0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi geceler arkadaşlar belki bu sorum saçma da gelebilir ama ama yaptığım yanlışsa da en azından bi daha yapmam benim bebeğim yoğun bakımda kaldı ön sitede mama almıştık çıktı mama vermedim kaldı açık olan mamayı da kimseye veremedim bende hergün hazırlayıp bi kaba koyuyorum pencerenin önüne koyuyorum kediler içiyor çöpe atacağıma aklıma öyle bişey geldi acaba yanlış mı yaptım

8 Cevaplar

0 oy
(2,200 puan) tarafından
Kedileri ishal yapabilir ama o mama canım 
tarafından
O yönden düşünemedim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(142 puan) tarafından
Zararı olacağını sanmıyorum canım, hatta iyi yapmışsın bence ziyan olacağına bı ****** nasiplenir ama tabi benim tıbbi bilgim yok fikren doğru geldi
tarafından
Bende faydam olsun dedim ama bazı arkadaşlar burda zararlı olduğunu söyledi bilmiyordum gerçekten yoksa hayatta bi karınca dahi zarar görsün istemem
0 oy
tarafından
Eskımemişse bir şey olmaz bence 
tarafından
Yok mama taze ve bebelak hatta alışmışlar hergün geliyorlar
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Bence olmaz farkında olmadan bir canlıya zarar verebilirsin
tarafından
Öyle mi bilmiyordum gerçekten
0 oy
(393 puan) tarafından
Bence her canlı kendi türünden olanların sütünü içmeli.  Misal inek sütü kedilere çok zararlıymis laktosyondan dolayı. Niyetin güzel ama bence yapma. 
tarafından
Öyle mi bilmiyordum dedim hani su falan bırakıyorum o da çöpe gideceğine bi faydam olur diye
(393 puan) tarafından
Yinede bir veterinere sorabilirsin.
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Formül mama verebilirsin yazıyor birçok forumda iyi yapmışsın çöpe gideceğine hayvanlar nasiplenmis çöpteki bozuk gidalari yiyeceğine taze mama yiyorlar 
tarafından
Gerçekten bende çöpe gitmesin kendim temiz kaynatılmış suyla hazırlayıp veriyorum zararlı diyince de bilmeden zarar vermek istemiyorum
(1,028 puan) tarafından
İçin rahat edecekse veterinere sor canım ama bir zarari olacağını sanmıyorum inek sütü asıl zararlı olan mamalar peynir altı suyuyla ya da keçi sütüyle yapılıyor
tarafından
Sorarım teşekkür ederim canım
0 oy
(723 puan) tarafından
Oğluma kutu kutu mama alıp atiklarima acıdım keşke bende verseydim neden aklıma gelmedi hiç:(( evet verilebiliyor o mama kedilere. Şuan çok üzüldüm. 
tarafından
Valla bende bebeğime sütümü verdim mama da çöpe gidip ziyan olmasın diye.  Sonra kafama takıldı belki yaptığım yanlıştır diye burdan sormak istedim
0 oy
(2,751 puan) tarafından
Verilebilir diye hatırlıyorum ama emin değilim.
tarafından
Çok saolun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 663 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Y (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
1 Temmuz 2024 Aile kategorisinde missn199 (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.
0 oy