0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde (1,261 puan) tarafından

image

varsa foto atabilir misiniz ve nerde yaptirdiniz. Kullanışli mi bide

13 Cevaplar

+1 oy
(979 puan) tarafından
Annem yaptırmış kardeşime bayramda gittim yatak örtüsü sermek bile eziyet valla önünü düzeltip örtünün geri kalan kısmını arkaya atıyordum görünmüyor zaten diye :D kullanışlı degil
(1,261 puan) tarafından
Nevresim olayı hariç nasıl acaba diğer kullanım açısından. Kız bnm kocanın bilgisayar aşkı yüzünden bu şekil yaptircam mecburen. Bilgisayarından kopamıyor adam. Bide grafiker bazen evdende iş yapıyor
(979 puan) tarafından
Nevresim harici kullanımında bi sıkıntı yoktu memnunlar
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Tanıdıklarım memnun değil.ozellikle nevresim değişme temizleme olayi
(1,261 puan) tarafından
Nevresim durumunu bende düşündüm ama başka bı tür oda yapacak durumda değilim malesef. Oda ufak ve eşimin bilgisayari var . Bilgisayarı için böyle model arıyorum aslinda
(2,546 puan) tarafından
Ayy sal gitsin kız bırak dağınık kalsın çocuk çok istiyorsa mecbur alican.kendi düzeltsin o da düzeni öğrenmiş olur hem :))
(1,261 puan) tarafından
Aynen öyle yeterki odası olsun herşeyi odasında dursun :D
0 oy
(2,236 puan) tarafından
Benim oğlanın öyle yeni aldık çok memnunum hatta netten bak patika yatak odası ;) biz ikinci yatağı iptal ettik çünkü bir buçuk kişilik yatağı vardı onu koyduk çok da güzel oldu herseyi düzenli 
(838 puan) tarafından
Mavı beyaz  bayan foto istemıs yanı atsan özelden görse gunahtır ya
(2,236 puan) tarafından
Cnm şuan evimde değilim galeride de yok fotosu ama nettekinin aynısı
(838 puan) tarafından
Keşke arkadaşa belırtseydın
(1,261 puan) tarafından
Evlatlarım sana kalp yolluyorum bacimm.... Olsun mavi beyaz arkadaşımın vakit ayırıp yazmadı yeter<3
(838 puan) tarafından
Sıyahmezarinsahıbı  teşekürler cnm
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Çok özendim bunlara ama hem oda müsait olmadığı için hem de ileride de kullanabilsin diye klasik genç odası aldık 
(1,261 puan) tarafından
Bende aslında klasik istiyordum fakat eşimin bilgisayari var. Bilgisayar için masa olunca odada alan kalmıyor böyle yonttem bulduk. Yine nerden baksan bu yatağı da 15 yaşına kadar kullanır genede Allah nasip ederse..
0 oy
(189 puan) tarafından
Duvara yapılan yataklar varya adını bilemedim Bu tarzdansa öyle yaptırırdım ben şahsen . Yatak toplanınc yer kalır hem. Yatak  yanına da masa . Böyle temizlik zor tavan yakın sana da eziyet olcak çocuk büyücek onu da düşün. Yine de tercih meselesi 
(189 puan) tarafından
Hmm anladım. Birinde varsa görürsen daha iyi olur aslında hiç çevrem de yok ki resim atsak. İnşallah gönlünüze göre olur
(1,261 puan) tarafından
Ay inşallah canım. Kız 4 yaşına girecek hala bizim yanımızda yatıyor artık oda yapalım dedik :))
(189 puan) tarafından
Ooo geç bile kalmışsınız ayrılırsa iyi gönlü olcak şeyler alın takın da heveslensin yatsın bari   :)
(1,261 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum biraz zorlar beni sanki ama alışsın. Işık felan alicam sever diye düşünüyorum :D
(189 puan) tarafından
Hadi bakalım umduğunu bul  .d.d
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Temizlik ve nevresim konusunda yorumdaki arkadaşlarda söylemiş ablamda da sknti oluyor yukarıya korumalık yaptırdılar kocaman küçük aşağıda büyük yularda yatıyor çok modern duruyor rahatta ama senin için zor olur
(1,261 puan) tarafından
En kotu duzeltmem kız nevresimi dağınık kalsın :D
0 oy
(11,139 puan) tarafından
çocuk olsam hoşuma gider diye düşünüyorum. herkes nevresim sermek zor demiş ama çocuk mutlu olacaksa sorun olmaz bence
(1,261 puan) tarafından
Aynen bende onu düşünüyorum nevresim cokda önemli değil ben haftada 1 degisiyorim zaten. Bı de çocuğum gayet temiz bı çocuk :D
(11,139 puan) tarafından
ben de montessori tarzı aldım, çatılı falan onda da çarşaf değiştirmek çok kolay değil ama çocuk olsa  çok hoşuma giderdi kesin:)
(8,357 puan) tarafından
Montessori bizde alcaz kullanimi guzelmi ama catisiz almayı düşündüm 4 yaşındaki oglum bide 14 aylık kızım için sizce nasıl olur bazami alsam dedim ama bazada küçük yatamaz büyük yatarda çok deloş yatıyor ikiside ya  boyutları hakkında bilgin varmı cano
(11,139 puan) tarafından
montessoriyi istediğin ölçüde alabiliyorsn, ben 90*190 aldım normal tek kişilik yatak ölçüsü. kullanabildiği yere kadar kullansın
(8,357 puan) tarafından
Hm teşekkür ederim canim
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Esimin arkadasinin evinde gordum cok sk kullanisli duruyordu
0 oy
(2,344 puan) tarafından

Kardeşim bu şekilde çok memnun 

image

(1,261 puan) tarafından
Ay çok güzel canimmm
0 oy
(13,440 puan) tarafından
Kullanışsız normal karyola baza al daha iyi bundan
0 oy
(1,928 puan) tarafından
İki yataklı olanı var nevresim değişimi sıkıntı biraz 3 senedir falan kullaniyorum
0 oy
(722 puan) tarafından
Canım benim teyzem çocukları için böyle aldı ama onun ki alt tarftada yatak var hatta onunda altında yavru yatak var yani 3 yatakliydi. Kaç senedir kullanıyor evleri çok küçük diye öyle tercih etmişti çokta memnun kalmıştı kaç sene geçti hala kullaniyorlar. O merdiven yerleri çekmece çocukların çarık çorap hep orda. Nevresim falan demislerde ay ztn normal nevresim mi kaldı geçir çift kat lastikli çarşafı kaymaz etmez. Hergunde çocuk nevresim değişmiyor ya. Ztn yüksekte kalıyor dümdüz olmsada gözükmüyor. Bence alanın darsa bunu tercih et çok şık duriyor 
(1,261 puan) tarafından
Ay canım bende öyle düşünüyorum valla alanım dar ne yazikki yapacak bsy yok çok sağol yorumun için
0 oy
(46 puan) tarafından
Asla asla asla tavsiye etmiyorum 10 yaşınd aoglum 3 sene oldu alalı bir sene bile yatmadı yazın ve kışın felaket sıcak oluyor tavana yakın çünkü çocuk havale geçiyordu maddi durumum biraz el versin kestirip ayiricam üstte doğalgaz yaniyo ister istemez çok sıcak oluyo tavan 
(1,261 puan) tarafından
Kız bizim yazın her türlü sıcak çatı kattayiz eğim vsr ve güneş direk eve vuruyor ama başka türlü de olmuyor ne yazikki ya eve
(46 puan) tarafından
Valla asla yaptırma o zaman tavan nasıl sıcak bide düşün yaramaz yavrum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
4 cevap 47 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eserimo (3,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 153 göst.
14 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,426 puan) tarafından soruldu

404,149 soru

12,107,473 cevap

36,424 kullanıcı

...