0 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (235 puan) tarafından
Bugünlerde KIZILAY yardım yapoyormus doğru mu acaba çıkan var mi 

4 Cevaplar

0 oy
(2,730 puan) tarafından
Kızılay ve yardım. Deprem zamanında çadırları satmış bir yardım kuruluşu neyin yardımını yapabilir. Bir verirse bin ister ki zamanında da toplanan kanları sattıkları dolanıyordu etrafta.
(2,730 puan) tarafından
Haberlerde çıkmıştı canım. Deprem zamanında Kerem Kınık kendi söyledi o zamanlar.
tarafından
Vay ve satmayan kalmadı ülkede desene herkes satıcı kan satıyor mu harbi
(191 puan) tarafından
Kan olayına artı olarak şaşırmıştım iş yerinden abla vardı babası ameliyat olcak. Elimizde  yok demişler hastaneden Kızılay'a gitmişler paralı alabilceğini söylemiş oda 4 ünite lazımken 2 den fazla veremiceklerini söylemişler . Etraftan bulmaya çalıştı
(2,730 puan) tarafından
Ben de düzenli kan bağışçısıydım. Sürekli kan veriyordum. Ama satıldığını duyduktan sonra kendi kan destek sayfamı açmıştım. Ahbap yardımlaşma üyesiyim. Kan ihtiyacı olanı gruba yazıyordum oradan ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyordum. Baya kan yardımı yaptım. Benim kanımda olana gittim kendim hastanede kan verdim. O yüzden kızılaya gram güvenmem.
(191 puan) tarafından
Çok saçma alırken alınıyor  ihtiyac anında para diyolar . Acil durumda dahi ..  valla söylencek çok şey var aslında . Kızılaya değil hiçbirşeye güvenmiyorum. Yazık gerçekten. Ne güzel ihtiyaçı olana bulunmuşsunuz  birisine fayda sağlayabilene ne mutlu
-Reklam-
0 oy
(1,750 puan) tarafından
Hic inandirici gelmiyor kizilayin yardim yapacagi. Deprem zamani perperişanken yardim etmeyi birak krizi firsata cevirenlerden hic birsey beklenmez
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Kuzum tarikat üyesiysen ya da Suriyeli vs mülteci isen yardım yapabilir. 
0 oy
(2,538 puan) tarafından
Kızılay'ın başkanının açıklamalarını hiç mi dinlemedin.alirlar vermezler kan sattıkları söylendi 
(2,538 puan) tarafından
Ve deprem zamanı çadır mağduru çok oldu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 304 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 270 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,073 puan) tarafından soruldu