0 oy
373 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (727 puan) tarafından
ablamin stresten sagligi bozuldu gorumcemin agir iş yapmaktan beli dogrulmuyor. eski insanlar mesela annem kayinvalidenin evinde kocasi yok o kadar isin gucun ve 5 tane cocugun icinde nasil saglam kalmis ya da bana saglam mi gorunuyor? simdi herkesin ruhsal ve bedensel sagligi bozuluveriyor neden? sabretmeyi mi bilmiyoruz? dusunceleriniz nedir?

6 Cevaplar

0 oy
(1,817 puan) tarafından

Bende bunu düşünüyorum hep 32 yaşındayım 1 çocuğum var resmen halsizlik yorgunluktan çocuğa yetemiyorum ya hep gözüm yatakta yada oturmakta hiç böyle değildim hayat enerjim daha bu yaşta bitti çok üzülüyorum bu duruma :( eskiler maşallah durmamış doğurmuş kalabalık insanlar ağırlamış ev içine gelin gitmiş bir orduya hizmet etmiş tarla tapan derken yazarken ben yoruldum :D valla noldu bizlereeee yada ben gibilere :blink:

tarafından
Daha bugün esime dedim bu konuları dedim simdi biz nasil çürüğüz tarla tapan yok çamaşır bulaşık.yikama yok süpürgeler hazir bezler hazir oda dedi iste imkanlar insanları şımartıyo filan sonrada dediki karı milletine Allah bile yaranamamis sari saç veriyo siyaha boyatiyonuz burun veriyo kaldiriyon meme veriyo küçük verse suç büyük verse suç dedi postu görünce heleki senin yorumuda görünce yazasım geldi ☺
(1,817 puan) tarafından
Valla enişte sonuna kadar haklı ☺️ herşey kolaylaştıkça insanlar tembelleşti hahaha
tarafından
Bende buna inanıyorum vallahi ne kadar şükürsüz milletiz ☺
(1,817 puan) tarafından
Öyle öyle daha da kolayın kolayı çıksın istiyoruz ☺️
-Reklam-
0 oy
(13,583 puan) tarafından
Beslememizden ve soluduğumuz havadan kaynaklı bence
0 oy
tarafından
Çünkü şimdiki hiç bir şey organik, doğal değil. Ne yediğimizi içtiğimizi bilmiyoruz içinde ne var ne yok bilmiyoruz. Eskiden her şeyi kendileri yapardı ilaçları bile kendileri yapardı. O yüzden dirençli ve sağlıklıydılar bence 
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Yediğimiz içtiğimiz kimyasal. Soluduğumuz hava toprağımız suyumuz kirli. Her yer baz istasyonu. Uyuyup uyandığımız saatler hep geç. 
tarafından
Evet de ben erken uyuyom erken uyaniyom ama yine de ölüyorum
(5,328 puan) tarafından
Canım baz istasyonları, gerilim hatları, ses kirliliği, hava kirşliliği kalitesiz uyumamıza sebep olabiliyor. Bir de vitamin eksikliği vücudu mahvediyor
tarafından
Vitamin eksikliği de var maalesef ama uyku zaten ağrı vs uyuyamıyoruz ki
(5,328 puan) tarafından
Yediğimiz içtiğimizde vitamin yok ki. Vitaminsizlikten kas, iskelet ve sinir sistemimiz çok etkileniyor malesef. Ağrıların sebebi bu
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Dağ taş gezerken streste kalmamış birşeyde benim annemde ruhsal çok sorun var ama oturup kendini dinlemedigi için sorunsuz duruyor simdikiler sürekli kendini dinliyor o yüzden streste tavan yapıyor 
0 oy
tarafından
Antalya'da yaşarken tamamen dinçtim, süper hareketliydim, 3 gün uyumazdım bir de üstüne 4 saatlik uyku yeterdi. Gençlik de var tabi ama şimdi çok da yaşlı değilim. Ne zaman ki 18imde istanbula geldim (26yım) Bu 8 senede astımım mı çıkmadı, belim mi ağrımadı, 12 saat uyusam da dinç mi kalkamadım, asla hasta olmayan ben her kış hastalıktan yataklara mı düşmedim.. neler neler...

Bilmiyorum bence de yemekler, sular, hava, oksijenin toksinlerle birleşik solunması bile yeterliyken daha sayılır da sayılır yani. Geç yatıp geç kalkmak, 7/24 pc, telefon, televizyondan radyasyon yemek, en beteri de hareketsizlik yani spor yapmamak. Önceleri her yere yürüyerek giderdim çünkü ne gerek var şurası zaten modundaydım. Antalya büyük ama her sokak bir yere çıkıyor ayrıca yokuş falan da yok. Mazı dağı vardır orada, o dağı günde 2 kez inip çıktığımı bilirim. Şimdi merdiven inemiyorum. Ne oldu bu 8 senede?

Antalya'da seralarda hep organik ürün olur, Yörük çok arkadaşım vardı. Meyve Sebze hep bahçeden yerdik.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
8 cevap 179 göst.

405,535 soru

12,150,675 cevap

36,567 kullanıcı

...