0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (722 puan) tarafından
Canım Kızlar geçen taşınırken tabak çanağı strece sarmayı düşündüm. Başka önerisi olan varmı. Nasıl sağlam taşırım. Taşınma önerileri olanlar yazsın işimi kolaylastircak.

14 Cevaplar

+1 oy
(4,533 puan) tarafından
streç değil de gazete kağıdına sardım ben. Kolinin her tarafına kırılacak, mutfak diye yazmayı unutma. 
(722 puan) tarafından
Gazete bulamıyoruz ya şaka gibi gazete yok piyasada.
(4,533 puan) tarafından
a4 kağıt al o zaman, streç bir işe yaramaz bence.
-Reklam-
+1 oy
(1,542 puan) tarafından
Balonlu pat pat aldım 10 metre felan hiçbirşeyim kırılmadı
0 oy
(4,596 puan) tarafından
Gazete ile tasidim ben hatta sarmadim bile bi tabak bir kagit o sekil yerlestirdim koliye kirilma olmadi eve yerlestirirkende kolaylik oldu
(722 puan) tarafından
Ay kuzum gazete bulamıyoruz ya en iyisi gazete evet
(4,596 puan) tarafından
Migrosta oluyor ve ya mahalle bakkallarinda
0 oy
tarafından
Ben saccade sofra altlığı ile sarmıştıim.korana vardı o zamanlar da o yüzden 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Gazete kağıdı yada patpat
(722 puan) tarafından
Gazete bulamadık valla patpat baksın kocis
0 oy
tarafından
Stres ne işe yarayacak ki o cizilmeyi önler anca sen gazeteye sar o bariyer görevi goruyo stecten iyi korur çok sıkı koyma koliyo ustune de içinde ne olduğunu yaz mutlaka mesela mutfak tabaklar mutfak bardaklar gibi hem hsnig kolide ne odugunu bilirsin bişey lazım olursa hemen bulursun hemde direk hangi odaya yerlesecekse oraya goturuler 
(722 puan) tarafından
Şöyle tabaklari tek tek değil yine gazete misali aralardan geçirerek sarıp hepsini bütün şekilde sıkıştırıyorum tabi arasına gazete olsa daha iyi ama yok bacım bulamamış herif
(722 puan) tarafından
Bakresim ekliyim böyle kırılır mı fikir ver
tarafından
Ekle gülüm Bi bakiyim bEn bu işte ustayım
(722 puan) tarafından
Ekledim canisi
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Taşınma için 300 metrelik strec ler var onlar kalın baya ben onlara sardım baya sıkı sıkı oldu. Aralarına çevresine üst üste koyunca da sıkıca birbirine tutundurdum 
(1,805 puan) tarafından
Gazete mürekkep li oldugu için yıkamak lazım strec ten sonra yıkamak gerekmez
(722 puan) tarafından
Hah evet bende öyle yapıyorum şuan kırılır mı diye bı muallakta kaldım
(1,805 puan) tarafından
Bende böyle yaptım bazısının etrafına koli kenarına yumuşak çarşaf vs koydum. Birde evde camlar kitaplar ayrı ayrı yere koyup üzerine yazicam ona göre dikkat ederler. Benim 1500 km gidecek eşyalar yeter bence gelirken 1 vazo hariç hicbirsey kırılmamıştı. Oraya gidince de çoluk çocuk toplayıp strec film açtircam
(1,805 puan) tarafından
Bir de diyorum amma sarmissin derler bizimkiler açmaya bikariz gibi geliyor. Şimdi gurbetteyim fırsat buldukça 2 aydır toplanıyorum bıktım usandım ama neyseki memlekete dönüyoruz orda yardımcı çok halledilir bir şekilde
0 oy
(722 puan) tarafından

Böyle sarıyoum aralarından geçirip hepsini birleştirdim 

image

tarafından
Valla çok güzel paketlemissin de bunlar sıkışık sıkışık tehlikeli o zaman tasimacilara ozellikle uyar oncen mutfak esyalrini sakince çıkarsın kirlimasinlar takımın da çok güzelmiş yazık olmasın
(722 puan) tarafından
Diyorum aralarinada kullanmadığım havluları koyayim
tarafından
Hıh havlu çok iyi fikir eee geri mi sokcen strecleri
0 oy
(13,122 puan) tarafından
döner kağıtları oluyor ya toptancılarda vardır onlardan, gazeteden daha temiz olur hem
(722 puan) tarafından
Aaa evet bu çok daha mantıklı bardaklar için faln
0 oy
(638 puan) tarafından
Eşimin atletlerine sarmistim.  Biraz fazla yer tuttu ama kırılan olmamıştı. 
(722 puan) tarafından
Evet çok yer kaplar
0 oy
(154 puan) tarafından
Toptancılar da gazetenin tek renkli kağıtları oluyor renk vermiyo çanaklara ondan alın 
(722 puan) tarafından
Evet biri daha yazmış çok mantıklı onlardan aldirayim tesekkur ederim
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ben kırılacak şeyleri kendim götürmüştüm temizleğe gittikçe birer koli götürdüm sende öyle yap yoksa illa ki başına bi iş geliyor 5 kere ev taşıdım ordan biliyorum 
(722 puan) tarafından
6 ay önce bı taşındım sadece 1 tane küçük bardak kırılmıştı. Ama çok satmıştım falan koli çıkmıştı.
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Eğer arabayla götürme imkanın varsa kirilacaklari arabanızla taşıyın, ben gazete kağıdına sardım hepsini 1300 km mesafeye eşim arabayla götürdü hiçbir şey kırılmadan tasidik 
(722 puan) tarafından
Büyük takımı öyle yapcam diğerlerinde artık sansa
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Yeni gazete alın onlara sar aralarina koy en azından sonra strecle sıkıca hicbirsey olmaz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nare88 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 168 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aselinannesiiiii (67 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 244 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Anne1234 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 658 göst.

410,033 soru

12,327,946 cevap

39,154 kullanıcı

Kategoriler

...