar yiyebilir sonuç beni korkuttu görünüş olarak şişman gözükmüyor sadece dede göbeği var bilmiyorum yaa
(5,464 puan) tarafından
Yani ikiniz de o kadar uzun değilsiniz. Bir hormonlarına baktır derim. Ortalamanın neredeyse 8-10 cm üzerinde
(1,221 puan) tarafından
Kasımda tekrar çağırdı o zamana kadar güzelce dikkat edeyim bakalım yine aynı durumsa bakicam çaresine
(5,464 puan) tarafından
Yok kilo olarak söylemiyorum ben boy olarak söylüyorum. Yani boyu da normalin çok çok üzerinde. Tamam bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
(1,221 puan) tarafından
Yedikleri boyunu da arttırır diye düşünüyorum azaltirsak dikkat edersem daha çok belki az boyu uzar
0 oy
(724 puan) tarafından
Yerinde olsam hiçte korkmam kilo verdiretmeye de çalışmam sen sadece sağlıklı beslenmesine bak emin ol belli bi süre sonra yemiyorlar yememesi o kadar kötü ki düşün hiç bişey yemeden saatlerce akşama kadar duruyor psikolojim i bozmuştu bu durum çok şükür şuan yememiz düzeldi kızım 2 buçuk yaşında 90 cm 11 kilo kilo aldırtmak için neler yapıyorum çok zayıf duruyor asla dert etme kendine büyüdükçe boy olur o kilosu
(989 puan) tarafından
Mesela yoğurt içine yulaf ezmesi koyabilirsin ben akşamları acıktım dediğinde ağır olmasın diye yoğur yediriyorum bazen de yulaf ezmesi koyuyorum içine
(1,221 puan) tarafından
Aslında güzel fikir canım ya yemeğini 5 e çekerim 6 6 buçukta da onu veririm daha iyi olur
(989 puan) tarafından
Bence de canım faydalı da ben 8 aydan itibaren kullanıyorum tabi hergün vermiyorum arada veriyorum
(1,221 puan) tarafından
1 gün yoğurtlu yulaf birgün meyveli yoğurt öyle değişik şeyler denerim
(989 puan) tarafından
Olabilir canım şifa olsun inşallah
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Kızım 2 ay sonra 3 yaşına girecek. Şuan kilosu 19 boyu 112 cm. Kilosu evet biraz fazla, o yüzden ben ekmek vs. Vermiyorum. Makarna tam buğday yada kendim evde yapıyorum ve sadece yoğurtla veriyorum ağır soslar yok. Pilav yaptığım da genelde bulgur yapıyorum. Pirinç yaparsam basmati kullanıyorum hep. Tatlı sütlü olarak evde yaparsam veriyorum ondada şeker oranına dikkat ediyorum. Abur cubur çok vermeyin. Bizim ki arada bir dondurma yiyor o kadar. Bol bol kefir, ayran ve yoğurt yedirin. Tavsiyelerim bunlar. 
(1,221 puan) tarafından
Çok sağol ya tavsiyelerin için benim için iyi oldu
(2,424 puan) tarafından
Ağustos sonuda jimnastige başlayacağız. Sizde biraz zaman sonra bir spora başlayın. Çok faydası oluyor. Hem sosyal açıdan, hem kilo açısından. Maalesef önüne gecmez isek kilo problemi ile uğraşacak yavrularımız.
(1,221 puan) tarafından
Babası spora gidiyor peşine taksam mi ki beraber yapsınlar
0 oy
(364 puan) tarafından
en basta evde karbonhidrat yerine protein agirlikli birseyler yapabilirsin canim. en cokda büyüklerin uyarilmasi lazim cünkü eski insanlar kilolu cocuk saglikli cocuk zannediyorlar. benim kizlar yasina gore zayiflar kaynanamgil kilo almasi icin ugrasiyorlar ama cipsdir gofrettir onlari yedirmiyorum zayiflar hasta olacaklar der dururlar
(1,221 puan) tarafından
Aşırı ya gün boyu gemisi batmış kaptan huysuzlugu oluyor
(364 puan) tarafından
benimkilerde acikip yemeyenlerden ...o huzursuzlugu cok iyi bilirim
(1,221 puan) tarafından
Çok zor ya
(364 puan) tarafından
öyle canim Allah bizlerin yardimcisi olsun
(1,221 puan) tarafından
Amin canım aminn
0 oy
(19,861 puan) tarafından
Ne yediriyosun mesela günlük. Bı yazsan ona göre yazalım. Ekmek almayın madem eve bir süre. Pilav makarna gibi karbonhidratlar pişirme . Abur cubur yiyosa yemesin. Çok yiyen çocuk da yemeyen çocuk da zor. 
(1,221 puan) tarafından
Sabah yumurta peynir salata ev yapimi reçel patates kızartması sabah bunları yiyor ama bunlarla öglene kadar kalmıyor işte öğlene kadar gözleme varsa onu yer yoğurt çorba elma muz makrna vs varsa onu da yer ne verirsen yer ya ne bilim sürekli acıktım diyor
(19,861 puan) tarafından
Acıktım dese de oyalaman lazım. Mesela sabah patates kızartması yapma. Yumurta peynir zeytin domates salatalık yesin. Onun yememesi gereken şeyleri sen de bir süre evde yapmayacaksın. Gözleme yapma mesela. Evde görmesin. Yaparsan da gizlice yapın yiyin. Çocuk yemesin. öğlen çorba belki içine ekmek belki dograrsin. Akşam da sebze ya da et ya da bakliyat artık ne varsa. Ama yanında ekmek pilav makarna falan yemeyin. Küçük oldugu için onun kilo vermesi kolay olur. Ara öğünlerde kuruyemiş ya da meyve verirsin. Bugünlerde sebze ağırlıklı beslenirseniz daha kolay kilo verir. Çocuk yemiyosa siz de önünde pilav makarna yemeyin. Kokusunu duymasın Yavrucuk. Oyalamasi zor olur. Ama şimdi önünü almazsan organlari kilodan yorulur minik kuşun. Mecbur yapmak zorundasiniz
(1,221 puan) tarafından
Burada kepekli undan yapılan makarna vs varmış onlardan bakicam pirinç yerine bulgura daha çok yuklenicem bircok kişi çok güzel tavsiyede bulundu onları denicem canım inanki yemiyen de zor yiyen de diyelim doymadan aşağı insin açıktı elma verdim aşağıda komşularım var onların yanına inerim kızda oynar onların yanında mama acıktım diyor ben utanıyorum sanki aç birakmis gibi fırından geciyoz ekmek simit görsün yıkıyor ortalığı almadık diyelim öyle huysuz öyle kötü gün geçiriyorum ki gör kardeşine zarar veriyor dolapları karıştırıyor yemek arıyor bir ara soğuk girmesin diye kapıların altına sünger koymuştuk onları yemeye başlamıştı bazı kişilere vermezsin olur biter der ama gerçekten zorlanmasam yazmam makarna pilav yemedik kestik çorba verdim ne bilim elma verdim yarım saat sonra hop başa döndük oyalamaya çalışıyorum 2 dk sonra mama acıktım benden ümidi kesiyor babası babasından ümidi kesiyor dolapları kurcalıyor yicek var mı diye hiç birşey bulamadi huysuzluga başlıyor
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Oglum 23 aylıkken 24 kg du doktor rejim verdi uygulayamadık çok fazla en son doktorumuz kilo verdirmeye çalışmıyoruz artık kiloyu sabit tutmaya çalışıcaz dedi aynı düzende devam ettik fazlasını istediginde asla vermedik temmuzda 5 yaşına girecek 139cm boyu 32 kg tekrar muayneye gittik ben 1.86 yım eşim 1.93 genetik yapısı var boyu uzun boy kilo orantılı sayılır dedi obez bir görüntüsü asla yok oğlumun iri ve yasindan büyük görünüyor ben 2 yaşlarındayken çok korktum üzüldüm yağlanma vs başlar diye ama bazı durumlar genetik inan çok kafaya takma canım rejim yaptırman şu an zor sadece normal yedigi öğünleri çoğaltma fazlalaştırma 
(1,221 puan) tarafından
Eşim 1.75 ben 1.60 amcam kuzenlerim aşırı uzun ve annemin dayıları aşırı uzun 190 2 metre boyunda olanlar var kiloya bakarsak bende eşimde yemeye çok düşkünüz
0 oy
(15,707 puan) tarafından
Canım madem pilav ve makarna seviyor ve bırakmak istemiyor o zaman kepekli undan yapılan makarnalar oluyor onlardan yedir. Pirinç yerine bulgur pilavı yedir. Balık ve tavuk yedir. Bizde de yemek yememe problemi var. Yese bir dert yemese bir dert valla. 
(1,221 puan) tarafından
Vallahi ya balık kışın aşırı yediririm buzluğa atarım yazinda yaparım tavukta yer eşime soylim onlardan alsın bulgur da yiyor şöyle diyeyim canım ağzına yumuşak gelen şeyleri yemiyor örnek haşlama şeyler ıspanak yemeği vs öğuruyor gerisini hep yiyor
(15,707 puan) tarafından
Tavuğu haşlama yapsan yemez mi . Diyettekiler öyle yiyor ya. Pilavlarida yağsiz yaparsın. Ekmeği de bir süre kepekli tüketin. Sebzeleride kızartma yerine fırında pişir.
(1,221 puan) tarafından
Yemez olur mu tavuklu pilav yapıyorum bana küçük kase ile kalıyor yiyor hep inan eşimde yağ sevmez aşırı az katıyorum pilava görse kusar yağı o derece o zaman fırında yaparım kızıma patates vs
0 oy
(2,662 puan) tarafından
Benim kızımda 22 aylık 16 kilo, şuanda tam boyunu bilmiyorum ama doktorumuz kilosunun normal olduğunu söyledi. Paketli gıda verme ama onun dışında 2 yaşında bir çocuğa diyet uygulanması heleki kafanıza göre çok yanlış
(1,221 puan) tarafından
Kafama göre olduğunu kim dedi paketli gıdalar verme makarna pilav bunlara dikkat et aciktiginda meyve ver yediklerini azalt dedi
(2,662 puan) tarafından
Çocuk doktorları diyetisyen değil. Eğer doktorunuz kilo vermesi gerekiyor dediyse bence bir diyetisyene gidin
(1,221 puan) tarafından
Kilosunun sınırda olduğunu dediği için şuanlik kendim evde bisiler uygulamak istiyorum kızların dediklerine uyup Kasım'da eğer değişim yok halen daha kilo almaya devam ederse sınırı geçerse diyetisyene gitmeyi planlıyorum teşekkür ederim sorum kilosunu sabit tutmak yada vermek ile ilgili sebzeleri vs nasıl yedirebilirimdi
0 oy
(18,047 puan) tarafından
Sehriyeli corba ver ama sehriyesi çok olmasın ekmek falan doğrama sakla ekmeği görmesin bi rure bu şekilde yedir alisir 
(1,221 puan) tarafından
Tek sorunu ağzına yumuşak birsek değince öğürüyor srhreli corbadaku sehride aynı
0 oy
(10,061 puan) tarafından
maşaAllah senin kızin 1 günde yediğini ben 3 günde anca yerim suphaAllah çok şaşırdım.bencede dikkat et her acıktım dediğinde birşey verme oyala arada
(1,221 puan) tarafından
Ah ah gel birde bana sor yemeği verme huysuz menrut bişi oluyor ya
0 oy
tarafından
Oğlum öyleydi 18kiloydu hatta 3yasinda verdi şimdi çok normal 
(1,221 puan) tarafından
İnşallah canım ya

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 517 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gülhira (924 puan) tarafından soruldu
0 oy