0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (2,673 puan) tarafından
Kızlar pizza yiyorduk çok istedi ağlayıp durdu bende minik minik hamurundan az bişey verdim toplasan bozuk 1 tl kadar anca vermişimdir 1  saattir eliyle karnını tutup çığlık atıp ara ara ağlıyor sizce ondanmı ağlıyor mamayı değiştirdim ondanmı ağlıyordur öyleyse ne yapmam gerek

3 Cevaplar

+1 oy
(2,938 puan) tarafından
Yapacak bişey yok canm varsa şurup ver ağrısı kesilir sindirimi zor bişey vermişsin hani sıvı yoğurt tarzı falan olsaydı bukadar sorun olmazdı 
(2,673 puan) tarafından
Bilemedim bidaha vermem ya calpol verdim
(2,938 puan) tarafından
Verceksin ama herşeyin bir zamanı var kuzum çok küçük değil ama keşke yoğurt karpuz suyu falan tatirsaydin pizzayı iyi yutmuş
-Reklam-
0 oy
(20 puan) tarafından
5 aylık bebek için hamur biraz ağır gelmiş olabilir ama çokta vermemissiniz alerjisi falan olmuş olabilir mamayı bugunmu degistirdiniz
(2,673 puan) tarafından
Evet bugun değiştirdim
(20 puan) tarafından
Kabizda olabilir havalardan da olabilir duş aldırın biraz yağla masaj yapın kakasını yaptimi belki kabız olmuştur sırtını falan sivazlayin insallh uyuyup uyanınca geçer bı sure birşey vermeyin maması dışında baktınız hala devam ediyor mamadan kaynaklıdır ozmn
0 oy
tarafından
Kız sen ne yaptın 5 aylık çocuk pizza yermi 

Yoğurt la başlanır 

Tadım yapılır ilk önce diline degdirilir meyveler tatlı tuzlu yasak ilk çocuk mu 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 123 göst.
20 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.
0 oy
7 cevap 198 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 78 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Neslis (788 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,948 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler