0 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,814 puan) tarafından
uzun zamandır kist şeklinde. 2 kere falan apse yaptı, böyle ağrı yok Allah kimseye vermesin. şimdi olduğundan daha şiş, eskiden fındık kadardı şimdi cevizi aştı, ellemeye gerek yok dışarıdan belli oluyor. bir kere apse yaptığında doktor bir ameliyattan bahsetmişti. oraya yeni bir kanal açıyoruz böyle şişmesine engel oluyor diye. yeni doğum yaptığım için istememiştim amabu günden güne büyüyecek diye korkuyorum. ameliyat olan biri varsa tecrübelerini dinlemek isterim

3 Cevaplar

0 oy
(1,534 puan) tarafından
Bende vardı ama o kadar büyümedi içini temizledi tekrar yenilemedi ben üniversite hastanesine gitmiştim
(13,814 puan) tarafından
geçen sene doğumdan sonra apse yaptı o zaöan temizlediler. şimdi şişti tekrar apse olduğundaki gibi değil. o zaman oturup kalkamıyordum acıdan
(1,534 puan) tarafından
Canım valla iyi bi doktora git araştır
(13,814 puan) tarafından
çok sinir bozucu bir şey ya
-Reklam-
0 oy
(4,553 puan) tarafından
İçindeki sıvıyı iğneyle boşalttı bendekinde doktor geçen sene, şimdilik tekrarlama olmadı. Bazı durumlarda içeriye gümüş nitrattı yanlış hatırlamıyorsam onu sürüyorlar. Operasyon dedikleri de bildiğim kadarıyla kanal açma ama o da basit bir işlem diye biliyorum. 
(13,814 puan) tarafından
doktor 10-15 dakikalık bir işlem dedi de, bebeğim var. emziriyorum. yer sıkıntı çok sinir bozucu
(4,553 puan) tarafından
Evet lokal bile yapılan bir işlem, kafana takma. Aynı gün çıkıyorsun zaten işlemden sonra.
0 oy
(722 puan) tarafından
Ben genel anestezili ameliyat geçirdim. Önce fındık kadardı hiç ağrı felan yoktu doktor dedi ceviz kadar olunca gel. Sonra geçti. Bir anda tekrar büyüdü ve apse yaptiki ne oturabildim ne yatabildim ne yuruyebildim. Gitti. Doktor dedi normalde iğneyle çekiyoruz boşaltıyoruz ama senin ki cok kötü olmuş dayanazsin genel anestezi altında yapalım. Yaptı çıktım odaya 1 saat sonra ameliyat olduğum tarafım cayor cayir yanmaya başladı ama böyle sanki kaynar sular döküyorlar. Doktor dedi içine gümüş koyduk kanalın orası kapanıp tekrar apse yapmasın diye. Beni taburcu edeceklerdi ama okadar büyük bir acı çekiyordum ki doktor artık bagrismalarima dayanamayıp o gümüşü çıkardı aldı. 2 gün müthiş kanamam oldu. Ama ben gümüşü cikarttirdigim için tekrarlama olasılığı çok daha yuksekmis keşke dayansaydim diyorum. İlişkiden sonra yine bazen orda sertlik oluyor. Ama sana tavsiye sankin ihmal etme. Ben ameliyat günü sabah bir uyandım o apse kötü biryerden patlamıştı resmen irin iltahap almıştı oyunden dikiş atıldı bana. Sakın ihmal etme baştan al onlemini 
(13,814 puan) tarafından
apse yok şimdilik o çok fena bir şey. şimdi öyle durduk yere şişti sinir bozucu. bu hafta regliyim bir de. haftaya giderim olmazsa
(722 puan) tarafından
Ay bu lanet olası  ztn en çok regli döneminde belirgin hale geliyor. Geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 382 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (13,814 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,322 göst.
0 oy
4 cevap 81 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 261 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Frtnzn (264 puan) tarafından soruldu

412,085 soru

12,405,467 cevap

44,582 kullanıcı

Kategoriler