0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,803 puan) tarafından
2.de sezeryanla olacak ama her doktora gittiğimde alttan muayene ediyor açıklık var mi yok mu diye hem aletle baktı hem parmağıyla baktı saçma değil mi eşimle ilişkiyi tavsiye etmedi parmakla muayene ediyorlr ben zaten Sezeryanla doğum yapacam 

4 Cevaplar

0 oy
(1,683 puan) tarafından
Doktorunu değiştir 
(3,803 puan) tarafından
Öyle yapacağım
-Reklam-
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Ay bencede çok saçma olmaması gereken bir şey ben de sezaryen olacağım hiç Altan muayene etmedi 10 güne doğum var 
(3,803 puan) tarafından
Benim 3 hafta var ama erken doğum riski de var bilmiyorum ne zaman olacak işte dedim 36 nin ortalarında başka doktora gideyim gün falan verir
(2,217 puan) tarafından
Kesinlikle değiştir doktoru
(3,803 puan) tarafından
Degisicem ilk bebeğimde öyle yapmadılar..zaten acilen doğuma girmem lazımdı hemen karar ver dedi doğuma alacağım dedi...bide kendimi kastım sol kasigima ağrı girdi zor masadan kalkdim yardım eden bile yok kalkmama
(2,217 puan) tarafından
Ay dvletmiydi ki
0 oy
tarafından
vaktinden önce geliyor baze bebekler o yğzde merhaba yapıyor olabilir. arkadaşım da böyle kontrole gitti bebek kanala girmiş ve açılma başlamış ame 2 doğum arası 2 sene olduğundan sezaryen olması lazımdı. doktorun verdiği gğnde merhaba 2 hafta önce geldi bebeği 
0 oy
tarafından
Acilmanin ne kadar olduğuna bakiyo fazlaysa acil sezeryana alinman gerekir azsa bebeğin haftası da küçükse doğuma almiyo ilişkiyle muayene aynı şey değil muayene 1 dk surmuyo iliski uzun süren bişey tabiki tehlikeli 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,508,100 soru

24,614,796 cevap

364,275 kullanıcı

...