0 oy
290 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar aldıgınız tüm malzemelerı ogretmenemı teslım ettınız eğer ettıysenız ödev vs verınce nasıl yaptırdınız yenıdenmı malzeme aldınız ödevler ıcın

7 Cevaplar

0 oy
(14,491 puan) tarafından
Ödev vermemişti ogretmen.

Bazı etkinlikler vardı onun için tek kalem bile yetmişti 
tarafından
Hmm bızde ister verın ister getır götür yapın dedj sence hangısı mantıklı olur
(14,491 puan) tarafından
Ah,güzel soru :)
Okul yakın mi?
tarafından
Evet yakın
(14,491 puan) tarafından
O zaman getir götür de yapabilirsiniz ama sizden başka diğer öğrencileri de gözlemleyin.
Yani sizden başka getirip götüren yoksa çocuk kendince herkesin ki kalıyor niye biz eve götürüyoruz düşüncesine kapılabilir.

Yada herkes götürüyorsa evine,siz birakirsaniz neden burda kalıyor diyebilir

Çoğunluk ne yapıyorsa uyardım ben olsam ilk 1 hafta gözlemleyin,veliler olarak kendi aranızda da illa ki konuşulur
tarafından
Evet ilk hafta götürüp vermeyım hepsını
-Reklam-
0 oy
(302 puan) tarafından
Zaten evde illaki oluyor cocuk olunca boya falan onlarla yapıyoruz ödevleri. Çocuklu her evde vardır yani sende yokmu
tarafından
Anladım canm pekı yaz tatılı gırınce gerı verırlermı kalan malzemelerı
(302 puan) tarafından
Veriyorlar ama kuzum eğer evde kırıp kaybeden bir cocuksa açıkçası okulda da çoğu zaman kırılıyor kayboluyor öğretmenler öyle sahip çıkmıyor ki hangisine çıksın kac çocuk var. Yani eksiksiz gelmesini bekleme kalan neyse onu verirler
tarafından
Anladım pekı ben hepsını etıket yaptım karısan vs olursa ayırırlarmı
(302 puan) tarafından
Yani ne kadar yaparsan yap kırılan kaybolan oluyor gördüklerini ayirirlar illaki ama bilemiyorum yani ben hiç eksiksiz geri alan görmedim malzemeleri hatta hiç alamayan bile gordum
tarafından
Anladım cnım çocuğum verımlı zaman gecırsınde
0 oy
(951 puan) tarafından
Ödev vermiyordu anaokulunda. Verirsede 1 Yazı defteri var onu eve gönderip o rakamı yazdırın diyordu. İlk hafta götürdük malzemeleri verdik. Her şeyin üstüne tek tek isim yazdık. 
tarafından
Bende yazdım herşeye ısmını
0 oy
(12,291 puan) tarafından
Benim oglum kreşe gitti gecen sene ozele. Orda kullandiklari vardi ayri. Ama biz evdede etkinlik yaptigimiz icin evdede vardi zaten hala var. Kuru sulu pastel keceli kalemlerimiz. Makas. Yapistirici. Boyle belli başli seyler yani. Etkinlik kitaplari aliyorum yapiyoruz evde surekli birlikte
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Eve bir kutu kuru boya alın marka fark etmez. Yapıştırıcı makas ve kalemtras. Çocuk sürekli eşya getir götür yapmasın. Evde unutacak sonra ağlayacak falan al başına bela :) 
0 oy
(409 puan) tarafından
Evet canım ben defalarca tekrar boya filan aldım eve odev boyama veriyordu öğretmen yıl sonuda malzemelerimizi eksik vermisti ve kullanmadiklari gereçler bile oldu okulda. Mesela dürbün büyüteç delgec vermedi sordum öğretmene nerde diye cvp veremedi
0 oy
(4,073 puan) tarafından
Bazı arkadaşlar ödev yoktu demiş ama bizde vardı . Evde zaten kalemler boyalar her şey vardı sizde yoksa basit markalardan alabilirsiniz genelde kuru boya kullanılıyor. Bazen yapıştırıcı, makas gerekiyor.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
30 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
15 Aralık 2023 Aile kategorisinde laz6. (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.