0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (11,435 puan) tarafından

Bugün ki konumuz: Kaynananiz ölse üzülür müsünüz dürüst olun ama :D önce ben cevaplayayım

- Ben üzülürüm ne kadar huysuz olsa da eşim için üzülürüm ve kızım da çok seviyor babanneyi onlar için üzülürüm :woot:

42 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dün annemle konuştuk bu konuyo baya oluyo benzer bi post çıkmıştı onu dedim anneme herkes kaynanam olsa ağlamam demişler ben ağlarım ya dedim üzülürüm kız yinede arada sorunlar yaşıyoruz da severim Allah için 
(11,435 puan) tarafından
Sevilmeyen de var kız
tarafından
İllaki olur canım da ben ne olursa olsun ağlarım çok kötü bi kaynanam da olsa ağlardım ne gerek vardı güzel güzel gecinseydik neyi paylasamadik su ölümlü dünyada diye yine ağlardım
-Reklam-
0 oy
(5,499 puan) tarafından
Kenafir benim kaynana ama hasta olunca bile üzülüyorum. Sevmem de kendisini niye bilmiyorum 
(11,435 puan) tarafından
Hahah :D
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Üzülürüm bir zararı yok bana anlaşırız biz 
(11,435 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(394 puan) tarafından
Yedi kat yabancı ölse üzülüyorum. Onun içinde çok üzülürüm. 
(11,435 puan) tarafından
:) ❤️
0 oy
tarafından
Zamanında ben onların yüzüne intihar ettiğimde yerde can çekişirken eşime bırak gebersin sen gel yanıma demişti benden için aynı evde yaşıoduk ölürse eğer acırım neden ise bana çektrdiklerini rabbim kabirde çok kötü ödetecektir.. 
(11,435 puan) tarafından
Kız niye intihar ettin onlar için sen
tarafından
15 yaşında evlendim ben
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Namazdan sonra her duamda annemle birlikte zikrediyorum Allah başımızdan eksik etmesin diye. He çokmu iyi anlaşırız hayır. Birbrimize kızgınlığımız,kırgınlığımız,küslüğümüz olmuştur. Ama birbirmizide çok severiz
(11,435 puan) tarafından
Çok şükür
0 oy
(1,497 puan) tarafından
2 çocuğum da babaanneyi tanımıyor evlendiğimden beri çok bir varlığı olmadığı için ölse yokluğu da beni etkilemez eşimi de etkileyeceğini düşünmüyorum 2 yılı geçti görüşmedikleri
(11,435 puan) tarafından
Niye kız
(1,497 puan) tarafından
Çocuğumun ilk yaş gününde kayınvalidem rezillik çıkarmıştı eşimde artık çekin elinizi de dilinize karımın üstünden dedi ve ilişkisini kesti
(11,435 puan) tarafından
Helal olsun kız kocana benim ki anca bişey olmaz sen yanlış anladın der
(1,497 puan) tarafından
İlk 2 senesi hep öyleydi en son yaptıklarını gözleriyle gördü kulaklarıyla duydu annem falanda vardı annemde dedi ki eşime bugüne kadar olanı yoksaydım ya karının arkasında dur ya da benim kokmuş etim yok 2 çocuğumu büyüttüm tek başıma bir torunumu da büyütürüm dedi sonra eşimde işte yok anne öyle şey mi olur bu yaptıklarından sonra benim kapım kapandı onlara falan dedi ve o zamandır görüşmüyoruz ve elhamdülillah eşimle de onlarla konuşmadığımızdan beri hiç sorun yaşamadık
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Üzülürüm ya ben  zaten çok duygusalim hata çok aglarimda 
(11,435 puan) tarafından
Bende duygusalim ama üzülürüm çok aglayamam heralde :)
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Vallahi çok üzülürüm. Seviyorum kaynanami 1 hafta aramasa neden aramadı diye dertleniyorum. Ama bunun sebebi uzak oturuyoruz yüz göz olmadık. Bir şeye karışmadı ben yanlarına gittiğimde. Eşimi de hep tembihler ikinizsinjz sadece birbirinize saygılı olun üzmeyin diye
(11,435 puan) tarafından
Bende hiç aramasın diye engellemeyi düşünüyorum :D
0 oy
(417 puan) tarafından
Aynı bahçenin içinde 14 yil beraber yaşadık iyisiyle kötüsüyle .4 yıl önce Vefat etti çok üzüldüm çok ağladım ardından hala aklıma geldikçe üzülüyorum . Allah rahmet eylesin ona.
(11,435 puan) tarafından
Mekanı Cennet olsun
(417 puan) tarafından
Amin. Allah razı olsun
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Çok üzülürüm ya daha genç Allah ömür versin hem anneme hem de kayınvalideme 
(11,435 puan) tarafından
Amin amin ❤️
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Olumlu veya olumsuz çok bir etkisi olmadığı için hayatımıza, seviyeli de bir ilişkimiz olduğu için üzülürüm ama çok da etkileneceğimi sanmıyorum. Eşim adına daha çok üzülürüm sanırım. 
(11,435 puan) tarafından
Bir çoğumuz öyle zaten ❤️ :)
(2,386 puan) tarafından
Ama kayınbaba denen şahsiyete gram üzülmem.
(11,435 puan) tarafından
Bende tam tersi peder iyidir kaynana fena
(2,386 puan) tarafından
Bizimki şer insan her yanından akar şerliği. Düşman başına bile değil.
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Evet çok üzülürüm çünkü beni çok seviyor bende onu çok seviyorum kaynanam melek vala. 

Ama senin soruna söyle cvp vereyim kayınpederim ölse üzülmem benim kaynanam kayınpederimdir 
(11,435 puan) tarafından
Kız bende tersi peder e çok üzülürüm kaynanam fena benim
(9,916 puan) tarafından
Senin durumun normal olan benim ki anormal
0 oy
(7,944 puan) tarafından

Keşke yaşasaydı çok isterdim :'(

(11,435 puan) tarafından
Mekanı Cennet olsun
(7,944 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Post yukarı......<3

0 oy
(6,317 puan) tarafından
Üzülürüm sonuçta insan iyiliğini de görmedim deil rabbim herkesi ocağında sağ etsin evlatlarının başında dursun
(11,435 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(41 puan) tarafından
Üzülürumde o kadr çok içten değil  hiç bir zman hoc bir gun yanımda olmayan insan için asla üzülmem Allh rahmet eylesin derim
(11,435 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Hiç üzülmem ya. Zararı yok ama yıne de üzülmem. Eşim çok ağlarsa felan üzülebilirm
(11,435 puan) tarafından
Niye kız
(5,038 puan) tarafından
Öyle herkese üzülmem :D
0 oy
(557 puan) tarafından

Çok çok üzülürüm. Rabbim başımızdan eksik etmesin onu da annemi de <3

(11,435 puan) tarafından
Amin amin bacım
0 oy
(611 puan) tarafından

Ayy çok üzülürüm vallahi, onu annem kadar olmasada yinede çok seviyorum :'(