0 oy
564 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar  çok şükür çocuğum artık ana sınıfına başlıyacak .ama bilgisizim :) kayıtlar ne zaman başlıyor sizce belli bir süresi var mı ? Burda komşularım kimi Ağustos sonu diyor ,kimi eylül başı diyor.bu sabah da goglede temmuzda başlıyor diye okudum ? Bilgisi olan yardımcı olursanız sevinirim <3

11 Cevaplar

0 oy
(17,749 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
E devlette baktım temmuz ayının ilk haftası basliyacak yazıyor 
tarafından
Ne yazdın baktın cnm ? Bende bakayım bi
(17,749 puan) tarafından
E devlette ilköğretim okulları adrese göre kayıt sorgulama yazınca çıkıyor gir bak bakalım ismi çıkıyormu çocuğunun
tarafından
Çok teşekkür ederim cnm,ya denedim çıktı , temmuz ayında basliycakmis yazıyor.
(17,749 puan) tarafından
Evet canm temmuzun ilk haftası gidip yakın olan okula sor. Kazasız belasız bizim miniklerde anasinjfina başlar inşallah
tarafından
Amin inşallah cnm :)
-Reklam-
0 oy
(517 puan) tarafından
Kaç doğumlu canım senin ki
tarafından
Eltime  dün misafirlikteydim o söyledi .kızı benim çocukla yaşıt.o dedi kayıtlar Ağustos da başlıyor,geçen de bahçede oturmuştuk komşum dedi Eylül başı falan işte kafam karıştı internet ten baktım temmuz başı başlıyor diyo . hamileyim okula gidip soramadım ondan bu platformda sordum.
(647 puan) tarafından
Ana okulu bağımsız bir okul olur ve sadece okul oncesi öğretmenleri çalışır. Okulda yalnızca okul öncesi öğrencileri olur. Genelde 4-5 yaş ama bazıları 3 yaş da alır. Ama anasınıfı herhangi bir ilkokul bunyesinde olur. Yani normal ilkokul çocuklarının gittiği okulda bir tane de okul öncesi için sınıf olur. Ona sadece 5 yaş alınıyor diye biliyorum.bu arada benim olduğum şehirde 1 temmuzda bize yakın anaokulunda kayıt başlıyor ve hemen dolduğu için eşim sabah 6da sıraya girmeye gidecek. Okulun sitesine girip bakın bence
tarafından
Çok sağol ya güzel açıklamışsin :) peki duyduğuma göre erken gidenler çocuğunun sabahçı mı öğlenci mi olduğunu belirliyebiliyormuş.dogru mu
(647 puan) tarafından
Rica ederim. Evet erken kayıt olanların seçme şansı daha yüksek. Geç kayıt olunca nerde bosluk kaldıysa ona yazıyorlar. Genelde de sabah boşluk kalıyor
(17,749 puan) tarafından
Kızlar e devletten ilköğretim okulları adrese göre kayıt sorgulama yazın çıkıyor tıkladıktan sonra ismi çıkıyormu diye bakın ama sonuçlar temmuz ayında açıklanır
0 oy
(6,955 puan) tarafından
Yarın gidip sorucam bende
tarafından
Ya öyle mi öğrenince yazar mısın buraya? ,ben 9 aylık hamileyim gidemiyorum .
(6,955 puan) tarafından
İnşallah unutmam sen yine de hatırlat yaz okulu olarak 1 Temmuz'da başlicam dedi bana ama kış dönemi kaydını yarın gidip konuşcam
(61 puan) tarafından
Sordunuz mu acaba
(6,955 puan) tarafından
Ay evet buraya yazacaktım sağolun hatırlattınız 7 Temmuz'da başlıyormuş bizim burda şuan yaz okulu olarak varmış heryerde aynı mı bilmiyorum
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Temmuzda e devlet üzerinden meb bakabilirsiniz benim oğluma geçen sene çıktı e devletten bakmıştım heyecanliydi
(3,058 puan) tarafından
Benim oğlum 2018 Aralık 25 doğumluydu
tarafından
Evet bizim komşumuz gitti zaten okul müdürle konuşmuş 2-3 temmuz'da kayıtlar başlıyormuş.
(3,058 puan) tarafından
Aynen canım temmuzun 2. Haftası bakarsanız çıkar inş
(5,961 puan) tarafından
Pazartesi kayıtlar başlıyormuş eşime gelin demişler öncelik 2018 2019 demiş 2020 doğumlu da kontejan dolmazsa alırız demiş pazartesi gdceem bende bize çok yakın inşallah alırlar
tarafından
Benim de 2020 inşallah alır diye düşünüyorum.
0 oy
(517 puan) tarafından
Nerden öğrendin canim
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Valla ne zaman başlıyor bilmiyorum da ben camiye isim yazdırdım hem cami eğitim hem kreş eğitimi veriyorlar gidenler memnun diye bakalım ararlar mı 
tarafından
Yaa iyi etmişsin cnm ,bende camiye göndermek isterdim ama uzak kalıyor. 9 aylık hamileyim uğraşamıyorum.
(6,896 puan) tarafından
Bizim çok yakın canım aramızda bı cadde ve iki bina var o yüzden anasınıfı da ücretli dediler bize de orası uzak bende orası da ucretliyse buraya gitmesi daha iyi diye düşündüm
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Başlamış canım bzm burda dün konuştuk parktada
tarafından
Yiaa öyle mi siz nerde oturuyordunuz?
0 oy
(1,348 puan) tarafından
benim kızda 2020 Nisan dogumlu alırlar mı okula acaba
tarafından
2020 anasınfıına çıkmıyor diye bilmiyorum ama kreşe verebilirsin
(1,348 puan) tarafından
teşekkür ederim canım
tarafından
Evet geçen sene sordum dediler ki kontenjan dolu, seneye alırız demişler di . inşallah alırlar.yoksa benim kız bu sefer çıldırır.yakinlarda kreş de yok babası da iş icabı götürüp getirmez.
0 oy
tarafından
Olur eylül de geç kalırsın temmuz başı Kayıtlar 
tarafından
Çok sağol canım
0 oy
(838 puan) tarafından
Temmuz'da baslıyom cnm 2hafta bıle sürmüyor kayıtlar bıtıyor zaten temmuz ilk haftası ara okulu baslamısmı ona göre gıt yaptır geç kalırsan gıdemez çocuğun geçen sene basıma geldı
tarafından
Teşekkür ederim cnm gidip bakicam.1 temmuz da :)
(838 puan) tarafından
Rıca ederım cnm ben İstanbul'da oturuyorum
0 oy
(650 puan) tarafından
Bizimki okul kapanmadan bir hafta önce başlamıştı 3.4.5 yaş aralığı kızımı yine kaydettim yaşı birinci sınıfa uymuyo :) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (570 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 309 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde GullusahOyku (226 puan) tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,973 cevap