0 oy
166 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (58 puan) tarafından
Kızlar öncelikle hayırlı akşamlar 9 haftalık gebeyim ve maydonoz suyu içtim şuan çok kötüyüm migdem çok ağrıyor elim ayağım boşalıyor  kusmak istiyorum ama kusamiyorum.

6 Cevaplar

+1 oy
(5,406 puan) tarafından
Eee bacım niye.ictin niye araştırmadan öyle şeyler içiyorsun hastaneye git muhakkak 
-Reklam-
0 oy
(1,296 puan) tarafından
neden içtin ki maydonoz zararlı diye biliyorum bence bir acile git
0 oy
(394 puan) tarafından
Kan sulandirci etkisi var . Komşumuzun beyninde pıhtı vardı,  doktor maydanoz suyu iç ve ye demişti. Gebelikte tehlikeli olabilir 
0 oy
(650 puan) tarafından
Benim arkadaşım adet olmayınca icer adet olurdu çok korktum şu an adına bence acile çık hemen 
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Az önceki postuna da yazdım ama cevap vermedin sanırım aklıma gelen şeyi yapmak için bilerek mi içtin?
(5,406 puan) tarafından
O zaman  bile bile mi içtin bacım isteyen istediğini söylesin sen o diğer 2 çocuğuna kiyabilir misin şuan ?
 gittin maydanoz suyu içtin
(58 puan) tarafından
Evet bile bile içtim ama şuan pişmanım İnşallah bişey olmaz kimseye anlatamıyorum anlatsamda kimse anlamıyor zaten iki arada kaldım
(5,406 puan) tarafından
Yazık günah bacım kalk hastaneye git Nalet şeytana getir ve umarım o cana bir şey olmaz yazık yaa
(1,949 puan) tarafından
Eski postlara bakınca bilerek olduğunu tahmin ettim zaten ama çok yazık keşke yaparken de karissalardi veya eşin yaparken yok olsaydı mesela
(2,550 puan) tarafından
Nasıl bir caniliktir bu:((((
0 oy
(2,114 puan) tarafından
Maydanoz suyu düşük ve regli için bire bir neden araştırmadan içtiniz ki yani kan sulandırma özelliği var

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
26 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferdane (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 250 göst.
0 oy
2 cevap 98 göst.
24 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,610 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.

402,001 soru

12,034,643 cevap

36,262 kullanıcı

...