0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından
Günaydın arkadaşlar biz site içinde oturuyoruz hepimizin evi iki katlı ama müstakil gibi apartman değil neyse eşim inşaat işçisi ister istemez inşaat malzemelerini kapıya getiriyor dün yan komşuma gittim birşey almak için balkonda dedi gittim balkona girdim eşimin bı kova boyasını götürmüş nerden biliyorsunuz diyeceksiniz eşimin boya kutusundan  ve üstünde eşim iş ilanları için çıkardığı kart vardı bu ilk defa değil bir iki kere daha gördüm söyledim de kadın bildiğin Kur'an'ı getir elimi verym sizin değil dedi ama ben gözümle gördüm ya 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boyayı da çalmazsın artık ya pes. Neden görüşüyorsun ki hala madem hırsızlık yaptığını düşünüyosun
(335 puan) tarafından
Gerçekten hani gözümle görmesem asla düşünmem ama gözümle gördüm ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Inkar ediyosa gerçek dünyada hesaplasirsiniz ama sende eminsen degilsen hic söyleme
(335 puan) tarafından
Eminim cnm eşimin iş ilanları kartı üzerine düşmüş ve yağmur yağınca Kart kovaya yapışmış kalmış ordan tam emin oldum eşimin ismi soyisim yazıyor
0 oy
(240 puan) tarafından
Değerli olanları alamiyacagi biyere koyun canm Allah goruyo ya o onunla Allah'ı arasinda
(335 puan) tarafından
Cnm değerli sadece eşimin inşaat malzemeleri oda yer olmadığı için kapımızın önünde duruyor onlarında onlarca malzemesi kapımda hani kimse elini sürmez o öyle değil
(240 puan) tarafından
Üstünü falan kapayin canm almasına fırsat vermeyin siz tenezzul edip ellemiyo olabilrsiniz ama dediğine göre onlar öyle degil
0 oy
(10,972 puan) tarafından
ay yok artık. kamera tak evin dışına 
(335 puan) tarafından
Eşime söyledim cnm valla öyle düşünüyoruz
0 oy
(16,560 puan) tarafından
Laf arasında arada malzemeler kayboluyor diye ön kapıyı gören kamera taktıracağız de
(335 puan) tarafından
Öyle düşünüyorum artık olacak gibi değil ya Allah'tan insan hiç mi korkmaz ya
(16,560 puan) tarafından
Korkmayan korkmuyor maalesef
0 oy
(234 puan) tarafından
Eşin malzemeleri kiler gibi bir yeriniz yok mu öyle bir yere koysun bari. Bazı insanlar çok aç gözlü oldu her şey beklerim
(335 puan) tarafından
Yok cnm kiradayiz bize ait değil olsa yine bir şekilde yapardık
0 oy
(15,277 puan) tarafından
Bu devirde kamerasiz ev yok gibi. Heleki müstakil evseniz ihtiyaç. Kamera olursa hicbişeye elini uzatamaz. 
(335 puan) tarafından
Cnm şuan sitede 3 kamera var onlardan utanmayp alıyorsa bnm takmm çok fayda etmez sanki
0 oy
tarafından
Çalınana kadar gider balkona bı köşeye koyar üzerini kapatırım şimdi boya malzemeleri dünya para ve bidaha asla görüşmem..
(335 puan) tarafından
Cnm bir iki şey değil çok inşaat malzemesi var hangisini alayım ki zaten dün o boyayı da görünce çok üzüldüm dedim bu insan olamaz ya
tarafından
Demmekki sürekli alıyor çok olduğu için farketmiyosunuz yazık günah kolay mu aliniyor o malzemeler..
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Kamera yerleştir köy yine boya falan alacağı tarz şeyleri sonra da hani siz almiyordunuz diye şak göster polise vercem bu görüntüleri yeter diye de korkut 
0 oy
(611 puan) tarafından
E yuh yani evine gidip alsaydın bence gıcıklık değil mi öyle yapardım 
0 oy
(11,071 puan) tarafından
Ben olsam derim a bu benim kocamın kaybolan boyası siz mi buldunuz vs inkar ederse de yok bak eşimin kart şeysi var üzerinde dersin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 486 göst.
2 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 392 göst.
5 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 602 göst.
13 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Şahsına münhasır☸️ (728 puan) tarafından soruldu

403,626 soru

12,092,864 cevap

36,386 kullanıcı

...