0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşımla sohbet ediyoruz buraya post açmamı söyledi şimdi eşiyle evlendiği zaman nişan dönemi olsun düğün zamanı olsun kaynanası gorumcesi hiçbir konuda ne düğün hakkında ne de parasal konuda eşine destek olmamış arkadaşımın ailesi çoğu şeyi üstlenmiş ve kız vermemiş oğlan alma gibi bir durum olmuş ama düğün günü konusmak içinde bir araya gelince kaynana olsun kimse yorum yapmamış kısacası eşi kendi kendine yapmis ama düğünden sonra kaynana olsun görümce olsun havaya girmişler kaynana moduna girmiş görümce abisini kiskanmis vs siz olsanız bu durumda onlara ne söylersiniz veya ne yaparsınız diye soruyor ben diyorum ki düğün zamani dili tat olanlar düğünden sonra aslan kesilmesin bana yerini bilsin de diyorum bir tartışmada vs kimse bana gorumcelik yapamaz de diyorum siz ne söylemek istersinizz

4 Cevaplar

+1 oy
(682 puan) tarafından
Senın dediğini söylesın
tarafından
Ama doğru dememiş miyim
-Reklam-
0 oy
(980 puan) tarafından
Benim eşime de kimse yardımcı olmadi. Varlıkları yoklukları belli değildi. Şimdi karışmaya kalksalar veririm cevaplarını. O zaman ortada yoktunuz şimdide olmayın desin. 
0 oy
(723 puan) tarafından
Aslında bişey söylemek değilde eğer eşi bunların farkindaysa birlikte net ve keskin bir sınır çizip gidip gelmemek en güzeli. Çünkü bişey söyleyince konu farklilasiyor ve hakliyken haksız duruma düşebilir.

Arkadaşın eşi ve arkadaşının ailesi bir aile fotosu çekip paylaşsın ve canım ailem herseyimde yanımda olan maddi manevi desteklerini eksik etmeyen bize bu yuvayı kurmamizda en büyük ve tek destekcimiz olan canım ailem iyiki varsınız yazısıyla payllassin. Eğer kaynanası laf sokarsa Ozman desin  ne yaptın da şimdi kaynanalik ediyorsun diye bişey demezse kaynanasina bı soğuk su ikram etsin arkadaşın. :))
0 oy
(106 puan) tarafından
Bizim düğünde de ceplerinden bir kuruş çıkmadı aksine abilerinin anasının ablasının cebine para koymuş ki birsey lazım olursa burdan harcayın diye siz sakin vermeyin diye. Kına günü elime altın konulacak eşim yarimlik yaptırmış anasına verdi gelinin elini koyarsın diye kına da millet neredeyse gelin elini açmıyor diye bir taraflarını yırttılar bağırarak 1 gelmedi ben yine elimi açtım yakın kinayi diye eşim kapatti elimi hayir hayir duymuyordur annem diye anası lafa dedikodudan duymuyor görümcem desen hasta numarası yaptı. Kayınlar eltiler hiç oralı olmadı eşim kinadan sonra dans ederken şu zamana kadar kimse yanımda yoktu tektim beb hep dedi sıkma canını ve artık sen varsın dedi kinadan sonra oturup hüngür hüngür ağladı. Ağızlarını acmadilar şu zamana kadar acsalardi kapamasini bilirdim hepsinin. Eğer eşimin verdiği ozaman ki para bogazlarindan geçtiyse de haram olsun. O mutlu anımızı bizi anlattıkları için ben ilk defa bir erkeğin sevdigim adamın ağladığını gördüm hemde en özel en güzel animizda 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 517 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
0 oy
9 cevap 224 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,329 soru

12,011,496 cevap

36,204 kullanıcı

...