0 oy
435 göst.
Diğer kategorisinde (281 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Göz rengi mavi inşallah değişmez sizce 

17 Cevaplar

0 oy
(6,941 puan) tarafından
Benim kızımında mavi gibi ela karışıktı şuan çok açık kahve 8 ayda değişti 
-Reklam-
0 oy
(557 puan) tarafından
Değisir canim
0 oy
(5,470 puan) tarafından
E tabi değişir. :D sen hiçbir yetişkinde böyle bir ton mavi gördün mü :D 
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Kızım doğduğunda boyledi şimdi 3 yaşında kahverengi gözlü koyulasti
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Valla ayni kızımın göz rengi şimdi değişti ama. Maşallah yavruya.
0 oy
tarafından
Bebeğin  üzeri çok kalın gibi duruyor sıcak değil mi havalar kız kafasında da şapka var göz rengine gelince benim oğlumun ki değişmedi ama kiziminki değişti 
(557 puan) tarafından
Kız ben de içimden sorduğunu geçirdim yaniyo hava nasıl bu şekilde yani anlamadım bebek yanar sıcaktan isilik olur heryeri kapalı
tarafından
Aynen bende valla
(281 puan) tarafından
Canım biz ahlatta oturuyoruz ve burası diğer şehirler gibi sıcak değil bide benim odam güneş görmediği için soğuk ustundede sadece kisakol bir zibin ve uzerindekide ince bir ceketli var ve ben kundak yaparım uzerindekini çıkarırım asla kundaksiz bırakmam elleri hemen buz kesilir bilmeden olumsuz yorum yapmayın lütfen
tarafından
Ellerinin buz kesmesi soğuktan değil yeni doğan olduğu için dolaşım sistemi hızlı çalıştığından kaynaklı bir durum.
tarafından
Elleri yeni doğan için soğuk
(5,470 puan) tarafından
Üşüyüp üşümediğini göğsünden kontrol edeceksin canım. Sanırım yeni annesin hayırlı olsun. Tecrübesiz olman ya da birşeyleri yanlış bilmen hatta belki hiç bilmemen normal. Bak burda tecrübeli anneler varö bilgi paylaşımı güzeldir :) ahlatın hava durumuna baktım şimdi genel olarak 25-26 derece zaten. Kundağa da gerek yok çocuğa. Sal rahat rahat kokuna bacağına alışsın.
(281 puan) tarafından
Bu ikinci çocuğum ben bir anneyim neyin ne olduğunu bilirim dediğin gibi burnu göğsü buz gibi oluyo bir bebek üşüdüğünde titrer dimi benim oglanda üşüdüğünde hemen titrer dediğim gibi benim odam güneş gormuyo oturduğumuz yer koy gibi yüksek bir yerde benim ayaklarım bile odamda hemen buz tutuyo yani tecrübesiz anne değilim hem kaynanam ile yaşıyorum o daha tecrübeli dimi
(281 puan) tarafından
Kundak olmadan uyumuyo kundak yaptığım gibi uyuyo hem niye kundak yapmiyim kundak kötü biseymi bende sürekli baglamiyomki uyuduğu zaman kundak yapıyorum
(5,470 puan) tarafından
En büyük risk kalça çıkıklığı. Ama siz daha iyi biliyorsunuz dur zaten
(281 puan) tarafından
Yarım kundak canım kızımda yarım kundak yapiyodum evet canım en iyisini anneler bilir zaten
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Evet canım kahverengi olur
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Benim kızinda aynı rengı bende surda bekliyem 
(281 puan) tarafından
Kaç aylık kızın
(8,661 puan) tarafından
14 günlük daha küçük
(281 puan) tarafından
Rabbım sana bağışlasın biz 26 günlük olduk
0 oy
(3,169 puan) tarafından
Değişir. Kızımında maviydi şimdi 5 aylık döndü. 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Maviyse kahverengi olur canım çünkü mavi gözün altındaki gerçek renk kahverengiymis
(281 puan) tarafından
Sağlıklı olsunda bisey olmaz çünkü eltimin oğluna göz rengi maviydi yeşile döndü
(3,246 puan) tarafından
Onu bilemem ama televizyonda duymuştum kahverengi gözlülerin altındaki asıl renk mavi demisti uzman bi doktor
Sağlıklı sıhhatli olsun da
0 oy
(5,623 puan) tarafından

Oy maşallah rabim sana bağışlasın inşallah ya<3

(281 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(5,623 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Maalesef değişecek kahverengi olacak:) kardeşim 3 ayına kadar masmaviydi gözleri yavaş yavaş kahveye dönüştü 
0 oy
(3,620 puan) tarafından
Oğlumun boncuk mavisiydi 1 yaşına kadar sonrasında değişti yeşile döndü. Daha çok erken değişebilir 
(281 puan) tarafından
Eltimin oğluda maviden yeşile dondu
(3,620 puan) tarafından
1yaşına kadar anca oturuyor göz rengi
0 oy
(3,553 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bak bizde boyleydik. Değişir diyenler olmuş ama benimki değişmedi 

Kuzenimde değişmedi boncuk boncuk . Maşallah oğluma :silly:

(281 puan) tarafından
Allahim bu çok tatlı ya maşallah sübhanallah inşallah benimkide değişmez ya zaten sarışın gozude değişmezse ayni bu tosun gibi olur kız fotoyu kaldır valla nazar değer benimki daha küçücük onun için attım
(3,553 puan) tarafından
Kaldıracak zaten bak diye sey ettim :D
(281 puan) tarafından
Ay yerim ya maşallah çok tatlı Rabbım kem gözlerden korusun inşallah bizimkide öyle olur
(3,553 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Muhtemelen değişir. Sizin göz renkleri bizden biri olur büyük ihtimalle. Benim gözüm ela. Eşimin kahve

Oğlumun gözü ela kızımın kahve oldu 
(281 puan) tarafından
Benim kahve esiminde kahve kızımın çok koyu kahve siyaha yakın zeytin gibi bu mavi insallah değiştirmez
(19,483 puan) tarafından
Muhtemelen onun da kahve olur. Bebek mavisi bu.  Daha 26 gunlukmus. 1 yaşa kadar belli oluyo. Kızımınki 4 aylıkken falan kahveye döndü
0 oy
önce (1 puan) tarafından

Benim kizimda 3.5 aylik gözleri bu renk benm gozlerim yesil oglumun mavi acaba kizim ne olur merakle bekliyorum.Dogdunda mavi gibiydi suaan grileştii farklı bir tonda anlam veremedim halen.

image

image

0 oy
önce (3,894 puan) tarafından

Benim bebeğim doğduğu zaman gözleri mavi görünüyordu herkese bu maviş olacak dedim bana yok her bebek doğarken böyledir griye çalan gözleri olur zamanla koyulaşır dediler şimdi bebeğim 5 aylık ve gözleri masmavi dediğim çıktı :D

önce (3,894 puan) tarafından
Laa eski postmuş sksksk

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 879 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mustafaemir66 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 330 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Yasemindyh (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde sarikaya (31 puan) tarafından soruldu