0 oy
184 göst.
Aile kategorisinde (34 puan) tarafından
eşim benden çok uzaklaş mis böyle bir aydır ona hiç sarılmıyorum gerçekten o da sarılmıyor çok afedersiniz de cinsel isteği de azalmış artık öyle onun üzerine çok düşünmüyorum kendi halimdeyim sakin sabırlı eskiden sabaha kadar sarılırdım adamın dibinden ayrılmaz dim kendisi yeter derdi bırak uyuyayım derdi gerçekten şunu anladım ki insan uzaklaşınca da değerli oluyor asla beni kullanmalarına izin vermeyeceğim. Gerçekten böyle mi devam etmeliyim ya ileride soğuma falan tam olursa ama diğer haliyle değersiz oluyordum adamla çok sıkı fıkı oluyordum böylesi daha iyi mi sizce çünkü sürekli kavga ediyoruz değerimi bilmiyor baktım sürekli kavga ediyoruz değerimi bilmiyor ben de ondan uzaklaştım, Artık ben ve çocugum. Eşimi değiştiren kaynana o kadını Allah'a havale ediyorum.

3 Cevaplar

0 oy
(611 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim canısı ama bence al karşına konuş eşinle 
-Reklam-
0 oy
(561 puan) tarafından
Eşinden uzaklasirsan kaynanan daha çok sevinmezmi bence daha çok birlikte olun daha çok sevin bu şekilde olay başka yerlere gidebilir
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Fazla yakinlikta iyi degil fazla uzaklikta iyi değil canım 

Bu seferde aranizdaki bütün ipler bütün bağlar kopar bence birbirinizi yoklugunuza alistirmayin derim

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,476 göst.
12 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Hanifehtc (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 309 göst.
0 oy
13 cevap 468 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde martmasali (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 307 göst.
19 Aralık 2023 Aile kategorisinde Ayca_3535 (59 puan) tarafından soruldu