+1 oy
688 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Hahah saçları ilk defa 0 a vurduk kızlar çok hüzünlüyüm :,) babası da hüzünlendi 

22 Cevaplar

+1 oy
(2,588 puan) tarafından
Neden böyle yaptınız keşke model verseydiniz
tarafından
Geçen sene model yaptırmıştık bu sefer sıfır olsun dedik bende kesilirken baya ağladım ama nedense bu ilk ve son olur her çocuğa işte 1 kere sıfır yapıyorlar Buda ilk ve sondu :)
-Reklam-
0 oy
(393 puan) tarafından
Niye yaptınız bunu yavruya ? Başına güneş geçmez mi ?
(11,228 puan) tarafından
Simli bardak bu sıcakta o saçlarla terlemesi ne olacak peki :) kafası rahatlamıştır çok da yakışmış ❤️
(393 puan) tarafından
Düşünmedim canım bebeğim yok benim kusura bakmayın.
(11,228 puan) tarafından
Kırdıysam seni özür  dilerim kız
(393 puan) tarafından
Yok canım kırılmadım ❤️
(14,696 puan) tarafından
Allah en kisa zamanda kucagini doldursun insAllah canim ❤
0 oy
(695 puan) tarafından
Saatler olsun canım kökü onda uzar yine :))
tarafından
Sağol canım ❤️ yaa ben istemiyordum da annemler dedi böyle böyle dedim tamam :D
(695 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım daha iyi uzar inşallah
tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
(4,648 puan) tarafından
Hiç kıyamam ilk saçını 22 aylıkken kestirdim oda sırtını geçmeye başlamıştı yikmasi zor olduğu için onuda kıyamadım azıcık kestirdim bağlıyorum topuz yapıyorum örüyorum herkes kız mı diye soruyor :) bu gidişle ilkokulul başlayana kadar kisaltirmam 
tarafından
Bende hiç istemiyordum ağladım hatta ama işte kestirdik bu böyle ilk ve son olur birdaha bende yapmam herhalde :)
(4,648 puan) tarafından
Ya kıyamam neyse uzar ya kökü onda
tarafından
Öyle işte ilk bir kestirelim dediler annemle babam heves ettiler kıramadım emekleri üzerimizde çok :)
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Çok yakışmış bence tatlış olmuş maşallah arkadaki tabloya bayıldım 
tarafından
Çok sağol canım ❤️ annemlerin evi nde her daim bu tablolar olur :)
0 oy
(521 puan) tarafından
 hemen cikiyor merak etme
tarafından
Annemlerde öyle dedi :)))
0 oy
(8,355 puan) tarafından
Tombik ulaş maşallah her haliyle yakıyor 
tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi ❤️
0 oy
(236 puan) tarafından
Oh iyi rahatlamıştır çocuk sihhatler olsun
tarafından
Sağol canım benim ❤️
0 oy
(1,425 puan) tarafından
Oyyy kuzu. Masalahh yakışıklı pasa
tarafından
Teşekkür ederiz ❤️
0 oy
(7,045 puan) tarafından

Yaa çok tatliş olmuş maşallah kuzuma saatler olsun <3

tarafından
Teşekkür ederiz hülyoşum ❤️❤️
0 oy
(189 puan) tarafından
Yüzü çıkmış ortaya maşallah   darısı bize bugün yarın erteleyip duruyoruz sizin düz bizim kıvırcık taranmıyo şekil almıyo . İlk saç kesiminde gözlerim dolmuştu ama olsun her halleri ayrı güzel bir iki günde göz alışıyo :) 
tarafından
Bir anda saçlar gidince büyüdü gözümüzde valla duygulandık :) benim oğlanda arkasını çok sürtüyordu yapık yapık oluyordu bizde kestirdik bakalım :)
0 oy
(11,228 puan) tarafından

Ya saçları kesilmiş hala kız güzelliği var ilk fotoda bu nee <3 maşallah paşama 

tarafından
Yaaa sağol gözdemmm ❤️
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Ayy bende yarın kestircem oğlumun saçını nasıl bir şey yapacam daha karar veremedim ☺️ Maşallah çok yakışmış oğluşuna ❤️
tarafından
Modelli kestir canım valla ben bu gün ağladım yani sıfır olunca :,). Çok teşekkür ederiz ❤️
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Başka bir çocuk gibi olmuş ama yakışmış maşallah gözler kocaman çıkmış annesi kökü onda uzar zaten hemen havalarda çok sıcak kafası rahatlar 
tarafından
Annemlerde öyle dedi ama bizde duygulandık :,) en çok annemle babam istedi bende kıramadım onları ama ilk ve son olur galiba :) çok sağol❤️
0 oy
(414 puan) tarafından
Benim oglumunda uzundu ilk trasindan once,trastan sonra farkli bi cocuk gibi oldu ama baya erkek gibi geldi gozume cok sevdim :) Allah acisini gostermesin iki halide tatli masallah benim ogluşum gibi ❤️
tarafından
Bize de çok büyümüş gibi geldi bir anda duygulandık ama saçları gittiği için bende biraz ağladım :,) Allah sağlıklı uzun ömürler versin yakışıklı paşalarımıza ❤️
(414 puan) tarafından
Kiz niye agliyosun bosver aglanirmi boyle biseye bukadar duygusal olup yorma kendini.oglunun her halini gosterdigi icin Allah a  sukur et onun yaninda oldugun icin.Allah aglatmasin boyle guzel seylere aglama kuzum
tarafından
Tabi canım şükürler olsun oğlumu hiç sıgır saç görmemiştim kıyamadım saçlarına ondan Allah mı sağlık sıhhat versin
0 oy
(1,625 puan) tarafından

Bir ay sonra yine aynı olur üzülmeyin :) 

tarafından
Evet canım annemlerde öyle diyor ama ilk defa olunca galiba biraz hüzünlendik :))
0 oy
(611 puan) tarafından

Bence iyi yaptın canısı hem nasıl olsa kökü onda, ulaş beyin biraz başı hava almış olur sıhhatler olsun prense:angel:

tarafından
İsilik dökmeye başlamıştı canım valla sıcaktan ben yine de bu kadar kısa istemiyordum ama annemler çok heves etti işte bende duygulandım biraz aynen öyle kökü onda uzuyor :) sağol canım ❤️
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Bir ayda eski haline doner yakışmış bu halide
tarafından
Çok sağol ❤️
0 oy
(1,848 puan) tarafından

Bende geçen oğlumun saçını ilk kez yaptım 

seninkinden biraz uzundu..

Oğlumu taniyamiyordum sanki oğlum gitmiş başkası gelmiş gibi hüzünlendim :'(

Oğluma sadece gülüşün oğluma benziyor diyordum :D

3 gün sonra yavaş yavaş alıştım 

tarafından
Bizimde gözümüze farklı değil ama büyüdü gibi geldi böyle değişti tabi kocaman adam oluyorlar valla bütün gece eski bebeklik fotolarına bakıp ağladım haha :D
(1,848 puan) tarafından
Benim oğlum 1 yaşında ilk kez kestim
Saçı da uzundu baya
Aramızda ama bende ağladım:-(   :-)
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Maşallah yakışıklıya ❤️
tarafından
Teşekkür ederiz ❤️

İlgili sorular

+4 oy
22 cevap 982 göst.