0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Kızlar çok kafamı karstryolar devlet oalnda var yarı özel dyorlar çok ilgili pencereden baksam okul gorunuyor millet çok memnun neyse kızım Eylül'de 4 yaşında olacak smdi herşeyi blyor konusyor artık syliyor ama uzun uzun ust üste konusamiyor kendini rahat ifade edemiyor kadın dedi oğlum kekeliyormis gönderdim iki ayda duzledi dyer arkadsim dedi oğlum anne gel bile.dyemiyordu gtti baya ilgili okul düzeldi dye ücret falan halederiz yeterli gtsin çok çocukları seviyor parkı çok istyor gotryorum hamileyim halim yok geçen sene full etklnlk yaptrdim ondan snra cümlesi brazda olsa düzeldi bende yoruluyorum sürekli parkta peşinde oliyorim evde sklyor telefon TV istyor fazla vermemeye çalışıyorum işte Kasım'da doğumum var eylulde okula gidecek haftaya kayıt başlıyor arkadslarim dyor sen doğum yapacan? Kasım aralıktan snra kiş o yeni doğan bebekle götür bidaha getrmeye nasıl gdcen dye çok üzülüyorum evime çok yakın gideblirmiyim çok zorlanırsını yeni doğan bebe bı yandan ev iş güç bı yandan çocuğu getir götür ödevler falan çok strese koyuyorlar beni siz ne düşünüyorsunuz lütfen fikirlerinizi alayım servise versem çok saçma olur çünkü eve çok yakın bebek arabasına koyar mecbur dyorim millet nerden geliyor bebeğiyle yağmur falan bide buranın kişi çok sert esiyor

4 Cevaplar

+1 oy
(6,955 puan) tarafından
Ben olsam yollardım kızımın konuşma vs konusunda maşallahı var ama yinede yollicam 4 6 yaş gurubuna Benimkide Temmuz'da 4 yaş oluyor evde hem beni çok zorluyor hemde sıkılıyor tatminde edemiyorum artık doymuş durumda yapmadığım etkinlik oyun girmediğimiz park alanı kalmadı 
(5,961 puan) tarafından
Aynı aynı buda konusyor artık herşeyi anltyor ama uzun uzun cumlesi yok senin benim gbi konuşamıyor dediğin gbi gtmedgimiz park yapmadgim etkinlik kalmadı Pinterest uygulaması bende var herşeyi ordan alıp kendi cabamla.yaptim kartlar oyuncak vs sklyor tek park istyor arkads istyor hep dyor okula gdecem parka gdecem götürmek istyorum valahi korkutryorlar yeni doğan bebekle zor olur dye
(6,955 puan) tarafından
Yahu seni korkutana kadar destek çıksalar ya yeni doğan ve sıkılan bir çocukla çok daha fazla zoelanorsın onlarda aynı yolu gidecek sonuçta ha güvenmezsin yollamazsın ayrı ama yetişemediğin yerde destek oluruz demek çok mu zor
(5,961 puan) tarafından
Guvenmeden degl ya gidip gelme bebek hasta olurmu ondan korkuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuklar için kreş çok iyi ben vermenizi tavsiye ederim 
(5,961 puan) tarafından
Kreş çok pahalı kiradamdan daha pahalı tek maaşla.olmaz öyle daha önce düşündüm belki çalışırım kreş desteği veren yere oda hamile olduğumu öğrendim çok pahalı oda gonderemem
tarafından
Ee anaokuluna yazıyorlar mı bu yaşta , bilgim yok bu konuda ama
(5,961 puan) tarafından
Evet 4 yaş aliyor yaa kız burda
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsun kış nasıl geçiyor o da önemli iki çocukla aynı anda ilgilenemezsin o yüzden bence kreşe vermen mantıklı 
(5,961 puan) tarafından
Tekirdağ valah çok esiyor boş alanda çok var uçuryor resmen kreş pahalı cnm kiradamdan daha pahalı
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Çok haklı gönder çocuğunun geliştiğini göreceksin hiç düşünme tek kötü yanı hasta oluyorlar sık sık 
(5,961 puan) tarafından
Küçük bebek hasta olurmu o yolda işte ona korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,109 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sema34 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
15 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
1 Eylül 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Doomrose (930 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 149 göst.
4 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,014 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...