0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (1,591 puan) tarafından
Kızlar valla ben daha bişey bilmiyorum nolur bilen varsa yazsın sizde mi boylesiniz ya bı çocuk hiç uyumaz mi nasıl dayanıyor doktora götürdük bişey yok aç değil oyun halısı vs ne yapsak durmuyor uyumuyor ama öyle de durmuyro ağlıyor hep ne ev işi ne kendime vakit hiç bişey yapamıyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(1,863 puan) tarafından
Benimki de üç aylık aynı valla yarım saat uyur kalkar uyur kalkar bide 4 yaşında kızım var hiç bişeye yetişemiyorum 
(1,591 puan) tarafından
Benimde üç yaşında kızım
-Reklam-
0 oy
(10,874 puan) tarafından
Kız bırak evi işi çocuğun en güzel donemleri güzel vakit geçirin bu günleri çok ozleyeceksin bende o zamanlar öyleydim Allah'ım isim bitmedi yemek yetişmedi kaş bıyık aldı başını gitti ben nasıl baş etcem bu durumla derken büyüdü gitti şimdiki aklım olsa o günleri çok güzel degerlendiriridim 
(1,122 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok sağolun ayen mantıklı vallh ben hamilgimde zor geçti detaylı iş yapamdm o yüzden alıştım hamielikden önce her detaya girerdim şimdi hem amleyatlim hemde çocukla vakit geçirmek için eşim öğlen ise gidyor rahatım zaten artk  9 da kalkyom bazen 10da işte bebgin banyosunu yaptryoz sinr kahvaltı o ensda kız yatıyor baznde kahvaltı sonrası banyo ufak tefek sofra falan toplama eşimde kaba işleri hızlıca yapar  diyor ben ise gidince sen dinlen hemde vakit ayır bebeğe eşim evde eoldğu gün dedim işimiz Hastne falan yok bu hafta sen uğraş kızla ben elimin altında poğaça falan yapıp koyayım kek falan kaç gudnur dışardan alıyor eşim dışardaki abur cubruda pek sevmem mecbur artk kek puskivi falan enzdan çay buskivde süt yapıyor benim komposto biti yaprm yine bide emdikkce benim çok içim yanıyor çay karpuz su içyom çok ihtiyaç oluyor o esnada çünkü kız firsad vermiyo emdikçe emiyor ee direncim düşüyor kemiklerim sızlıyor dönüyorum halde hazırda bı yemkde yok o 5dk durmusken yiyim
(10,874 puan) tarafından
Sen eşin evdeyken dediğin gibi sevdiğin kek poğaça falan yap dolaba koydum her emzirmeden sonra birini ye birini dolaptan çıkar ki bi dahaki emzirmeye elnini altinda olsun komposto üzüm ve kayısı cocukda gaz yapiyo haberin olsun bol bol su iç günde 3 litre dediler bana hemen emzir bi poğaça ye büyük bardak bi su iç çocukla birlikte uyu dinlen dunlenmezern sütun olmaz canım
(1,591 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
(1,122 puan) tarafından
Ayen cnm öyle yapcam banda komposto süt yapıyor dediler kaysi yapmştm bende
(10,874 puan) tarafından
Süt yapiyo da sonra gaz da yapiyo mesela bulgur da çok güzel süt yapar ama gazda yapar daha once ictiysen bişey olmaz ilk defa iciyosan içme
0 oy
(13,596 puan) tarafından
6 aylık oldu benim ikinci gündüz uykusu nerdeyse sıfır gecede zibilyon kere kalkar 
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Erkek mi belki sünnet istyor olabilir bnm oğlumda 4 aylık ama böyle sorun yok canım o aylardada yoktu sadece akşam üstü senin dediğin gibi olur gecerdi bir yerde bir sorun var muhtemelen ilk cocugun mu 
(1,591 puan) tarafından
Yok canım ikinci bebeğim sünnet oldu bir aylıkken
0 oy
(409 puan) tarafından
3 ay atağı o benim kızım da geçti o süreçten şuan 6 aylık olduk 6 ay atağına hazırım sanırım 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 95 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (462 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
22 Ekim 2024 Aile kategorisinde nurr001 (2,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 363 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Defneay789 (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 352 göst.