0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından
Ben baktım henüz kayıtlar düşmemiş yakında bur okul var o bile 20 dk mesafede uzak farklı bir tane var servis içeriye kadar giriyormuş ama içinde hostes yokmuş binada bir kadın söyledi ben oğlumu kendim götürüp getirdiğim için içim rahattı şuan bir kaldım çocuğumu kendi başına servise bindirip kime emanet edeceğim eşimde zaten öyle olmaz dedi yeni taşındigimiz için herkes farklı şeyler söylüyor böyle olursa vermeyecegm sanırım oğlumda anne ben seni tanımıyorum ki burayı kaybolursam diyor 

10 Cevaplar

0 oy
(9,577 puan) tarafından
Çok şükür bizim okul 10 dakika yürüme mesafesinde ben götürüp getiriyorum. Oğlum Ekim 2019 geçen senede gönderdim anaokulana bu senede gidecek
(541 puan) tarafından
Benim kızımda ekim doğumlu geçen yıl birinci dönem almadılar ikinci dönemde ben yollamadım
(225 puan) tarafından
Ben geçen sene 4/6 yaş gonderdm kendim gittim aldım geldimde burası 20 dk diyolar bilmiyorum ya hiç içime sinmedi
(541 puan) tarafından
Yaşa göre sınıflar ayrı değil mi bizimki tam 4 yaş olmadığı için sistem kabul etmiyo demişlerdi 4 yaş ayrı 5 yaş ayrı sınıflar vardı daha çok 5 yaş alıyolardı. Ama şehirlere göre değişiyo demek ki
(9,577 puan) tarafından
Benimde tam 4 yaş olmamıştı sadece okulun müdüresiyle tanisiyorduk saolsun rica ettim kabul etti oda oğlumun dili geride kreşe veeye gücüm yok dedim aldı 4 yaş 1 tana tek sınıf vardı ona verdi. Sonra öğretmenin bağırış çağırışlai yüzünden oğlum gitmek istemedi gitmedi ağladı vs müdüre ile konuştum 5 yaş sınıfa verecem dedi 5 yaş sınıfın öğretmeni ile konuştu birde oğlum o öğretmeni çok seviyordu onda duruyordu ikinci dönem 5 yaş sınıfında kaldı.simdi Ağustosta başvurular olacak ben gene o öğretmeninin sinifjna verecem
(541 puan) tarafından
Ağustos'ta mı Temmuz'da değil mi kayıt
(9,577 puan) tarafından
Bizim Ağustostu geçen sene bu sene bilmiyorum tahmin ettim
-Reklam-
0 oy
(10,037 puan) tarafından
Kayıtlara nerden bakabiliuoruz canım
(225 puan) tarafından
E devletten cnm
(541 puan) tarafından
Ben e devletten baktım okul öncesi sistem temmuz ayında çıkacaktır yazıo
0 oy
(3,572 puan) tarafından
20 dk yürüyüp götürsen olmaz mı çok da uzun bir süre değil ya da bisiklete koysan çocuğu öyle götürsen bebek arabası bile olur
(225 puan) tarafından
Canım 20 dk arabayla düşün baya uzak lojman içindeyim lojmandan dışı yürüme mesafesinde olsa hiç sorun etmem ve anaokulu sabahmis kızım 1,5 yaşında nasıl yapicm bilmiyorum
(3,572 puan) tarafından
He ben yürüme mesafesi yirmi dk sandım canım o zamam epey uzak sen bilirsin ne diyim
0 oy
(541 puan) tarafından
Ben vercem ama okul yakın evime. İki okul daha var ama mesafe istemiyorum burda sokaklar köpek sürüsü  dolu korkudan gitmiyorum başka yere
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Kasım 2019 doğumlu geçen sene 4 yaşa gitti busene 5 e devam servisle gitti servis ablamiz vardı ben çok memnun kaldım 5 yaşına yakın olan çocuğu evde busene tutarsan 6 yaşında birinci sınıfa vermeyeceksin o zaman yine anaokuluna verceksin seneye çocuktan bir sene calacaksn bzmkiler direk 5 yaş olarak anaokuluna düşüyor canım kaydı ikametgahdan
(225 puan) tarafından
Evet biliyorum cnm servis ablası olsa hiç düşünmem kadın yok değince bende kaldım kime güvencem çocuk servisi bulamzsa 8 km uzaklıkta okul
(2,936 puan) tarafından
Büyük şehir mi bilmiyorum ama kuzum onu öyle vermezler hele anaokulu çocuğu cikipda servise bin gibi bişey olmuyor öğretmen direk servise teslim etmek zorunda bide benm bildigim servis ablası olmadan anaokulu alamazlar burası küçük ilçe çok servisi yok iki tane ikisininde teslimi aynı çocukları el ele tutturuyorlar sıra halinde bindiriyorlar okulun içine kadar teslim ediyor
0 oy
(139 puan) tarafından
Kayıtlar nereye düşüyor ki benim kızımda 2019 lu okjula gidip mi kayıt yaptırcam
0 oy
(846 puan) tarafından
Hemen evimin arkası okul gidip görüştüm kayıtlar 1 temmuz da başlayacak dedi 2019 lü bu yıl gidecek inşallah
(541 puan) tarafından
Post sahibi değilimde sordunuz mu acaba kayıt için ne istiyorlarmış
(846 puan) tarafından
Yok canım sormadım haftaya inşallah bakalım inşallah çok şeyler istemezler
0 oy
(595 puan) tarafından
2019 luyuz 4.yasa gittik bu sene 5 yasa gidecek ayni okula.2025 te de ilkokula baslayacak..Bizim okulun kayitlari temmuz ortasinda baslar...Cevremde baska bir okul var yazi asmilar kayitlar baslamistir diye devlet okulu.
0 oy
(2,783 puan) tarafından
Bu sene gitti yarin son gunumuz 1 donemi kapatacagiz insallah seneye tekrar gidecek anaokuluna okul yakin aramizda 1 ev var
0 oy
(15,448 puan) tarafından
Geçen sene gitti bu senede gidecek. Nisan 2019 doğumlu. Eski öğrencilerin kayıtlarıni erken aldılar bizde. 1 temmuzda yeni ögrencilerin kayıtlarını alacaklar. Bizimki eve bayaği uzak. Arabayla 20 dakika sürüyor. Eşim getirip götürüyor. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 37 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde bglm_ftma (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 290 göst.
7 Eylül 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 171 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dilekk (1,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 388 göst.