0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
16 Haziran'da adet oldum 21 Haziran'da temizlendim, eşimle dün gece birlikte olduk gebe kalma ihtimalim varmı , yarım saat uzandım hiç kalkmadım , ilk gebeliğimde 9 temmuz da adet oldum 16 temmuz'da yani kına gecemde duş aldım , 17 temmuz da düğünüm oldu , düğünden 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim yani hemen tuttu , bunda da olabilir mi , Şubat ayında vakumlu kürtaj oldum kalp atışı durmuştu çok istiyoruz 

2 Cevaplar

0 oy
(1,589 puan) tarafından
Son adet tarihinin başlangıcından itibaren genellikle 14. Gün yumurtlama oluyor, yani sizin yumurtlama gününüz adetiniz duzenliyse 30 haziranda olacak muhtemelen, o tarihe denk getirin ve her gece yerine 2 3 günde bir ilişki olursa spermler olgunlaşmış olur ve gebelik ihtimali yuksek olur gönlünüzce olsun 
tarafından
Adetim çok düzenli bigün geç bigün erken olabiliyor ama düzenli sadece ben 33 günde bı adet oluyorum, eşimde yarın gidiyor maalesef
(1,589 puan) tarafından
O zaman bu ay için ihtimal biraz düşük ama kesinlikle olmaz da denemez sonuçta rahim florasi musaitse spermler 3 4 gün kadar canlı kalabiliyor o aralık yumurtlamaya denk gelirse spermle karşılaşabilir, esin gitmeden hemen önce ki saatleri de degerlendirebilirsiniz belki biraz da olsa spermler olgunlasmis olabilir inşallah hayırlısı olur hakkınızda
tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Önümüzdeki 15 gün hep 2 günde bir yaparsaniz olur canım 2.2.2.2 birnden biri yumurtlama ya denk gelir spermler içerde uzun yaşar ama yumurtlama dönemi her insanın farklı olabilir 
tarafından
Eşim yarın çalışmaya gidecek ve 2,3 aya anca gelir . Bu günü de değerlendirecez gerisi Rabbime kalmış ,
(2,936 puan) tarafından
Olmaz diye bişey yok benmde eşimin işi yüzünden üç kere oldu o ay ilişki biri senin dediğin gibi adet bitimi biri yumurtlama biride iki gün sonra ama oğlumu 4 gün kala net öğrendim ve büyüktü hafta olarak bir hafta öndeydi muhtemelen o ilk ilişkiden tutmuş

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 176 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,198 göst.

405,721 soru

12,157,969 cevap