Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Sanırım Görümcem ahımı aldı
0
oy
483
göst.
26 Haziran 2024
Aile
kategorisinde
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar Biz eşimle tartıştık bayağı kavga ettik ve ben Babamlara gittim Bir ay kaldım oğlumla beraber gerçekten bana haksızlık etti Görümcem çok aramıza giriyordu aramızı bozuyordu yani eşimin karısı ben değil de ablasıydı sanki her şeyi ona danışırdı Ondan akıl alırdı ve aramız çok bozulurdu Bu sebepten dolayı çok büyük olaylar Yaşadım ve Babamlara gittim gerçekten geri gelmemek şartıyla Çünkü çok büyük sebeplerim vardı Neyse aile büyükleri araya girdi ve Ben geri geldim oğlum için son bir şans verdim Bu süreçte de Görümcem evliliğimize dahil olduğu için çok ağladım çok üzüldüm Rabbim görüyor Ne gecen vardı Ne gündüzüm sabahlara kadar ağlıyordum her şeyin sebebi görümcemdi ikiz bebeğe hamileydi görümce ve bugün öğrendim ki bir tanesini kaybetmiş bir tanesi de karnında ve çok riski varmış görümcemi zehirliyormuş bebeği alsalar ameliyat masasında ikisi de kalabilirmiş almasa da bebek onu zehirleyecekmiş ikisinin de sonucu kötü şimdi şey düşünüyorum ahımı mı aldı acaba Çünkü cidden beni o kadar üzdü ki ciğerim yüreğim yanıyordu Allah'a havale ettim bunu o süreçte Benden dolayı mı böyle oldu acaba bir yandan suçluyorum kendimi bir yandan da yuvamı yıkmaya çalıştı Allah'ından buldu
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
17
Cevaplar
+2
oy
26 Haziran 2024
Güneş ☀️
(
14,383
puan)
tarafından
cevaplandı
Evladıyla sınanması bir anne için çok zor
Allah’ından buldu deme bence ya
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabii ki de demiyorum ama Gerçekten beni çok üzdü
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
26 Haziran 2024
☆~❣HσɳҽყSҽρƚҽɱႦҽɾ❣~☆
(
9,876
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben hep dua ederken "Allahım kanlı bıçaklı düşmanıma dahi evlat acısı yaşatma" diye dua ederim. O yüzden bu düşunceni doğru bulmadım keşke öyle bişey yaşamasaymış görümcen.. anlıyorum senin de için yanmış çok üzmuşler seni ama yine de evlat acısı çok başka bişey
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabii ki duyunca üzüldüm kendi kendine yaptı bunu aslında kimsenin ahını almayacaktı Ben ona zaten asla beddua etmedim o kadar yüreğimi acıttı ki hep Allah'a havale ettim yine de üzgünüm yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
26 Haziran 2024
Nagiş❤️
(
12,732
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah'ından buldu dediğin şey evlat kaybı. Ben size diyecek bir şey bulamıyorum. Kendi ahınızı Rabbimin yazdığı kaderden de üstte görmeyin bence. Üzülmüş olabilirsiniz size de kızan insanlar belki de beddua edenler vardır evladınız bir.sorun yaşasa bu cümleye kursalar ne kadar çiğ gelir
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Beddua etmedim asla Sadece ahımı aldı dedim Keşke böyle şeyler olmasaydı yapmasaydı ahımı almazdı o kadar üzdü ki beni yuvamı yıktı neredeyse bana milyon beddua ettiler bedduaları döndü dolaştı kendilerini buldu ama ne olursa olsun Üzgünüm yani onlar gibi Merhametsiz değilim
26 Haziran 2024
Nagiş❤️
(
12,732
puan)
tarafından
yorumlandı
Son cümlen üzüntünün derecesini ifade ediyor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
rlm
(
4,462
puan)
tarafından
cevaplandı
Senin ahın mıdır bilmem ama şartlar ne olursa olsun Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Buna ahımı aldığı için oldu diye yorum yapmanı doğru bulmadım. Aynı durumu yaşasaydı görümcen seninle, o zaman etme bulma dünyası derdim ama bu durum çok farklı. Yine de böyle düşünme derim.
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Beddua etmedim asla Sadece ahımı aldı dedim Keşke böyle şeyler olmasaydı yapmasaydı ahımı almazdı o kadar üzdü ki beni yuvamı yıktı neredeyse bana milyon beddua ettiler bedduaları döndü dolaştı kendilerini buldu ama ne olursa olsun Üzgünüm yani onlar gibi Merhametsiz değilim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
Bidahanne
(
4,789
puan)
tarafından
cevaplandı
Çoklu gebelıkler genelde riskli olabiliyor. İnşallah tutmamıştır ahın. Tutacaksa da bebeklere tutmasın.
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Bana çok beddua ettiler aileme beddua ettiler Ne olursa olsun bedduaları döndü dolaştı kendilerini buldu Rabbim de biliyor bu süreçte ne kadar üzüldüğümü Kahrol olduğumu Ben de üzgünüm yani Keşke böyle olmasaydı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
Sweatmom
(
6,606
puan)
tarafından
cevaplandı
Sana yaşattığını yaşasa belki derdim ama evlat imtihanı çok çok ağır Rabbim kimseye bu kadar ağır imtihan vermesin sen yinede Allah'ından bulsun deme ne eksik ne fazla bana yaptığını yaşasın de
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Ona bir şey demedim aslında Onu her zaman Allah'a havale ettim o kadar üzüldü ki beni kırdı ki beni Kahrol oldun perişan oldun yuvamı yıkıyordu ama yine de keşke böyle olmasaydı evladından olmasaydı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
2516
(
1,085
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah kimseyi evladiyla sinamasin ama kötülük edip kalp kıran mutlaka bı noktada cezasını çekiyor.
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir ay ne çektiğimi bir ben bilirim bir Allah bir de Başucumda Sabahlara kadar beni teselli eden annem Görümcem beni kahretti perişan etti o kadar beddua edip durdular ki bana ben tek karşılık bile vermedim dediğim tek şey Sizi Allah'a havale ediyorum demek
26 Haziran 2024
2516
(
1,085
puan)
tarafından
yorumlandı
İnsanlar niye kötülük yapar anlamıyorum ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
Birisii3
(
224
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım ne olursa olsun o bebekler dünyaya gelecek bir can. Kanlı bıçaklı düşmanım bile olsa böyle sınanmasın kimse. Sende içinden kötülük geçirme bana yaptı işte karsılıgını gördü oh olsun diye düşünürsen yine gelir benzeri seni bulur. Sen duanı et güzel şeyler dile.
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok zaten asla böyle bir şey geçmiyor içimden hani sadece aklıma geldi ahımı mı aldı acaba Çünkü üzüldüğüm süreçte ona hep Allah'a havale ediyordum Çünkü beni çok kırdı üzdü Paramparça yaptı beni evliliğimi yok ediyordu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
Oziis
(
1,426
puan)
tarafından
cevaplandı
Bunamj sevindin mutlu oldun ah mi bu yazık yaa ne olursa olsun ah deme Rabbım kimseyi evladı ile sınamasın
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Asla sevinmedim aksine üzüldüm Keşke çocuklarına bir şey olmasaydı üzüldüğüm süreçte onlar o kadar beddua ettiler ki ailecek bana ve aileme asla bir gün olsun karşılık vermedim yüreğime o kadar yakıyorlardı ki yüreğimi görüyordu Allah zaten hep Allah'a havale ediyordum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
Miraysu
(
2,930
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay boşver Allah'a hele et bişey söyleme ahımı aldı demen yanları bişey allah gördü zaten herkes allah kalbine göre veriyor inan ki
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Gerçekten Rabbim kalbime göre verdi Onun da kalbine göre verdi belki yüreği o kadar kötü olmasaydı Bunlar başına gelmezdi Keşke evlatlarından olmasaydı ben de üzgünüm ama var ya beni perişan etti kahroldum aylarca bir ben bilirim bir Allah bilir neler çektiğimi
26 Haziran 2024
Miraysu
(
2,930
puan)
tarafından
yorumlandı
Tahmin edebiliryorum canım aynısını görümcem yapmıştı ve benim yasağının aynısını defalarca hata yaşamıştı yani insan gerçekten etiğini bulur yani ne ekersen onu biçersin ben çok hastaydım bak oluyordum resmen hamiledir eltim üstümde otuyordu ben sadece rica etım çocuğuma bak diye bakmadı sırf ki misafiri gelecekti çocuğum uyuyordu hata ben bakamam dedi misafirim gelecek dedi ve ben çok acı çekmiştim misafiri falanda gelmedi ben hastaneye gıtım geldim iki güne benden beter oldu yani ben hastalığının aynısı ve daha beterini ve benim günahım çıktı ona ben burda kimsesim yani rica etım ben ve bidaha ne zaman gidersen getir ben bakarım dedi insan çekmediği zaman anlamıyor anladınmı kimsenin günahı kimsede kalmaz yani
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Gerçekten çok doğru canım yaşayan bilir herkes yüreğinin ekmeğini yiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Evladiyla sinanmis birine nasıl Allahindan buldu dersin ya bukadarmi kalbiniz taşlaşmis Rabb'im kimseyi evladıyla sınamasın
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabii ki de evladıyla sınamasın kimseyi Ben de üzgünüm demek istediğim şey beni o kadar kahru perişan etti beddualar etti gece gündüz Ben onu o süreçte sadece Allah'a havale ettim beddualarına karşılık bile vermedim herkes kalbinin ekmeğini yer
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
Papatya0000
(
159
puan)
tarafından
cevaplandı
Sonuç olarak şuan annede bebekte ölüm ile burun buruna böyle düşünme ben olsam üzülürdüm Allah'ın dan buldu demezdim senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşasaydı evet derdim ama bu durumda ölüm yani biyle denmez
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabii ki de üzülüyorum Şu an keşke benim yaşadıklarımı yaşasaydı da bu durumda olmasaydı demek istediğim ben onu o süreçte hep Allah'a havale ettim sabahlara kadar ağladım onun yüzünden Bu yüzden ahımı mı aldı acaba dedim
26 Haziran 2024
Papatya0000
(
159
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya zaten kimsenin yaptığı kötülük yanına kalmıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
Gokefram
(
9,484
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu son lafinla seninde az olmadığını anladım. Allah seni evladinla sinamasin nasıl bir duygu bir his çekmeyen bilemez ben oğlumu kaybetme noktasına gelince anladım bu beddua düşmana dahi edilmez diye
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayrı olduğumuz süreçte eşim dahi ailesiyle beraber Bize beddua ediyordu mesajları var telefon konuşmaları var Ben bunlara şahit olduğum halde asla karşılık vermedim Oğlum olduğu için bedduadan korktum döner dolaşır bana gelir diye Şu an için üzgünüm Tabii ki de Keşke bu durumda olmasaydı evlatlarıyla sınanmasaydı Benim demek istediğim bunlar oldu acaba ahımı mı aldı demek istedim Kötü niyet yok burada
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
Meleksone
(
2,424
puan)
tarafından
cevaplandı
Kötü bir insan bile olsa, kimsenin evlat acısı yaşamasını istememek lazım. Evlat başka bir boyut çünkü. Bunu böyle düşünüyor iseniz, sizinde pek iyi bir insan olduğunuz söylenemez. Neredeyse sevinecek duruma gelmişsiniz.
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır tabii ki de Ne alaka konu evlat olduğu için üzüldüm demek istediğim sadece bu süreçte beni o kadar üzdüler En çok da Görümcem beddua edip duruyordu dönüp dolaşıp ona geldi demek istiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
Moryel
(
1,467
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle düşünmene üzüldüm ortada üç can var Rabb'im şafi ismiyle şifa versin büyüklerin duası üzerine olsun görümcenin ve bebeğinin sanada bizlerede hidayet versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
Gltn brn
(
603
puan)
tarafından
cevaplandı
Senin yüzünden mi bilemem ama sana yaşattıkları doğru değil. Şuan kendi yaşadığına da hakketti diyemem .
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet bu kadar acı şey hak etmedi Belki de ama demek istediğim beni o kadar perişan etti ki o kadar çaresiz bıraktılar ki ailecek En çok da Görümcem bir ay kaldım babamlarda Bir ay boyunca bedduaları bitmedi iftiraları bitmedi Ben onları sadece Allah'a havale ettim o süreçte Keşke evlatlarıyla sınanmasaydı Tabii ki de üzgünüm bu konuda ama bedduası döndü dolaştı kendisini buldu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Haziran 2024
Kucukhanim1710
(
3,097
puan)
tarafından
cevaplandı
Görümcen tüm bunları hamileyken yaptıysa fazla strese girmiş olabilir. Keşke ikiz bebeklere hamileyken biraz cevreden elini ayağını çekseydi. Hamilelik zaten başlı başina zor bi de bu tür şeylerle kafayı meşgul etmek doğru gelmiyor bana.
26 Haziran 2024
Kayla4
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok onun eli kolu dili uzundur bir şeye girmese de olmuyor haftalarca beddua edip durdular bana tek karşılık bile vermedim oğlum vardı çünkü döner dolaşır bana gelir dedim onlara dinletemedim beddua etmeyin dedim Dinlemediler döndü dolaştı sahibini buldu işte yine de üzgünüm yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
345
göst.