Kızlar çok kafamı karstryolar devlet oalnda var yarı özel dyorlar çok ilgili pencereden baksam okul gorunuyor millet çok memnun neyse kızım Eylül'de 4 yaşında olacak smdi herşeyi blyor konusyor artık syliyor ama uzun uzun ust üste konusamiyor kendini rahat ifade edemiyor kadın dedi oğlum kekeliyormis gönderdim iki ayda duzledi dyer arkadsim dedi oğlum anne gel bile.dyemiyordu gtti baya ilgili okul düzeldi dye ücret falan halederiz yeterli gtsin çok çocukları seviyor parkı çok istyor gotryorum hamileyim halim yok geçen sene full etklnlk yaptrdim ondan snra cümlesi brazda olsa düzeldi bende yoruluyorum sürekli parkta peşinde oliyorim evde sklyor telefon TV istyor fazla vermemeye çalışıyorum işte Kasım'da doğumum var eylulde okula gidecek haftaya kayıt başlıyor arkadslarim dyor sen doğum yapacan? Kasım aralıktan snra kiş o yeni doğan bebekle götür bidaha getrmeye nasıl gdcen dye çok üzülüyorum evime çok yakın gideblirmiyim çok zorlanırsını yeni doğan bebe bı yandan ev iş güç bı yandan çocuğu getir götür ödevler falan çok strese koyuyorlar beni siz ne düşünüyorsunuz lütfen fikirlerinizi alayım servise versem çok saçma olur çünkü eve çok yakın bebek arabasına koyar mecbur dyorim millet nerden geliyor bebeğiyle yağmur falan bide buranın kişi çok sert esiyor